Gabi7091 Posted January 19, 2014 Report Posted January 19, 2014 Imi poate spune si mie cineva,va rog mai detaliat cum sa fac la partea I .Multumesc Quote
bubbles Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 verifier.php mergeInsa am incercat acum like.php si nu se intampla nimic. Quote
synkron Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 primesc urmatoare eroare pe localhost http://i.imgur.com/jB5Rv2V.png o solutie? Quote
Silviu Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 primesc urmatoare eroare pe localhost http://i.imgur.com/jB5Rv2V.png o solutie?Pune la inceputul scriptului set_time_limit(0); Quote
synkron Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 am adaugat set_time_limit(0); dar nu se mai intampla nimic, daca dau pe like apar urmatoarele http://i.imgur.com/qIdvcsA.png si la sfarsit Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\VertrigoServ\www\elike\like.php on line 44 Quote
Silviu Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 am adaugat dar nu se mai intampla nimic, daca dau pe like apar urmatoarele http://i.imgur.com/qIdvcsA.png si la sfarsitTocmai de aia trebuie executat din consola, dupa cum a precizat si autorul sau cum vrei tu, dar nu am umblat eu cu servere web pe windows si nu stiu ce trebuie configurat ca sa iti ia functia ce ti-am dat-o. Incearca eventual pe alt hosting sau fa o masina virtuala cu linux pe ea si incearca de acolo. Quote
diegocaetanop Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 and, how to post update status ? thanks Quote
behave Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 (edited) si adaugati asta la inceput daca e lunga listaini_set('max_execution_time', 0);set_time_limit(0); //remove time limit for this scriptignore_user_abort(true); //continua sa ruleze dupa time out la primul scriptEdit: am corectat ca nu citisem scripturile Edited February 24, 2014 by behave Quote
mustafa Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Am testat pentru un amic acest script. Are un db mare de usere.pentru test a folosit doar 27 din care unul era a lui.Verificarea a functionat, doar ca a spus 0 (zero) conturi bune. Cand a vrut sa se logheze pe facebook normal, i-a cerut sa isi recupereze contul pentru ca cineva a incercat sa se logheze de pe o sursa necunoscuta.Verificarea a fost facuta pe un vps.ceva idei?Multumesc Quote
Nicotin Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Este gresit total , 1: nu poti loga simultan mai multe conturi de pe acelasi ip , sistemul de like este gresit , sistemul de dislike la fel de incorect , la fel si sistemul de verificare. Nota 0 1 Quote
Zatarra Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 Este gresit total , 1: nu poti loga simultan mai multe conturi de pe acelasi ip , sistemul de like este gresit , sistemul de dislike la fel de incorect , la fel si sistemul de verificare. Nota 0Prost programat poate, dar gresit nu este. Este foarte probabil sa fie outdated toate scripturile deoarece nu m-am mai ocupat de ele. Legat de mai multe conturi cu acelasi ip, prietene, gandeste-te de 2 ori inainte sa spui o chestie sa macar verifica!De postat aiurea e usor sa postezi, atat timp cat adunci si argumente, daca nu, va rog abtineti-va. Mersi Quote
Aripipevant Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Uitati ce incarca sa faca, mai explicit cu var_dump($curlData);De?i mi-a fost lene s? încerc, în final am încercat. Prima dat? am încercat cu un cont de-al meu ?i cu parola ?i m-a blocat spunând c? m? conectez din alt? ?ar?, din cauza CURLOPT_USERAGENT.Te blocheaz? prima dat? dac? te g?se?te c? te-ai conectat din alt? ?ar? sau din alt loc, ?i dac? nu ai setarea aia de confiden?ialitate activat?.P.S. Cum s? mearg? s? dai like ?i d-astea Zatarra dac? nu ai parola ca s? prime?ti acces la cont? Dac? a? avea toate parolele de la contul de facebook alor ?lora care le pun emailu, poate ar merge, dar a?a nu prea v?d cum ... pân? acum.Oricum î?i mul?umesc c? ai împ?rt??it ideea. Quote