aelius Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) Salut, Zicea cineva de aici ca are tot continutul site-ului rtfm dot ro. Nu acela cu carti, site-ul cu tutoriale ...Am uitat cine a zis dar oricum, ma indoiesc ca il are pe tot (copy/paste). Help?!Merci,// edit: nu exista nimic pe web archive; era deny pe el Edited February 16, 2014 by aelius Quote
makav3li Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 eu am intrebat odat? de el, daca are cineva ceva din rtfm Quote
Silviu Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Ce era pe acest site ?Chestii foarte interesante despre programare/IT, site-ul apartinand lui tex. Quote
tromfil Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Posibil s? fi discutat cu mine, dar am doar con?inutul de pe alt forum.Googlesite:forum.satmultimedia.eu "rtfm.ro" Quote
aelius Posted February 16, 2014 Author Report Posted February 16, 2014 Da, acolo era un idiot de a furat 30-40 de articole. M-am certat cu ei luni intregi sa-i dea ban. Erau multe pe rtfm. Quote
AlMalalah Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Da, acolo era un idiot de a furat 30-40 de articole. M-am certat cu ei luni intregi sa-i dea ban. Erau multe pe rtfm.Vedeti ca si hotii sunt buni cateodata ? Si ce are treaba niste articole cu "institutiile statului" ?Stiu, va lipseste continutul site-ului rtfm.roSi mie, chiar imi lipseste.Traiasca institutiile statului.Read The Fucking Manual Quote
GarryOne Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Vedeti ca si hotii sunt buni cateodata ? Si ce are treaba niste articole cu "institutiile statului" ?Read The Fucking ManualCa institutiile statului au confiscat serverele si, de aceea, astazi nu mai avem acele tutoriale. Quote
mariuss615 Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Chiar aveam nevoie sa recitesc un articol acum cateva zile. L-am gasit insa pe thieves-team unde mai sunt articole de pe rtfm. Quote