Jump to content
sebywarlord

Am luat permisu :D [fac cinste]

Recommended Posts

Posted

Astazi am luat permisu,am dat cu cel mai dur examinator din timisoara [petcu,timisorenii sigur au auzit de el]

Ies cu prietenii in oras deseara sa bem ,si am zis ca fac cinste si pe forum,nu cu baututra ci cu ceva roots[putine dar asta e ]

[sSH] Username: root Password: 123456 IP: 190.98.23.39

[sSH] Username: root Password: 12345 IP: 190.117.195.135

[sSH] Username: root Password: 1qaz2wsx IP: 190.136.110.53

[sSH] Username: root Password: sunshine IP: 80.74.138.198

[sSH] Username: root Password: password IP: 70.189.253.62

No crypt!

Posted

@Castiel ,mersii :D nu am inca masina ,o sa-mi iau un golf 3 de inceput ,pana ma invat ,nu vreau masina puternica inca[adica as vrea dar stiu ca nu sunt in stare sa o conduc inca,am sa tin golful cam 1 an,dupa o sa trec la ceva mai puternic/frumos]

@zerodoi , imprumutat sau nu , inapoi nu il mai primeste politia :))

Posted
@Castiel ,mersii :D nu am inca masina ,o sa-mi iau un golf 3 de inceput ,pana ma invat ,nu vreau masina puternica inca[adica as vrea dar stiu ca nu sunt in stare sa o conduc inca,am sa tin golful cam 1 an,dupa o sa trec la ceva mai puternic/frumos]

@zerodoi , imprumutat sau nu , inapoi nu il mai primeste politia :))

Daca ai bani sa iti iei alta , de preferat e sa iti iei o masina bunicica .Decat sa iti iei un Golf3 si sa te deceptionezi din mai multe puncte de vedere , mai bine iti iei o masina de maxim 6 ani vechime si esti si mai increzator in tine.

Posted

@bodo

Bani am,nu ai mei personali dar sunt la dispozitia mea sa zic asa , insa nu vreau sa dau banii pe o masina buna si sa bag o gramada de banii in ea din cauza ca sunt incepator

Un exemplu : la golf3 un ambreiaj este 400-500 Ron , la o noua ma poate ajunge si la 2400 [cum a patit maica-mea la mini-cooper]

Imi iau golful sa invat pe el,sa ma doara in pula daca o zgarii din greseala, sa nu-mi pese daca dau ca prostu cu janta in bordura incercand sa fac un "drift" ,stiind ca o janta de tabla+ cauciuc costa 80-90 ron,

Cand am sa ma simt pregatit am sa-mi iau ceva mai bun,vand golful [sau ce mai ramane din el ] ,si imi iau altceva,cel mai probabil un Passat 2005-2008 ,sau un mercedes CLK 2002-2004 ,dar depinde cum avansez,cu situatia financiara,stiind ca la CLK nu scot consum sub 16 in oras nici daca o imping [cel putin la motorul care il vreau eu : 2.3 benzina 197 CP]

Posted

Bravo seby , asa e nu are rost sa-ti ei masina buna din prima si eu am carnet de 3 luni si conduc loganu lu fratemiu si asa e zgariat , botit un pic dar merge pana o sa fiu profesionist o mai am pe asta de zgariat :D