Oust Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Am gasit ceva interesant, spun eu. Poate multi dintre voi nu cred in astfel de cacaturi; nici eu nu sunt decis, dar in proportie de 40-50% cred, dar, mi se rupe.Oricum... e un interviu destul de interesant, unele afirmatii mi se par destul de adevarate, cu toate ca nu prea sunt confirmari, ehhh... Bonus by Tex: http://www.youtube.com/watch?v=aeaPanpU-iwP.S: Cine vrea sa raspunda, s-o faca fara dragul de a primi like-uri sau de a face mai multe posturi, rog un moderator sa fie foarte strict, chiar daca suntem la off topic, nu am niciun chef de aberatii, fiti cat mai on topic si rationali. 1
AlMalalah Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Nu ai putea totusi sa ne faci un rezumat ca pana termin de ascultat 2 ore si 16 minute ma plictisesc rau de tot ?
Oust Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Cum sa nu... nu vrei sa-ti dau sa si mananci?
MazaBoY Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 (edited) Oust explica asta : Conspiratia zilei : De ce tex si-a schimbat numele in aelius (Lucius Aelius Caesar) ? Va spun eu Lucius ( 6 litere ) , Aelius ( 6 litere ), Caesar ( 6 litere ) = 666 ar putea fi o coincidenta ? Dar voi chiar mai credeti in coincidente ? ???? ?? ? ??EDIT :Prietene stiu ca ai ciuda pe mine , dar verifica si la tine care sunt ultimele comentari si despre ce.Nu caracteriza un om, pe care nici macar nu il cunosti in realitate.Nu te injur, pentru ca nu ma cobor la nivelul tau de inteligenta, nici nu imi permit.Nu trebuie sa iti dovedesc tie, ce fac si ce stiu sa fac.Poate sunt hacker, poate sunt gabor,poate sunt de la sri, poate sunt mos craciunul tau care te urmareste...Nu conteaza ce fac eu,bafta.PS:Credeam ca esti un baiat matur, dar defapt esti .... Edited January 8, 2014 by MazaBoY
Oust Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Ai citit ce am scris la P.S ?P.S: Cine vrea sa raspunda, s-o faca fara dragul de a primi like-uri sau de a face mai multe posturi, rog un moderator sa fie foarte strict, chiar daca suntem la off topic, nu am niciun chef de aberatii, fiti cat mai on topic si rationali.Pai du-te-n pizda ma-tii de rahat imbecil, vezi ca incepi sa-ti permiti cam multe si s-ar putea sa-mi trag pula-n rasa ma-tii la prima ocazie.Ratatule, cum pizda ma-tii iti permiti tu sa comentezi la mine, toate posturile tale sunt cu vandut/cumpar, ai postat tu ceva interesant (macar la off topic) ca sa poti sa imi faci mie off topic in thread? Tot ce faci e sa arati cu degetul, in stanga si dreapta, sa pui intrebari idioate, din 2010 pana acum n-ai facut nimic aici, ai 705 posturi de-an-pulea. P.S: Merit warn, eventual ban 7 zile.
qbert Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Oust explica asta : Conspiratia zilei : De ce tex si-a schimbat numele in aelius (Lucius Aelius Caesar) ? Va spun eu Lucius ( 6 litere ) , Aelius ( 6 litere ), Caesar ( 6 litere ) = 666 ar putea fi o coincidenta ? Dar voi chiar mai credeti in coincidente ? ???? ?? ? ??EDIT :Prietene stiu ca ai ciuda pe mine , dar verifica si la tine care sunt ultimele comentari si despre ce.Nu caracteriza un om, pe care nici macar nu il cunosti in realitate.Nu te injur, pentru ca nu ma cobor la nivelul tau de inteligenta, nici nu imi permit.Nu trebuie sa iti dovedesc tie, ce fac si ce stiu sa fac.Poate sunt hacker, poate sunt gabor,poate sunt de la sri, poate sunt mos craciunul tau care te urmareste...Nu conteaza ce fac eu,bafta.PS:Credeam ca esti un baiat matur, dar defapt esti ....Ar putea fi o coincidenta, ar putea fi, dar voi chiar mai credeti in coincidente?!
Brenin Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Oust explica asta : Conspiratia zilei : De ce tex si-a schimbat numele in aelius (Lucius Aelius Caesar) ? Va spun eu Lucius ( 6 litere ) , Aelius ( 6 litere ), Caesar ( 6 litere ) = 666 ar putea fi o coincidenta ? Dar voi chiar mai credeti in coincidente ? ???? ?? ? ??EDIT :Prietene stiu ca ai ciuda pe mine , dar verifica si la tine care sunt ultimele comentari si despre ce.Nu caracteriza un om, pe care nici macar nu il cunosti in realitate.Nu te injur, pentru ca nu ma cobor la nivelul tau de inteligenta, nici nu imi permit.Nu trebuie sa iti dovedesc tie, ce fac si ce stiu sa fac.Poate sunt hacker, poate sunt gabor,poate sunt de la sri, poate sunt mos craciunul tau care te urmareste...Nu conteaza ce fac eu,bafta.PS:Credeam ca esti un baiat matur, dar defapt esti ....Te-au prostit legalele.Mai faceti si voi contact cu o femeie din cand in cand.
Alin01 Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Democratia e valabila numai in cadrul societatii normale.Cand vorbesti de servicii secrete,masoni etcetera deja dispar aceste reguli.Ei isi permit sa faca orice si nu raspund in fata legii.Un exemplu bun e cu experimentul din Philadelphia,atunci cand au facut un vapor sa dispara.Cel care a vrut sa-i demascheze in fata presei,a fost asasinat in conditii misterioase.Coincidenta?.nu prea cred.
putoare Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Un exemplu bun e cu experimentul din Philadelphia,atunci cand au facut un vapor sa dispara.Cel care a vrut sa-i demascheze in fata presei,a fost asasinat in conditii misterioase.Coincidenta?.nu prea cred.Ai fost tu acolo si ai vazut vaporul cum a disparut?
Alin01 Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Ai fost tu acolo si ai vazut vaporul cum a disparut?Nu,dar am vazut destule lucruri care pana atunci le-am crezut imposibile.Si-apoi povestea respectiva are destule semne de intrebare. 1
putoare Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Nu,dar am vazut destule lucruri care pana atunci le-am crezut imposibile.Si-apoi povestea respectiva are destule semne de intrebare.Not really. Ai citit doar ce ai vrut sa citesti. Cauta niste articole scrise de oameni care au fost acolo, nu povesti si cancanuri de pe Dailymail.
Alin01 Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Not really. Ai citit doar ce ai vrut sa citesti. Cauta niste articole scrise de oameni care au fost acolo, nu povesti si cancanuri de pe Dailymail.Tu esti cam but asa-i?.Care parte din cuvantul conspiratie nu intelegi?.Cei care au lucrat acolo au semnat un contract de confidentialitate.Nu ma mai contrazi ca stiu ce spun.
putoare Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Tu esti cam but asa-i?.Care parte din cuvantul conspiratie nu intelegi?.Cei care au lucrat acolo au semnat un contract de confidentialitate.Nu ma mai contrazi ca stiu ce spun.Ai fost tu acolo cand au semnat contractul? Contrazi sau contrazice? But sau bot? Whatever. Te las in mila domnului. Sunt prea "but" ca sa inteleg conspiratiile
J Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 (edited) Francmasoneria exista si azi (si in Romania) si sunt inscrisi numai oameni cu studii superioare(din cate stiu eu). Subiectul "illuminati & masoneria" nu cred ca isi are un rost aici atat timp cat nu ne priveste. Gasiti pe Wikipedia tot ceea ce "trebuie" sa stiti,adica metodele prin care erau recrutati noi membrii,lista liderilor si ierarhia "piramidei". Oricum conspiratiile sunt de cacat deoarece sunt inventate de oameni destepti pentru a-i speria pe cei slabi de inima si fara minte. "Nu credeti ceva pana nu vedeti cu ochii vostri." Edited January 8, 2014 by J
d33nis Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Ati face bine sa credeti ca exista acesti oameni, un var de a mamei mele este mason, dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de deputat a avut o perioada in care avea datorii apoi ca prin minune a ajuns director la 2 televiziuni locale si seful administratiei publice in primarie... Din Romania foarte multi sunt masoni,in special politicieni,cantareti,actori,chiar si oameni de televiziune. Chiar el imi confirmase ca la o intalnire la vazut pe Jean Paler. Masoni devin doar cei care au studii superioare sau care au o influenta foarte mare asupra unui numar destul de mare de oameni.
diablo666 Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Jean Paler e mason???nici masoni astia nu mai sunt ce au fost..
aelius Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Si aici, pe forum, avem/am avut masoni. Unu era vai de steaua lui, agramat, dadea cu Haviji si aposostroful in site-uri si dupa un an a devenit expert in securitate, inginer in cibernetica, mecatronica, fizica cuantica si General Manager la o firma de securitate. 'De care este.' Oare tot 'pro/re gresul' asta s-o datora masoneriei si stiintelor oculte ?! )
FaNt0maX Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Eu sunt mason.tu daca ai fi mason nu ai veni asa lejer si ai spune aici pe forum de curiozitate ce grad ai si in ce loja esti ? cum te saluti cu alti masoni ?
putoare Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 tu daca ai fi mason nu ai veni asa lejer si ai spune aici pe forum de curiozitate ce grad ai si in ce loja esti ? cum te saluti cu alti masoni ?Si eu sunt mason. Sunt capitan generalist al lojei de dreapta. Ne salutam cu: salut coitze
putoare Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 You all seriously need to get laidNe get laid intre noi masonii. De aia ne salutam reciproc coitzele.
EAdrian Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Am fost ?i eu în mul?ime, dar m-au f?cut s? dispar. dafaq.
APIx00E00 Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Se tine cont de caracterul social, studiile superioare nu sunt o necesitate. Poti 'adera' si prin recomandare dar trebuie sa fi o persoana juridica de succes. Francomasoneria exista si are oameni infiltrati prin toate tipurile de institutii publice. Scientia potentia est