marcellino Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Am facut ceva in urma cu 2 ani ,mi sa ascultat telefonul pe vremea aia ,la tel am vorbit nu m-am gandit ca o sa imi fie ascultat si am vorbit fara retineri necodat cu oricine.in urma cu cateva luni au fost vizitate la domiciliu cateva persoane cu care am vorbit despre ceea ce facusem la telefon sa i intrebe cica daca eu sunt xulescu ,printre altele curcanii au spus ca as fi oprit ceva avioane de la decolare cu traznaia mea mi se pare sf ce au spus=)))si dupa ce imi amintesc eu nu aveam cum doar nus zeus,e adevarat ca procurorii obisnuiesc sa iti bage pe gat minciuni doar sa te vada langa jiji?pe mine nu ma cautat nimeni cu nici o declaratie,ma gandesc ca inca nu au gasit suficiente dovezi.
bodostyle Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Si Iceman zicea ceva de genul , ca apasa un buton si ´´Bum´´
1337 Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) Am facut ceva in urma cu 2 ani ,mi sa ascultat telefonul pe vremea aia ,la tel am vorbit nu m-am gandit ca o sa imi fie ascultat si am vorbit fara retineri necodat cu oricine.in urma cu cateva luni au fost vizitate la domiciliu cateva persoane cu care am vorbit despre ceea ce facusem la telefon sa i intrebe cica daca eu sunt xulescu ,printre altele curcanii au spus ca as fi oprit ceva avioane de la decolare cu traznaia mea mi se pare sf ce au spus=)))si dupa ce imi amintesc eu nu aveam cum doar nus zeus,e adevarat ca procurorii obisnuiesc sa iti bage pe gat minciuni doar sa te vada langa jiji?pe mine nu ma cautat nimeni cu nici o declaratie,ma gandesc ca inca nu au gasit suficiente dovezi.Le-ai dat drumul in casa fara niciun mandat de perchezitie, smart enough, ce sa zic.E cam fishy povestea ta. Edited November 5, 2013 by 1337
TheTime Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Si care este scopul postarii povestii tale secrete pe forum? Chiar era nevoie sa pledezi "vinovat" aici?Nu ti-a ajuns ca ai vorbit la telefon mai mult decat era cazul, acum incepi sa te lauzi si pe internet. Bravo ma.
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 le-ai dat drumul in casa cica,nu la mine au venit nu vorbii fara sa stii,eu doar am cerut o parere ce uameni frate!!!!!nu ma laud doar cer o parere.mandria e un rahat dar mai nou tot hotzu striga hotzu,apropo sunt o ea nu un el.
The.Legend Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 le-ai dat drumul in casa cica,nu la mine au venit nu vorbii fara sa stii,eu doar am cerut o parere ce uameni frate!!!!!nu ma laud doar cer o parere.mandria e un rahat dar mai nou tot hotzu striga hotzu,apropo sunt o ea nu un el.Ce preten?ii s? ai! În cazul ?sta e?ti o analfabet? (oricum e?ti pul?r?u).
Brenin Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Eu cred ca nu stii cum sa ceri DIICOT-ului o perchezitie anala.
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Ce preten?ii s? ai! În cazul ?sta e?ti o analfabet? (oricum e?ti pul?r?u).sa ma bei unde sunt mai analfabeta:))AU SCAPAT DE SUB ZAVOARE:LENEA,RAUTATEA SI TRUFIA :CU DEDICATIE PT pulalaii care judeca o carte dupa coperta.
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Eu cred ca nu stii cum sa ceri DIICOT-ului o perchezitie anala. vad ca tu stii cum sta treaba ti-a placut?
SticKyWoX Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Vote pentru ban. Nu stie sa foloseasca forumul, e analfabet, fara suparare ("uameni"), si mai si minte.
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Vote pentru ban. Nu stie sa foloseasca forumul, e analfabet, fara suparare ("uameni"), si mai si minte. am scris intentionat uameni si tu meriti sa fi numit asa fara suparare sa fi numit om e prea mult.stii tu cumva adevarul absolut ?
SticKyWoX Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 am scris intentionat uameni si tu meriti sa fi numit asa fara suparare sa fi numit om e prea mult.fii*Si celalalte greseli tot intentionat le faci? Apropo: "asa" cum?
Brenin Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Probabil vreun tigan cibernetic / tiganca cibernetica , cu timp liber intre clienti. Hai sa il /o ignoram, ocupa spatiu pe net degeaba.
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 fii*Si celalalte greseli tot intentionat le faci? Apropo: "asa" cum?despre ce telenovele vorbesti acolo mami?
SticKyWoX Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 despre ce telenovele vorbesti acolo mami?Vrei sa zici "tati".Nu inteleg, care-i poanta?
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Probabil vreun tigan cibernetic / tiganca cibernetica , cu timp liber intre clienti. Hai sa il /o ignoram, ocupa spatiu pe net degeaba.tu consumi stratul de ozon degeaba,apropo daca iti citesc postarile https://rstforums.com/forum/74166-vand-vnc-uri.rst vad ca obisnuiesti sa tragi tepe cu vc-urile tale care e mai tigan acum ?
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Vrei sa zici "tati".Nu inteleg, care-i poanta?toanta esti tu greu te prinzi.
SticKyWoX Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 toanta esti tu greu te prinzi.Nu cred ca s-a mai prins vreo cineva de poanta ta cu telenovela...Asa-i?
marcellino Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Nu cred ca s-a mai prins vreo cineva de poanta ta cu telenovela...Asa-i?care dintre parinti te batea cu abecedarul de esti asa frustrat?cred tot o femeie asa-i?
SticKyWoX Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) Sticky : Si cu ce ocazie imi transmiti mie asta? Ti se pare ca nu stiu gramatica?care dintre parinti te batea cu abecedarul de esti asa frustrat?cred tot o femeie asa-i?Cum ti-ai dat seama ca parintii ma bateau cu abecedarul? Asta-i vrajitorie! Pe rug cu tine! Edited November 5, 2013 by SticKyWoX
dekeeu Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Inchideti topicul , s-a adunat prea multa prostie decat era cazul.
Syckchet Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 There are currently 27 users browsing this thread. (26 members and 1 guests)Deja incepe sa-mi placa. )
Active Members SynTAX Posted November 5, 2013 Active Members Report Posted November 5, 2013 Niste prosti care incearca sa ii demonstreze unui prost ca este prost.
H3xoR Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Merge?i pe chat, o da?i în spam.. l?sa?i-o dracului, e un forum totu?i.
Nytro Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 E o vorba din popor: va strangeti ca mustele la cacat.