robyyxx Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 Am mai cumparat coduri deci trb sa mearga@bodostyle bv ai descoperit metoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Erau 2000 de coduri si in 2 minute au disparut. Ce oameni ratati. Nici sa nu il mai incarci robyyxx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinh0 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 anyway avem peste 3k views deci ne trebuie zeci de mii de coduri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robyyxx Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 Am sperat ca nu o sa abuzati ca animalele de el dar din pacate asa s-a intamplat.Proiectu se inchide.Unii chiar nu merita nimic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thePR0 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Uite la ce m-am gandit:Cand deschizi programul, sa iti ceara numele de utilizator de pe RST, apoi, de pe un cont facut special pentru program, sa trimita utilizatorului un mesaj privat cu un cod cu care sa ii dea voie sa foloseasca programul. Poate chiar restrictie la cei cu posturi putine sau utilizatorilor noi si un numar limitat e sms-uri pe zi.Mie programul chiar mi-a fost de folos. Daca iti place ideea pot sa scriu eu partea asta de program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alezu2000 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Uite la ce m-am gandit:Cand deschizi programul, sa iti ceara numele de utilizator de pe RST, apoi, de pe un cont facut special pentru program, sa trimita utilizatorului un mesaj privat cu un cod cu care sa ii dea voie sa foloseasca programul. Poate chiar restrictie la cei cu posturi putine sau utilizatorilor noi si un numar limitat e sms-uri pe zi.Mie programul chiar mi-a fost de folos. Daca iti place ideea pot sa scriu eu partea asta de program.nu mi se pare chiar ok partea cu nr de posturi..adica degeaba ai 500 de posturi daca 400 dintre ele sunt injuraturi sau posturi inutile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thePR0 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 nu mi se pare chiar ok partea cu nr de posturi..adica degeaba ai 500 de posturi daca 400 dintre ele sunt injuraturi sau posturi inutileAtunci mesajele sa fie inregistrate iar cine face abuz nu mai primeste coduri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan3u Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 din cauza la niste copii care cred ca programul asta e bun numai pentru glume si abuzeaza ca atata ii duce pe ei mintea, suferim toti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Hmm, ar fi o idee daca nu s-ar mai oferii codurile pe tava si nici request-urile nu s-ar face direct de pe calculatorul utilizatorului. Sa ai un server care face asta(a se intelege un site cu un script custom) iar tu doar sa trimiti request-ul cu datele aferente, iar serverul sa trimita mesajul incat sa nu se mai poata abuza. Deoarece, pe server, ai control total asupra request-urilor. Poti bloca accesul dupa x mesaje s.a.m.d. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Cand dau pe get codes primesc eroarea ce naiba sa-i fac.. am netframework-ul .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Cand dau pe get codes primesc eroarea ce naiba sa-i fac.. am netframework-ul ..nu mái sunt coduri citeste mái sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 we will get you soon! Be prepare ))))))))))))))coaie, ma cac pe mine:))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Multumita lui robyyxx l-am facut eu, online, functional. Userii care cred ca il merita sa imi dea PM. Nu va obositi daca nu aveti minim 200 de posturi si un punct reputatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viorelpuia Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Salute tare ce ai facutnu reusesc sa dezarhivez,nu stiu parola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashxmldesign Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Parola iti va da bataie de cap un pic daca esti incepator ( dar este distractiv sa vezi rezultatul dupa decodare )...o sa vezi.Cel mai bine la acesta aplicatie ca sa nu abuzeze nimeni de ea,ar trebui facuta cu plata ( ai cont incarci de cat vrei si folosesti....si doar tu poti timitr sms-uri,eu am vazut asa ceva pe HF ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Asa si e prevazuta initial. Tot aplicatie cu bani e si varianta oficiala. Atunci de ce ar mai face inca o aplicatie? Poate doar daca ar face-o mult mai ieftin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponpyka Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 pai si ce parola este pe arhiva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...