LichValue Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Am nevoie de cateva "picaturi" de cositor.NU stiu de unde pot cumpara.In ce obiecte casnice pot gasi putin cositor?Monitoare, etc?PS:Vreau sa lipesc o 2 fire pe o mufa USB, deci nu am nevoie de nici macar 1g. Quote
CristianRoflmao Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 TE POT AJUTA EU DACA VREI.poti face rost de cositor din placile de la electrocasnice ca gasesti.. din ceva stricat..bafta Quote
daNNy.bv Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 in piata de vechituri/chinezarii , la magazine de electronice sau topesti de pe circuite din orice are un pcb. Quote
Silviu Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Pai mai bine gasesti fludor pe diferite circuite, adica pe aproape toate am vazut, mai ales cele vechi. Uita-te in special daca ai vre-un sistem audio stricat. De cumparat, il gasesti la tigani in piata sub forma de ghem sau la magazinele de profil. Quote
aelius Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 (edited) Cumpara fludor si pasta decapanta sau sacaz. E cativa lei. Are la orice magazin de electronice.Costitor nu cumpara de pe la piete de la ciori. Sunt escroci si baga si plumb in compozitie.Punctele de topire (temperatura) la cele doua metale sunt foarte apropiate iar plumbul se negreste.Mai mult, fludorul contine si o cantitate mica de decapant dar este indicat sa ai tu cutiuta separata cu asta. Edited February 12, 2014 by aelius Quote
sicilianul Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Daca esti din bucuresti iti dau eu Quote
h05th Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Gasesti la magazinul "Dioda", din Constanta. Quote
kp112 Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 in auchan titan gasesti sau daca vrei iti furnizez eu vreo 1 sau 2 metri de cositor am suficient Quote
rimagheo Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Eu cand eram mic-mic, pe vremea comunistilor, luam de pe fasungurile becurilor. Este acolo o gramada de cositor. Quote
P.O.C Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Cositor poti gasi la gabori ei leaga citernele Quote
Graphik Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Dezmembreaza un incarcator de telefon, sunt convins ca ai mai multe pe acasa. iti mai trebuie un pic de aditiv pt lipire, rasina de brad, poate ai vreo scandura de brad pe acolo si sigur gasesti sau poti folosi aspirina simpla, e un foarte bun decapant insa mare atentie sa nu inhalezi fumul degajat pt ca e foarte inecacios(ustura in gat rau de tot)spor(t) Quote