seawolf Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 pot cumpara un domeniu doar prin sms in afara de myx.net ? Quote
Guest Nemessis Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 myx.net nu da domenii prin sms din cate stiu. Da domenii pe codurile de reincarcare. Quote
HexString Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 seawolf - in curand .... un prieten v-a creea un serviciu de acest gen, dar vor fii putin mai scumpe datorita faptului ca daca nu platesti 2$ el primeste 1 ... pt mai multe informatii privat Quote
kreven Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 stiu eu 1 firma,de la care am si eu....se numestegazduire.ussi sunt buni... Quote
CrazyNET Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 stiu eu 1 firma,de la care am si eu....se numestegazduire.ussi sunt buni...crezi ca postul tau mai este folositor ?acel post era din Aug 13, 2007 deci nu mai inviatzi posturi de anii trecuti Quote
Danielle Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Huhh.. domenii prin sms..inca nu am auzit ..dar in ziua de astazi orice este posibil .Apropo..cum poti ca sa schimbi informatile de la domain..cand cineva face un lookup at your domain..sa arate altfel de informatiii ..? Quote
Hertz Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Mi-am comandat un domeniu cu 10 euro pe luna .Acum sa vad cum imi scot banii din el+profit de apa plata . Quote
Danielle Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Dar ce fel de domeniu este acesta 10 Euro pe luna de ce este asa de scump ..? Quote
Hertz Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Dar ce fel de domeniu este acesta 10 Euro pe luna de ce este asa de scump ..?.com .net .org .biz ,etc..la alegere.Spatiu 400 MB si trafic 40 GB. & 10 MySql DB-es Quote
Danielle Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ohh Okay ..este si hosting ..ma gandeam eu ..normal eu pentru domaniu ..deci numai numele..costa intre5..6..7 dolari pe an ..asta fara hosting .. Quote
shinnok Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Acu sper sa nu fie teapa cu gazduire.us...M-am uitat in codul sursa si am vazut ca de aici provine php-ul pentru validare:http://secure.rentabiliweb.ro/Micropaiement.phpI-am dat paste in browser si am luat 404 error.Apoi am introdus un cod random si am dat Valideaza...din nou 404.Deci sper ca nu si-a luat nimeni teapa si a trim sms-ul fara sa verifice ca macar functioneaza serviciul. Quote
~Xenoger Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 gazduire.us , nu stiu ce sa zic de ei , acu` vreo 2 luni cred un prieten s`a plimbat prin tot serveru lor + mailu de yahoo al adminului ... Quote
Danielle Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 ma-m gandit ca sa postez aici ca sa nu mai incep alt thread ..Okay ..intrebarea mea este cum pot ca sa transfer un domeniu de la o companie la alta ..exemplu ..am un domeniu care lam laut prin yahoo si doresc sa il transfer la o alta companie de hosting .."sau" sa concatez compania la care o sa transfer domeniul respectiv si ei imi vor da toate informatile privitor la transfer....? Quote
loki Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 nu cred ca e prin transfer. Mai degraba prin renuntarea/stergerea domeniului yahoo si apoi crearea lui pe noul host. Quote
Danielle Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 eu asa stiam ca este prin transfer ..gandestete altfel companii care au domenii mari si care se ridica la sume enorme nokia.com lg.com sony.com si alte companii mare daca nu ar face transfer ca sa is protejeze domeniile atunci iti dai seama in momentul cand ar inchide domeniul ca sa il deschida cu un alt hosting company, atunci imediat ar lua cineva imediat acel domeniu ..pentru ca sunt foarte multi vanatori de domenii care fac o afacere profitabila ..cumpara domenii cu nume renumite ..si sau asteapta pana cand expira anumite domenii si daca din neatentia unei companii domeniul a expirat cineva il ia si il vinde dinou companiei pentru sume enorme.. Quote
loki Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 bine, ma gandeam la domenii mai mici. Probabil ar fi necesar sa contactezi yahoo in acest caz, daca nu au inclusa optiunea asta. Trebuie sa aiba ei un help undeva in acest domeniu. Quote
Danielle Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Okay..multumesc pentru ajutorul cu 130x 130 Quote
w1tch3r Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 eu mi-am luat prin sms de la alfa AlfaHost - Gazduire, domenii, servere si merge super.si hostul........http://xhackx.net Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 16, 2010 Active Members Report Posted May 16, 2010 eu asa stiam ca este prin transfer ..gandestete altfel companii care au domenii mari si care se ridica la sume enorme nokia.com lg.com sony.com si alte companii mare daca nu ar face transfer ca sa is protejeze domeniile atunci iti dai seama in momentul cand ar inchide domeniul ca sa il deschida cu un alt hosting company, atunci imediat ar lua cineva imediat acel domeniu ..pentru ca sunt foarte multi vanatori de domenii care fac o afacere profitabila ..cumpara domenii cu nume renumite ..si sau asteapta pana cand expira anumite domenii si daca din neatentia unei companii domeniul a expirat cineva il ia si il vinde dinou companiei pentru sume enorme..iti dai seama companiile mari au domeniul platit pe viata Quote