mariusdmm Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ce firma de hosting imi recomandati ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) - Hosting shared, virtual (vps/vds) sau servere dedicate ?- In Romania sau afara ?- Aplicatia web sau ce vrei sa gazduiesti, necesita resurse speciale ?- Ai nevoie de suport tehnic permanent ?. De poti trezi cu surprize sa nu ti se raspunda 1-2-3 zile sau in weekend.Sunt multe criterii cand alegi o firma de hosting. Edited March 5, 2014 by aelius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusdmm Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Hosting shared Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov. Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ca tot a fost deschis acest thread, recomand pentru VPS digitalocean Stiti vre-un site de hosting web bun, pentru un site mic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Hosting sharedLa Webfactor -> https://webfactor.ro/ iti recomand// edit:M-a intrebat cineva daca este al meu site-ul. Nu este al meu si eu nu mai ofer hosting deocamdata (doar servere dedicate).Recomand webfactor pentru ca sunt vechi pe piata si sunt oameni seriosi. Edited March 5, 2014 by aelius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Hop si eu cu Gazduire web :: Clouds Web Hosting -- de ieri cu gazduire pe SSD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmacie Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 1 . DigitalOcean este specific pentru dezvoltatori . ( Nu iti ofera anti - ddos ) 2 . O firma buna in Romania pentru hosting este http://www.webfactor.ro cum ti-a recomandat si aelius . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Eu am de la Gazduire Web Hosting, Server Dedicat VPS, Inregistrare Domenii, Webhosting mai nou - 2 conturi diferite (unul basic si unul complete linux, ambele platite pe un an). Foarte multumit de serviciile lor si de suportul oferit (nu e nicio diferenta in timpul de raspuns pentru conturi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorkem Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Salut.Eu î?i recomand g?zduire de la krond.org. Aceast? firm? este foarte bun?, are support etc.Baft? xD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelo Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Eu ti-as recomanda hostway.ro , depinde ce vrei sa hostezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusdmm Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 vreau sa hostez un simplu site fara nimic complicat. in genul astuia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted March 5, 2014 Active Members Report Share Posted March 5, 2014 GoDaddydotcomDe ce ai vrea sa hostezi ceva, orice, in Romania? Ca sa-ti bata baietii in negru la usa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexu Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Iti poti hosta site-ul la cei care gazduiesc si blogul meu: M247Ii recomand pentru ca:- suportul raspunde repede, prietenos si profi- hosting shared SSD + preturi mici- 1024 Mega php_memory_limit, cand majoritatea ofera 128 sau maxim 256- posibilitatea de a avea NS privat (ns1.domeniultau.tld). Cred ca sunt singurii (ei si Clues) din Romania care ofera optiunea asta la shared, sau cel putin eu nu mai stiu altii.- nu fac overselling. Uite cum arata serverul pe care sunt si eu acum: http://iceimg.com/ktdRilduUzjB/3.jpg- sunt hostati la Clues.ro, parte a grupului M247 din Anglia, probabil unul dintre cele mai moderne data centere de la noi- de la mine pana la ei, la un tracert, sunt 4 hopuri, cele mai putine dintre toate firmele de hosting pe care le-am incercat, deci timp minim de raspuns: 1 ms.Per total, raportul calitate-pret este excelent si nu l-as mai gasi la nicio alta firma.Daca site-ul tau este adresat romanilor, nu are rost sa-l hostezi prin SUA, cum ti-a recomandat SynTAX mai sus, deoarece se va incarca vizibil mai greu, mai ales daca nici nu este bine optimizat si risti sa pierzi vizitatori. Edited July 4, 2014 by alexu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 - posibilitatea de a avea NS privat (ns1.domeniultau.tld). Cred ca sunt singurii (ei si Clues) din Romania care ofera optiunea asta la shared, sau cel putin eu nu mai stiu altii.Asta nu prea tine de ei. Gigel poate sa isi procure un domeniu de la X, care ofera DNS impreuna cu domeniu, sa isi faca "self-registered" name servers si sa le trimita cate ip-ul lor. Daca contul de cPanel este facut corect, hostingul va stii de unde sa ia datele cand se acceseaza domeniul catre ei.Da, mai sunt si nazisti ca namecheap care te obliga sa ai niste ns-uri cand adaugi un domeniu, dar desi nu am folosit niciodata hosting din Romania, ma indoesc ca sunt firme atat de retardate incat sa faca asa ceva.P.S. De cele mai multe ori, cam orice domain seller o sa va ceara 2 ip-uri, cate unu pentru fiecare name server. Daca va apucati sa le cereti pe support / chat, o sa o dea in prosteala ( bani, nu e voie, cacat ). Asa ca nu le cereti. Cam orice server are cel putin 2-3 ip-uri. Umblati la range-uri, adaugati / scadeti din ip +/- 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z.D.O Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Aba-Host - Professional Hosting and IT Solutions Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovschools Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Salut , nu prea scriu eu despre hosting dar iti recomand din toata inima nixservers.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...