daatdraqq Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 (edited) Are cineva asa ceva ,daca da ,cum functioneaza ?Adaptor Wifi Wireless Kasens G9000 6000MW Antena 18 dbi6000MW ,imi suna a mare teapa . Edited August 5, 2013 by daatdraqq Quote
Mircea88 Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 (edited) Produc?torul 6000mW nominal? de mare putere de transmisie ??? wtf?A mai comandat cineva de pe site-ul respectiv? Vreau sa comand si eu de la ei. Edited August 5, 2013 by Mircea88 Quote
daatdraqq Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 Produc?torul 6000mW nominal? de mare putere de transmisie ??? wtf?A mai comandat cineva de pe site-ul respectiv? Vreau sa comand si eu de la ei.Google TranslateAdaptor Wifi, Wireless Usb Kinamax TS-9800 Antena 36dBiAsta cica bate 10 km , Pre?: 190,00lei Dubiosi . Quote
CristianRoflmao Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Google TranslateAdaptor Wifi, Wireless Usb Kinamax TS-9800 Antena 36dBiAsta cica bate 10 km , Pre?: 190,00lei Dubiosi .Cat timp isi lasa numarul de telefon la contact eu nu cred ca is tepari sincer. Quote
JohnyCNAM Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Cat timp isi lasa numarul de telefon la contact eu nu cred ca is tepari sincer.Mda poate e un VOIP deci nu poti fi su=igur, un numar de telefon nu te face legit:) Quote
daatdraqq Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 Nu mi-e frica de teapa ,mi-e frica de calitatea produsului . Quote
bodostyle Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Pe ebay se vinde cu 19$ si unii nici nu il au in stoc , fac comanda in China pentru ele , asa ca da-ti seama ca e vreo 12-15$ .Cele mai bune antene Wifi , din cate am inteles sunt Alfa , ma refer la alea cu preturi rezonabile. Quote
florin59 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Tare...tare de tot:)))Panarama aia mai mult de 10 metri nu bate.. Quote
alinzinho Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 (edited) Din cate am vazut eu adaptatorul asta nu are 6000mw asa cum declara fabricantul iar antena omnidirectionala nu are nici in ruptul capului 18 dbi !!Uite aici o lista cu unele dintre adaptatoare care folosesc chipset-ul ralink rt 3070LCu bulina verde sunt cele recomandate ,cu rosu cele nerecomandate iar cu galben cele mediocre.ar fi de recomandat cumparat o alta antena separat care sa aibe dbi reali fie ea omnidirectionala,panel sau directionala pentru un randament mai bun!aici este si sursa pentru mai multe detaliiEu mi-am comandat un Signalking 360000N de pe dealextreme acuma vreo 2 saptamani si astept sa-mi ajunga acasa.. Edited August 6, 2013 by alinzinho Quote
daatdraqq Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 Primul din poza ,cel argintiu ,cum se numeste ca nu se vede pe zoom. Quote
Tudor. Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Cel argintiu e asta High-Power-USB-150M-Wireless-WiFi-Adapter-5dBi-Antenna Quote
florin59 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Chipset-ul ralink rt 3070L,nu este bun,decit pentru navigare.(sa prinzi net).Sa faci alte lucruri sa zicem neortodoxe....Nu este bun..Reaverul se misca greu si inflator nu suporta. Chipul RTL8187L de pe ALFA,FACE TOTI BANII.Restul este CANCAN.. Quote
daatdraqq Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 Gata,l-am comandat pe asta. Adaptor Wifi Wireless Alfa Luxury AWUS036H 1W Doua Antene Omnidirectionale 2dbi + 8dbi - Okazii (129689873)Nu stiu daca e bun sau nu ,ma fut in ele ca ma doare capu' de cat am cautat.Intrebi 10 insi ,iti spun 10 lucruri diferite .Cand vine ii fac proba si va spun. Quote
coffee Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 (edited) Am eu adaptor ca ala, merge ok. Inainte gaseam doar 2 retele, cu alfa prind in jur de 20, vreo 15 cu semnal bun si foarte bun. Am avut noroc, nu a fost nevoie sa sparg parole, unde stau eu am reusit sa prind cateva retele fara parola, viteza nu e extraordinara, 500 kbps. Totusi am incercat cu reaver, m-am gandit ca poate prind ceva mai bun de vecinul de langa mine, semnal full tot timpul, oriunde as muta antena. Problema e ca imi da timeout cu reaver, probabil nu are wps activat, am incercat de mai multe ori. Am incercat si alte retele doar la doua am reusit sa gasesc parola, dar semnalul e mult prea slab si nu mi-au fost de niciun folos. Ironia sortii e ca la cele cu semnal puternic imi da timeout sau AP rate limiting, oare gresesc eu ceva ? Are cineva vreo sugestie ? Edited August 6, 2013 by coffee Quote
daatdraqq Posted August 8, 2013 Author Report Posted August 8, 2013 A venit coletul dar e ceva ciudat cu el , imi arata ca chipset-ul este Ralink 3070 . Acest model(Alfa AWUS036H) ,din cate scrie pe pagina producatorului are chipset Realtek 8187L .Cum pot sa-mi dau seama exact ce model e asta sa vad daca mi-am luat teapa mare sau mica ? Quote
Mircea88 Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 In BT. airmon-ng start wlan0 si trebuie sa-ti zica ce model e chipsetul. Quote
daatdraqq Posted August 8, 2013 Author Report Posted August 8, 2013 In BT. airmon-ng start wlan0 si trebuie sa-ti zica ce model e chipsetul.Asta stiu , este Ralink 3070 .Pe mine ma intereseaza daca pot afla ce corcitura de Alfa e asta ca original nu e clar . E un fals frumos ,are holograma ,sigilii ...tot ca la carte . Mi-e greu sa cred ca e original si ca au gresit chipsetul in fabrica . Quote
coffee Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Din cate stiu si cele fake sunt la fel de bune ca cele originale, cunosc pe cineva care a cumparat una fake si apoi una originala si nu e absolut nicio diferenta, nu a gasit mai multe retele, semnalul era acelasi. Aici era vorba de acelasi chipset.Am gasit un clip in care iti arata cum sa deosebesti una fake de un original. Iti recomand sa o desfaci si sa te uiti pe chip. Daca scrie RTL8187L si el e 3070 e clar.imgur: the simple image sharer Quote
daatdraqq Posted August 10, 2013 Author Report Posted August 10, 2013 L-am desfacut , scrie ralink 3070L si placa de baza e albastra . Quote
GarryOne Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Eu mi-am luat un Alfa AWUS 036H, care, cica ar fi cel mai bun adaptor de pe piata, de pe okazii si are semnal mai mic ca cel al placii de retea a laptop-ului. O sa ma mai chinui cu driverele, daca tot nu merge, ii fut in cur pe aia. Quote
coffee Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Eu mi-am luat un Alfa AWUS 036H, care, cica ar fi cel mai bun adaptor de pe piata, de pe okazii si are semnal mai mic ca cel al placii de retea a laptop-ului. O sa ma mai chinui cu driverele, daca tot nu merge, ii fut in cur pe aia.Incearca alt cablu usb si alt port usb, eu am patit-o, nu se conecta bine la pc, desi cablul mergea perfect daca il foloseam pentru altceva. E foarte sensibila mai ales daca e fake. Quote
sorelian Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Adaptoarele Alfa fake au nevoie de un cablu usb asemanator cu asta :Cu asa ceva merg foarte bine , chiar mai stabil decat alea originale .Pentru ca nu se incalzesc deloc Dar daca le pui un cablu usb normal isi pierd din sensibilitate.... Quote