BLKoldSUN Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Am creat acest topic pentru ca nu vreau sa ma amestec in topicurile celorlalti, asa ca am sa postez doar in acest topic tot ce este nou in aplicatie.Prima varianta de TV online:Download: IRCGate.ro - Portal romanesc - DownloadsAstazi am reusit sa termin versiunea a doua cu urmatoarele modificari:- fiecare categorie are acum mai multe canale- unele posturi au si server 1 sau server 2- autoplay la fiecare alegere de film- informatii canal TV: adresa url, adresa sop, si fiecare canal are autoplay(cu activ sau inactiv; insa majoritatea au activ)Download: IRCGate.ro - Portal romanesc - DownloadsPentru a rula aplicatia este nevoie sa aveti instalat: NET Framework 4,5 si sopcast. 2 1 Quote
sleed Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Foarte frumos , mersi, da cat e halatu' ? Quote
BLKoldSUN Posted February 27, 2014 Author Report Posted February 27, 2014 @franxu aplicatia nu are fisiere ascunse sau de tip malware. Contine doar fisierele compilate de catre MS Visual Studio Express 2013. Quote
vex0r Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Aplicatia este buna, dar de ce ai pus in arhiva toate fisierele din folderul Debug?Pune in arhiva IRCGate.ro si cele 2 dll-uri, restul nu sunt de folos Quote
BLKoldSUN Posted February 27, 2014 Author Report Posted February 27, 2014 @vex0r Detaliaza ca nu inteleg care dll-uri. Quote
vex0r Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 AxInterop.sopocxLib.dll ?i Interop.sopocxLib.dll Quote
BLKoldSUN Posted February 27, 2014 Author Report Posted February 27, 2014 Aaa, acum am inteles, nu citisem bine. O sa iau in considerare, ms. Quote
danger2u Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Aaa, acum am inteles, nu citisem bine. O sa iau in considerare, ms.mersi frumoasa aplicatiasper sa nu se piarda si asta ca multe altele Quote
BLKoldSUN Posted February 28, 2014 Author Report Posted February 28, 2014 Asta nu depinde de mine, ci depinde de vizitatorii site-ului meu. Deja am prins ip-uri care au scanat site-ul meu cu Acunetix si XSS iar daca continua nu o sa mai fac nimic pentru ca nu am cui Quote
magnificul Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Am un an si ceva de cand nu am mai deschis TV-ul, am luat aplicatia ta pentru Discovery Chanel, interfata e simpatica, simplista si usor de folosit. I LIKE IT !!! Quote
Amad Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Dar PRO TV-ul nu are un server din ala sa fie non-stop online? Ca m`ar interesa... diseara sunt romanii au talent si as dori sa vizionez dar nu e online server-ul.E smechera aplicatia. Bravo. Quote
BLKoldSUN Posted February 28, 2014 Author Report Posted February 28, 2014 Folositi versiunea a doua ca functioneaza majoritatea posturilor TV. Quote
Amad Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 A 2 a versiune am luato dar se incarca PRO TV la 90 si asa a ramas de 1 ora Quote
BLKoldSUN Posted March 1, 2014 Author Report Posted March 1, 2014 Preview pentru versiunea a 3-aDownload-ul va fi disponibil in curand. Quote
vex0r Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 Preview pentru versiunea a 3-aDownload-ul va fi disponibil in curand.Foarte frumos! Mai vin ?i eu cu o idee. Dup? ce dai click pe un anume canal pe care vrei s?-l vezi, ar fi mai bine dac? ai ad?uga mai multe surse, adic? mai multe adrese de sopcast. Deoarece unele posturi sunt sunt offline dup? o mic? perioad? de streaming.E doar o idee, nu e?ti obligat s? m? ascul?i. Oricum, felicit?ri pentru ini?iativ?! Quote
BLKoldSUN Posted March 1, 2014 Author Report Posted March 1, 2014 Update pentru versiunea a treia: IRCGate.ro - Portal romanesc - DownloadsMomentan asta va ramane cateva saptamani. Intre timp sper sa va bucurati de aplicatie. 1 Quote
M2G Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 Incearca sa scapi de atatea backgrounduri pentru fiecare panou, e deranjat pentru ca distrage atentia si arata neprofesional.Incearca sa pastrezi o consistenta a culorilor pe intreg GUI-ul pentru ca acum sunt multe fundaluri si contin culori total diferite si puse impreuna fac niste contraste prea tari. Sa folosesti alte culori sau imagini de fundal doar daca vrei sa evidentiezi ceva ce necesita atentia utilizatorului. Incearca sa eviti imaginile de fundal cu multe detalii si contraste tari.Daca faci asta, o sa arate mult mai bine aplicatia. Acum daca ma uit la ea parca m-as uita la un site cu 50 de reclame. Arata de parca e facuta de @Nytro In rest, ca si funtionalitate imi place. Felicitari si la mai multe. Quote
euintreb Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Recomand MyWebTV.. tot ce fac aplicatiile astea e sa deschida o fil? internet explorer, unde se afla codurile pentru stream-urile de la sopcast.. diferenta dintre programe e actualizarea, ca mai expira stream-urile si trebuiesc schimbate.. Quote
mariusdmm Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 recomandarea mea ar fi sa introduci si alte programe de sport, Digi1/2/3, Dolce1/2...sunt multi care nu au digi/dolce si vor sa vada meciuri. Quote
BLKoldSUN Posted March 5, 2014 Author Report Posted March 5, 2014 Le-as fi pus deja, insa am probleme cu VB si momentan nu am gasit rezolvare. Quote
BLKoldSUN Posted June 12, 2014 Author Report Posted June 12, 2014 (edited) Hai neata!Am lucrat zilele astea la noul aspect la aplicatia mea de Tv online, insa din cauza ca nu am prea mult timp la dispozitie, nu am adaugat si alte posturi tv/servere. Modificari noi:- aplicatia va fi doar fullscreen- interfata noua- cod post tv: daca cnv gaseste un cod de post tv, il poate scrie in casuta de sub TV si il poate viziona.Descarca noul update: IRCGate.ro - Portal romanesc - Downloads - IRCGate TV online v4Sursa alternativa: http://speedy.sh/UMdsK/IRCGateTV-update.rar Edited June 12, 2014 by BLKoldSUN Sursa alternativa Quote
GarryOne Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Oare stream-urile le-ai luat de la TV-MAXE?Cat despre design, arata mai profesional. Quote
tawdarky Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 Eu primesc eroarea cu "Has Stopped Working" dar de ce?Am Net framework 4.5 si sopcast instalat,mai trebuie ceva? Quote