puscarie Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 (edited) Vreau sa cumpar de 1.000 euro kkturi din china, sa fac un magazin online si sa le vand.ce situri imi recomandati? eu am gasit asaWholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com sau alibaba.comelectronice in general. nu sunt inca hotarat.La multi ani ! Edited December 29, 2013 by puscarie Quote
GarryOne Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China.E amazon/ebay de China. Quote
awnly3jhc2g Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Cool Gadgets, Electronic Gadgets on Sale, Free Shipping for all New and Cool Gadgets at MiniInTheBoxLightInTheBox - Global Online Shopping for Dresses, Home & Garden, Electronics, Wedding ApparelDealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping WorldwideDe pe acestea am facut cumparaturi si am primit fara nici o problema. Recomand. Quote
puscarie Posted December 30, 2013 Author Report Posted December 30, 2013 va multumesc. am navigat si am gasit si asta care se pare ca are preturi bune pentru wholesale.Wholesale Electronics - China Wholesale - Wholesale Gadgets From Chinadaca aveti ceva istorie cu el,va rog sa lasati o opinie. Quote
LichValue Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 BuyInCoins.com - Shopping with Unbeatable Price, Just Buy in Coins Quote
Byte-ul Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 everbuying.comAm luat o tableta dualcore de la ei care inca mai merge dupa aproape un an Quote
Active Members SynTAX Posted December 30, 2013 Active Members Report Posted December 30, 2013 Eu am ceva istoric cu dealextreme. Am luat ceva huse pentru telefoane si chiar mi-a iesit profit.Ca un sfat. Daca cumparati de valoare foarte mare, gen 3-4 mii de euro declarati-l ca, cadou. Nu se percep taxe. Quote
CristianRoflmao Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Eu am ceva istoric cu dealextreme. Am luat ceva huse pentru telefoane si chiar mi-a iesit profit.Ca un sfat. Daca cumparati de valoare foarte mare, gen 3-4 mii de euro declarati-l ca, cadou. Nu se percep taxe.Cum il declari ca si cadou? si pe ce site-uri poti face asta? Quote
Active Members SynTAX Posted December 30, 2013 Active Members Report Posted December 30, 2013 Eu nu am mai comandat nimic de ceva timp din China si nu mai situ cum sta treaba dar iti explic cum statea.Dupa ce alegeai ce vrei sa cumperi si cantitatea, plateai si apoi ti se deschidea un popup cu adresa, telefon si toate chestiile + comentarii. La comentarii scriai ca il vrei cadou.Inainte si cred ca si acum era transportul gratuit. Era mult mai usor si pentru ei sa fie declarat cadou, pentru ca erau taxele mai mici si in China. Singurul dezavantaj ce-l ai, daca-l pot numi asa este ca la vama nu ti se desface coletul. Dar cam 2 colete mi-au venit storcite si indoite, in rest sunt ok.POti sa comanzi si de 0.99, tot gratis iti vine. Quote