Jump to content
raizo

Trimite SMS gratuit la cine vrei , si sa apara de la cine vrei tu !

Recommended Posts

Posted

de trimis trimite fara probleme, dar uneori nu trimite de la numarul pe care-l pui, ci de la un numar aleatoriu ales de ei (+250etcetc). asta nu stiu daca e bug de la soft-ul facut de tine sau de la serverul lor.

Posted
de trimis trimite fara probleme, dar uneori nu trimite de la numarul pe care-l pui, ci de la un numar aleatoriu ales de ei (+250etcetc). asta nu stiu daca e bug de la soft-ul facut de tine sau de la serverul lor.

asa mia trimis si mie de la un numar + 252749 etc .. dar am incercat din pagina lor nu din program ca am incercat cu programu si nu mere.. nu trimite nimic :(

sad.

Posted

Baietii de la Orange s-au mai desteptat. Nu veti mai gasi servicii care sa trimita cu Sender Number sau Sender Name custom, pentru ca afiseaza numarul si atat.

Nu ati observat ca nici de la Facebook si nici de la Google nu mai apare numele ci direct numarul?

Posted

mie imi merge si sunt pe orange ....daca nici cu tool asta nu va descurcati parerea mea, ca locul vostru nu este aici nu ca ma dau eu cunoscator dar macar atat ......ducetiva pe alte forumuri cu ,,scufita rosie,, :)

Posted
mie imi merge si sunt pe orange ....daca nici cu tool asta nu va descurcati parerea mea, ca locul vostru nu este aici nu ca ma dau eu cunoscator dar macar atat ......ducetiva pe alte forumuri cu ,,scufita rosie,, :)

Du-te tu in mortii ma-tii!

Posted

WisTeR ( mailto:) has reported this post:

https://rstforums.com/forum/74611-trimite-sms-gratuit-la-cine-vrei-si-sa-apara-de-la-cine-vrei-tu-post482084.rst#post482084

This is part of this thread:

Trimite SMS gratuit la cine vrei , si sa apara de la cine vrei tu !

https://rstforums.com/forum/74611-trimite-sms-gratuit-la-cine-vrei-si-sa-apara-de-la-cine-vrei-tu.rst

This is the reason that the user gave:

mie nu imi merge...nu mi se vede codu de confirmare

Ba boule, nu mai da report aiurea, ai dat deja 3!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...