Zatarra Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 (edited) Nu prea e RST power dar cel modificat de mine sa spunem ca s-ar incadra cat de cat.Nu e mult dar tot e ceva Contributia mea?Diferenta dintre asta:Facebook "click-jacking" demo (Original source - All credits go to those guys Si asta:RSTforums "click-jacking" demo (Nu comentati codul deoarece nu prea le am cu HTML sau CSS sau JS)Puteti face diferenta dintre cele doua surse si sa va adaptati pagina voastra dupa bunul plac. Puteti totodata sa pastrati varianta mea si sa schimbati doar link-ul (in ambele locuri) pentru a functiona replace-ul. Tocmai deaia nu l-am mutat intr-un js separat.Va rog sa postati aici orice imbunatatiri aduse codului.Ce as dori eu sa faceti?- Sa scoateti acel "Like" care apare atunci cand ti mouse-ul intr-o pozitie anume inainte de a apasa un click- Sa eliminati acel cursor de edit (I) care apare cand muti mouse-ul dintr-o parte in alta (fixed by me few minutes ago)- Sa inlocuiti degetul acela in loc de cursor normal (cu toate ca pe mine nu ma deranjeaza)- Sa creati o aplicatie pe facebook asemanatoare acesteia: 126964793995994. De ce? Deoarece tot clickjacking-ul se bazeaza pe ea - Sa creati un obfuscator privat sau sa faceti unu privat, public, sau cel putin pentru cei de pe forum Le puteam face si eu (cred) dar din pacate nu am timp.Pentru a merge testul trebuie sa dati dislike la https://www.facebook.com/RSTforums pe facebook apoi sa testati!!!Codul poate fi obfuscat (sunt multe gratis si proaste), e ok si daca-l obfuscati cu toolurile gratis de pe net, decat nimic.. Unii baieti de pe forum au obfuscatoare private dar na.. fiecare cu ce n-are Daca aveti intrebari shoot, va ajut cu ce pot.Edit: Pe firefox se misca mult mai bine deoarece eu l-am adaptat pentru firefox. Daca vreti sa fie ok si pentru Chrome trebuie sa mai modificati cate ceva, cine are idee despe ce e vorba se va prinde, nu va pot da tot mura in gura. Spor! Edited December 4, 2013 by Zatarra 1 Quote
bDyds Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 De aseara tot incerc sa ascund alt textul cu "Like". Am incercat cu: display:none;, visibility:hidden;, title="". Nu merge nimic si nu mai am nicio idee. Daca are cineva vreo idee cat de mica sa spuna, incerc eu sa o implementez. Quote
MajesticRol Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 daca ai nelamuriri pm me te ajut eu Quote
Zatarra Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 pe chrome nu functioneaza scriptul Da, am vazut si eu, tre sa il adaptez si pentru chrome Quote
stresulicy Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Da, am vazut si eu, tre sa il adaptez si pentru chrome Tocmai l-am testat pe crome si se pare ca a mers fara probleme ! Quote
MajesticRol Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Va ofer eu scripul like-a-box 100% invisibil fara batai de cap , clickjacking ( fura ) doar 40% din capacitate cu al meu luati 100% Quote
bDyds Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Stiu ca am inviat un topic vechi. Mai are cineva scriptul sau altceva in genul acesta? Quote
george2013 Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Stiu ca am inviat un topic vechi. Mai are cineva scriptul sau altceva in genul acesta?Il am eu, o sa-ti dau link-ul prin PM. Quote
nyxcoders Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 MajesticRol ma poti ajuta cu scriptul ? Quote
nyxcoders Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Sau oricine ? id skype marian tura daca il aveti intrati pe skype va rog vreau mai multe sa intreb Quote
Cronicles Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Imi da si mie cineva scriptul asta ? Quote