EAdrian Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Cel mai simplu mod de a viziona filmule?e f?r? s? dai share de pe site-urile alea tâmpite: bez, wowbiz, vedetamea, etc.B?ga?i link-ul aici Insta see it ?i ap?sa?i pe buton iar pentru share ad?uga?i dup? hash semnul exclam?rii. exemplu: http://instasee.it/#!http://vedetamea.ro/i-a-pocnit-decolteul-la-propriu-de-la-drift/To?i sunt pe interes a?a c? m-am gândit la chestia asta...Any feedback is welcome!PS: Se încarc? pu?in mai greu pentru c? este prin Anglia la JustHost. Edited February 9, 2014 by EAdrian Quote
alezu2000 Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 sau te uiti in sursa paginii dupa video..Multumesc pentru site acum e mai simplu.. Quote
vex0r Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Cred c? topicul se potrivea mai bine sec?iunii „tutoriale în român?” Dar oricum, mul?umesc Adi! Quote
EAdrian Posted February 9, 2014 Author Report Posted February 9, 2014 (edited) @alezu2000, la vedetamea generarea iframe-ului este bazat? pe cookie. deci e mai greu? s? trimi?i request c?tre site cu codul postului ca s?-?i fac? cookiePân? acum sunt 3 pluginuri din câte am observat..O s? fac o list? cu toate site-urile pe care scriptul poate parsa codul filmule?ului ?i dac? mai ?ti?i voi vreunul trimite?i-mi un pm ?i îl adaug.@vex0r, da.. n-am ?tiut unde s?-l încadrez exact.. poate-l mut? cineva din staff unde e mai ok :wink:@NeK, e plin facebook-ul de share-uri... adic? bez are 400k like-uri ?i vedeta 150k.Când m? întorc acas? (joi, vineri) vreau s? fac ?i o extensie pentru browsere care s? te arunce direct c?tre site atunci când ape?i pe butonul extensiei. Edited February 9, 2014 by EAdrian Quote
NeK Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Imi place ideea,dar oricum nu cred ca sunt foarte multi interesati sa citeasca "stirile" alea de cacat. Quote
omfgggg Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Sau poti sa dai share si selectezi la privacy "only me" Quote
blech Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 sau AD Block instalat click dreapta block this AD Quote
sicilianul Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Sau extensia NotScripts, la fel te ajuta sa scapi de alte prostii. E buna in mult mai multe cazuri Quote
EAdrian Posted February 13, 2014 Author Report Posted February 13, 2014 (edited) @omfgggg - Ceea ce mi se pare mie enervant este c? trebuie s? ?tergi dup? postul ?i c?-?i ramâne setat privacy cu "only me" ?i când vrei s? postezi ceva posibil s? nu-?i dai seama.@blech, @sicilianul - folosi?i ad block ?i no scripts pe site-ul ?sta ?i spune?i-mi v? rog dac? trece?i peste share...@Silviu - done, merge acum :wink: Edited February 13, 2014 by EAdrian Quote
Silviu Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Pe tipul asta de link nu merge scriptul tau, daca ajuta la ceva. Quote
djxpaul Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Merci Silviu.Dac? mai ?ti?i siteuri pe care nu merge, v? rog s? le posta?i aici Quote
odo Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 @blech - am incecat pe mai multe site-uri cu adblock, dar nu reusesc niciodata. Dau click dreapta pe acel "share bla bla" aleg block this.. si nu se intampla nimic. Inainte aparea in codul sursa acel link de youtube, acu vad ca l-au mascat majoritatea... Quote
oblio Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 Se poate activa si pentru Romania frumoasa: Ochiul Beiului ~ Cascada Beusnita ? Quote
EAdrian Posted February 14, 2014 Author Report Posted February 14, 2014 @odo - unele dintre ele se bazeaz? pe cookie, în momentul în care site-ul vede cookie-ul î?i bor??te filmule?ul. deci cu adblock ?i anti script nu faci nimic. :grin:@oblio - done. merci! Quote
EAdrian Posted February 17, 2014 Author Report Posted February 17, 2014 (edited) @carter2408 - cu pl?cereAcum ave?i posibilitatea de a vedea ?i pozele f?r? a da share sau like. (exemplu aici)Site-ul preia date de peste 40 de site-uri...iar dac? g?si?i unul de pe care nu poate prelua videoclipul sau poza, trimite?i-mi un mesaj privat ?i se rezolv?. Edited February 17, 2014 by EAdrian Quote