sleed Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 (edited) Salut.M-am gandit sa caut o firma cu care sa lucrez sa fac tricouri personalizate cu RST, cu sau fara nick pe ele si m-am gandit la multe optiuni.Ar fi interesant daca as putea face asa ceva.Vreau in primul rand sa intreb un administrator al forumului daca este de acord, sa nu fie vreo problema in sensul asta.Astazi am vazut la cineva un tricou cu stema Romaniei, cu 2 ramuri de maslin langa stema,pe de o parte si cealalta a stemei si de acolo mi-a venit aceasta idee.Astept raspunsuri si opinii , puteti sa le si schitati , cum ar arata un tricou/hanorac cu Romanian Security Team.Nu am sa includ RNS, deoarece nu cred ca ei ar fi de acord, ei se ocupa cu altceva[din punctul meu de vedere foarte bun, bravo lor].Asa ceva am vazut, era negru si mai frumos personalizat Edited March 15, 2014 by sleed Quote
daatdraqq Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Nu cred ca o sa vinzi mai mult de 5 bucati.Nu poti purta asa ceva pe strada ,poate la anumite intalniri ca sa arati ca faci parte din echipa RST. Quote
aelius Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Eu nu as purta saracia aia cu culori nici impuscat. Quote
sleed Posted March 15, 2014 Author Report Posted March 15, 2014 Pai nu ca aia, modificata putin , photoshopata, sa iasa ceva de calitate, pe negru, materialul sa fie ok.. Nu orice prostie..Am dat un exemplu.. Vreau sa imi fac o idee.. Quote
Htich Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Sa purtam tricouri cand se face o reuniune la o bere , fiecare cu tricopul personalizat ( Nickname ) , asa stim la cine sa strigam si de cine sa ne ferim cand vorbim Quote
sandabot Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Pentru un brand ca RST cunoscut doar de persoanele ce lucreaza in domeniu nu s-ar merita, gandeste-te ca oamenii le-ar purta doar sa primeasca feedback de la cunoscatori iar cum cunoscatorii brandului nu sunt multi nu cred ca s-ar complica nimeni sa le poarte.Daca era cu nenea Gutza era alta chestie. Quote
sleed Posted March 15, 2014 Author Report Posted March 15, 2014 Pai eu cred ca toata lumea a auzit de RST si va auzi. Din pacate cu nenea Gutza, ai dreptate, asa este societatea si sper ca se va schimba intr-o zi.Ar fi o treaba sa facem intalniri, exemplu : 4tuning, sau cum sunt cluburile din fiecare judet.. Si in fiecare an, fiecare judet sa aibe membrii lui..Adica exemplu :RST Cluj, RST Bucuresti .... Quote
Htich Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 (edited) Pai eu cred ca toata lumea a auzit de RST si va auzi. Din pacate cu nenea Gutza, ai dreptate, asa este societatea si sper ca se va schimba intr-o zi.Ar fi o treaba sa facem intalniri, exemplu : 4tuning, sau cum sunt cluburile din fiecare judet.. Si in fiecare an, fiecare judet sa aibe membrii lui..Adica exemplu :RST Cluj, RST Bucuresti ...."4tuning" Apropo la mine in oras se face in fiecare vineri/sambata participari , speed test .. etc in afara orasul ... si chiar vine lumea sa vada sau sa participe ( am fost de 3 ori acolo mom. )Ar fi ok sa ne strangem persoane din fiecare oras ( in tm singurul care-l stiu de pe forum este/era acid , care si el la randul lui "mai facea iesiri cu grupul rst" in bucuresti ).Mi-ar place sa ne vedem la o bere mai ales ca vine caldura Nu ar strica o bere rece precum Gheatza. Edited March 15, 2014 by Htich Quote
UnixDevel Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 ceea ce am vrut eu de mai demult pacat ca logo-ul de la rst nu este vectorial ... (cel prezent) Quote
UnixDevel Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 @Gecko ar fi fost frumos daca era vector ai direct ... nu doar png Quote