utorent Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 (edited) Ma numesc Danut am 25 de ani sunt din Iasi si ma pasioneaza jocurile pe net in special Cunter-Strike fac servare refac forumuri situri comunitati de Cunter-Strike ,si mai am o pasiune in legatura cu flodul pentru jocuri .AM O NELAMURIRE AS PUTEA SA IMI RECUPEREZ CONTUL DE PE MIRC.Va salut si va respect. Edited December 29, 2013 by utorent 1
MazaBoY Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 wellcome and go your fucking counter-strike .
d33nis Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Salut, bine ai venit si eu sunt din Iasi. Daca ai venit aici, speram sa te reprofilezi.
utorent Posted December 29, 2013 Author Report Posted December 29, 2013 eu sunt interesat doar de flod cam cu asta ma ocup mereu
hades Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Speram ca 2014 s-aduca torlli mai de calitate pe forum. Astia de-acum sunt...meh.
D3mEnT Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Si ce-ti iese din flodat servere de cs?
utorent Posted December 29, 2013 Author Report Posted December 29, 2013 depinde cum ma inteleg cu persoanele care cer flod la anumine sv de cs
sado Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 ON: Bun venit.OFF: Ce intelegi tu prin flood? Cum 'flodezi' un server de cs?
aelius Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Mirc nu are CONT. Este doar o aplicatie de rahat facuta pentru a te conecta la servere IRC ce ruleaza pe windows. Si nu, aici chiar nu oferim suport pentru asta.
Silviu Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Tu flod dai la du?mani, corect? Eu nu ?i-a? da nici radical din vârsta ta.
d0lLi3 Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 wellcome and go your fucking counter-strike .Your English is BAD , Sir !
Cifre Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Your English is BAD , Sir !?i cine a zis ca este engleza lui? Google translate îti zice ceva?ON: Hel?u ?i un an nou fericit.
marckyy Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Ma numesc Danut am 25 de ani sunt din Iasi si ma pasioneaza jocurile pe net in special Cunter-Strike fac servare refac forumuri situri comunitati de Cunter-Strike ,si mai am o pasiune in legatura cu flodul pentru jocuri .AM O NELAMURIRE AS PUTEA SA IMI RECUPEREZ CONTUL DE PE MIRC.Va salut si va respect.Not good...gandeste-te ca muncesti sa faci un server se CS si-i trece prin cap unuia sa floodeze server-ul din cauza ca a injurat un admin si a primit ban. In legatura cu Mirc-ul...this sucks, zici ca ai 25 de ani ? Mircul a murit demult !
totti93 Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 (edited) Lasa-ti ma omul in pace, ca si `fluuud`-ul e o meserie pentru unii. Daca zice ca e expert atunci poate ne raspunde la cateva intrebari:1. Difrenta dintre protocoale TCP si UDP?2. Daca mai dai si tu `fluuud` cu ping, atunci cum functioneaza protocolul ICMP?3. Ce este un SYN `fluuud`. De fapt si cum functioneaza un 3-way handshake la initializarea conectiunii TCP?L.E.: La multi ani si tie! Lasa Counter Strike-ul, ar trebui sa te apuci de ceva constructiv de pe acum ca in 2038 e sfarsitul lumii si vei regreta ca ti-ai pierdut viata in gaming... Edited December 30, 2013 by totti93
d0lLi3 Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Lasa-ti ma omul in pace, ca si `fluuud`-ul e o meserie pentru unii. Daca zice ca e expert atunci poate ne raspunde la cateva intrebari:1. Difrenta dintre protocoale TCP si UDP?2. Daca mai dai si tu `fluuud` cu ping, atunci cum functioneaza protocolul ICMP?3. Ce este un SYN `fluuud`. De fapt si cum functioneaza un 3-way handshake la initializarea conectiunii TCP?L.E.: La multi ani si tie! Lasa Counter Strike-ul, ar trebui sa te apuci de ceva constructiv de pe acum ca in 2038 e sfarsitul lumii si vei regreta ca ti-ai pierdut viata in gaming...Let me !1 - si partial 3 : http://stst.elia.pub.ro/news/RC/Teme_RC_IVA_2011_12/Lecu%20tica%20vidrascu%20442A%20Algoritmi%20de%20control%20al%20congestiei%20.pdf2: Internet Control Message Protocol, ICMP, How ICMP Work, ICMP Header, ICMP Message Header3: SYN Flood DefinitionSunt sigur ca tu stiai deja toate astea ... Dar sunt la un google distanta , oricine ti le poate spune .
yoyois Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Lasa-ti ma omul in pace, ca si `fluuud`-ul e o meserie pentru unii. Daca zice ca e expert atunci poate ne raspunde la cateva intrebari:1. Difrenta dintre protocoale TCP si UDP?2. Daca mai dai si tu `fluuud` cu ping, atunci cum functioneaza protocolul ICMP?3. Ce este un SYN `fluuud`. De fapt si cum functioneaza un 3-way handshake la initializarea conectiunii TCP?L.E.: La multi ani si tie! Lasa Counter Strike-ul, ar trebui sa te apuci de ceva constructiv de pe acum ca in 2038 e sfarsitul lumii si vei regreta ca ti-ai pierdut viata in gaming...Good point totti. Pentru mine esti expert in FLUUD doar daca gasesti o metoda mai buna de a "inunda" un protocol. (sau sa inunzi un protocol "secure").O alta intrebare @utorent: Ce parere ai despre ssl flood? Cam cum ar fi arhitectura unui atac flood pe 443?ON: Tu ori esti prost! ori te faci!
aelius Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 // offtopic: Byte-ul: Matt are o reputatie destul de ok aici.// ontopic: Thread closed. Flood pentru jocuri ... Mare ti-e gradina.