dragonelu61 Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 sal rst ma numesc dragonelu61 si doresc sa invat si eu diferite programe special trafikul biologic am o virsta inaintata dra niciodata nu e prea tirziu
Htich Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Bine ai venit . E grele gramatica sa inteleg sau emotiile te-au acaparat cand "te prezentai" !
aelius Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Au as propune inchiderea sectiunii "Bine ai venit (aici te poti prezenta)". Atrage numai posturi de rahat si post-hunterii. Nu vad de ce ar fi necesar sa se prezinte cineva.
IMAGINARY Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Au as propune inchiderea sectiunii "Bine ai venit (aici te poti prezenta)". Atrage numai posturi de rahat si post-hunterii. Nu vad de ce ar fi necesar sa se prezinte cineva.Asta-i zona unde fac copiii posturi ca sa mearga dupa la cereri si sa ceara hack de metin si Flappy Bird.
mafiaCOX Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Troll)))PS , Bine ai venitOn: Troll "batran"))
mah_one Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 61 de la ce vine?... oare sa fie varsta? P.S.: Multi inainte.Apropo, nu prea ti-a mers testul....
MazaBoY Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Au as propune inchiderea sectiunii "Bine ai venit (aici te poti prezenta)". Atrage numai posturi de rahat si post-hunterii. Nu vad de ce ar fi necesar sa se prezinte cineva. @aeliusLa asta ma gandeam si eu,dar nu am fost bagat in seama ...https://rstforums.com/forum/75719-sectiunea-bine-ai-venit.rst
Stfean_Iordache Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Au as propune inchiderea sectiunii "Bine ai venit (aici te poti prezenta)". Atrage numai posturi de rahat si post-hunterii. Nu vad de ce ar fi necesar sa se prezinte cineva.Eu am zis asta la propuneri acum cateva luni si lumea zicea ca sunt prost .