FearDotCom Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Vreau cateva versuri compuse de voi. Daca se pricepe cineva sa compuna o melodie (populara, parodie muzicala, muzica usoara etc sau chiar maNIA Versurile sa fie compuse de voi nu inspirate din alte melodi Quote
sandabot Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) Uhm.... threadu asta a luat o alta intorsatura Baaa identitatea mea e afectata Ma jur n-am fumat nimicsandaception Edited April 1, 2014 by sandabot Quote
FearDotCom Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 Facem labaNe simtim bineNe dam drumulIar in tine.Ai chef de glume ? Quote
Ciresel21 Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Cand eram tanar fecior, futeam iapa pe covorAcuma c-as marisor, eu o fut de pe tractorDau la deal si dau la vale, tot la iapa-n tre-picioareDau la buci cu mare spor, sa slabesc un tirisorTot la ea intre picioare, e placerea cea mai mareNici Bianca Dragusanu, n-are ca al ei bulanu' Stand si admirand, o limba-n troasca scapand Cand vazu' ca-i bine tare, ia-m supt tatsa c-ea m-ai mare Bis x2Made by Lolsz forta Ardealului! Quote
Ciresel21 Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Baaaa eu am facut melodia aia by Lolsz FearDotCom stay away, a luat-o razna forumu' Quote
FearDotCom Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 (edited) @sandabot Te ti de prostioare ? ofof 1 aprilie Edited April 1, 2014 by FearDotCom Quote
Kalashnikov. Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 sunt ale unei vechi cunostinteEu sunt bossu cu valoareDau la dusman pana moareDaca-i dau si daca picaEu sunt bossu fara fricaAm venit la progamareSa va arat de ce sunt in stareVa arat ca dau la ****Si la nasa , si la UEEu pe reckon il cunoscSi el este foarte [ironic]frumos[/ironic]Kalash este baza noastraAre cea mai larga gaoazaEu WXP rulezSi pe ma-ta o scriptezSi prin aceasta frazaVa transmit direct din casa.stau acum si ma gandesccati prosti o sa mai intalnescam gasit paici cativacare o sa le sparg usadaca le-o da Dumnezau mintesa ramana cu mintile infiptesi cand le-oi da o bucatao sa cada toti gramadasunt un cainenu ma poti hrani cu painedaca acum tu porti blugihaide vino sa ma sugisunt bazat pe sql sunt mai tare ca reckonelam un xss in nasasi mie frica sa rup masama salta mascatiisi daca ma salta le rup craciivin cu cagula pe capeu le dau un pumn in stomacsi le dau si una-n ****sa afle lumea din ueca eu am fost barosansi am avut inca-un fanuite fanu uite fanucum face rime barosanubarosan de barosandar e cam prostalac//fac dedicatii : 5 euro fara numar.sunt valoros al dracuva sparg capu in patruniciodata nu ma oprescchiar daca eu gresescam auzit ca sunteti taricei mai tari din cei mai marihaide sa vedem acumcum va fac direct scrumsi stau acum la soareimi bronzez creieru meu marema fac negru ca cacatumoale ca rahatutare ca besinastai sa-mi pun si motorinauite frate cat e ceasuam plecat , bemiai carasumi-am tras o gagica betonare curu cat stratu de ozonnustiu doamne ce i-as facetot ii dau si tot nu tace Quote
FearDotCom Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 Fara prosti nu stiti nici una ? Quote
ENCODED Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Foaie verde de cicoare,ENCODED are pula mare... Quote
Mandrake1942 Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Tulpina verde-galbuie de sipic?Mandrake1942 are pula mare... Quote
Guest Kovalski Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Esti frumoas? ca o stele,Tu mi-ai rupt sufletu-n doi.Toate inimile mele,Bate pentru tu si noi.Tex copyright. Quote
aelius Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Pentru un avocat spamer cu care m-am certat:Aici e history la site: CASA DE AVOCATURA COLTUC | COLTUC MARIUS VICENTIU | COLTUCStand in cur langa un nuc,Si tragand dintr-un trabucIata, apare un Coltuc,Ce mananca dintr-un muc.Si suge dintr-un ciubuc ;-))Este neam de avocat,Dar, ... cam calca in cacat,Da cu spam-ul de-ti indoaie,Si pula pe langa coaie.El din frageda pruncie,E Labar de meserie,A-nvatat legea si scopul,Sa-i fut mama si norocul.Iar nevasta-sa cea grasa,Sa ma suga pe sub masa.Sa ma mangaie la coaie,Pana incepe sa se-nmoaie ;-))Tu Coltuc mareata stea,Ai ajuns la pula mea.Iti fac site-uri, poezii,Iti trag muie, Sa te tii!Nu vreau bani, nici spam-uri multeVreau pe ma-ta, de se fute.Sa-i plantez un copilasDin pula de ingineras ;-))Acum inchei, ca ma grabesc,O sa revin, si nu gresesc.Iti las si pula amanet,S-o mulgi Suav, ca esti pamflet. Quote
Python Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) Byte-ul in acctiune fara acte fara numeFara numar social el nu lasa in spate urmeNu il vezi pe nicaieri dar e peste tot prezentE cu un pas in fata ta informat permanentAm vorbit cu tine coaie , intr-o zi de prima varaPareai cam violat pacat nu e prima oaraTe-ai dus sa faci reclamatii cu acelasi mers cracanatDe parca ai fi fost lovit in pizda de trenut acceleratTe-ai socat dau bitu pe pic poc tu cazi pe blatTurmentat relevant este faptul ca ai facut intentionatHai sa dezbatem acelasi citat celebruCa ai luat atata muie pana ai ramas integruCu player-ul in buzunar si in casti doar alb si negruTe speli de atata timp dar nu iti pleaca jeguTi-a spus 2-3 cuvinte iar eu le voi interpreta"Suntem prieteni buni coaie , si eu nu te voi lasa"decat sa vorbesc de rau , mai bine sa te previnDar lasa pana atunci te mai apostrofez putinIti dau momeala verbala , tu ca prostu ia si muscaStim toti ca te scarpini pe la coaie ... pe sub fustaEu iti dau cuvinte sa te gandesti , tu ia si agitaNu mai sta cu pula in gura ca faci amegdalitaDupa cum vezi frate pot sa injur si euEu pe langa tine coaie , is ca DumnezeuEu te-am creat , asa scrie in certificatNu ti-a spus ma-ta mai de mult ca te-a infiatDaca nu era asa cum e acum poate ca nu uitaSe gandea ca mai bine facea o muie ... atunci cand trebuiaDaca vrei sa repet , fii atent la flowul meu din nouCa pic pe beat mai bine decat pica pick-upul in capul tauPicatura picata de lava regurgitata pe o tavaServita lirico tactico amestecata cu otravaScuze ca am dat peste tine buzna deci scuze de deranjCu toti stim ca fara pula , tu intri in sevraj Edited April 1, 2014 by Python Quote
Galina Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Veşnic în gânduri Veşnic în gânduri te sufoci Şi în capul tău mereu asculţi voci, Voci ce au acelaşi orizont ca vântul, Ce niciodată nu îşi spun cuvântul. Veşnic în gânduri te implici, Şi cu toate vrei să te explici, Nu lăsa să intre ca demonul, în tine Căci unele par a fi nişte cretine. Veşnic în gânduri vei dăinui, Căci imaginaţia pură te va tăinui, Şi stând singur lângă univers Mereu te găsi într-un vers. 2 Quote
R7off Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Am și eu nevoie de niște versuri Trap depresive ptr un prieten Quote
theandruala Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 (edited) .delete pls Edited December 4, 2020 by theandruala Quote
R7off Posted December 4, 2020 Report Posted December 4, 2020 Am și eu nevoie de niște versuri Trap depresive Quote
Kev Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 5 hours ago, R7off said: Am și eu nevoie de niște versuri Trap depresive Ai instrumental? PM, am un preten sinucigas Quote
Andreeaf Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 (edited) Un om cu inspirație îmi poate compune și mie o melodie sau o strofă (mai veselă) poate să fie de dragoste, de petrecere, manele.... Orice, nu am inspirație deloc Edited February 1, 2021 by Andreeaf Quote
theandruala Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 8 hours ago, Andreeaf said: Un om cu inspirație îmi poate compune și mie o melodie sau o strofă (mai veselă) poate să fie de dragoste, de petrecere, manele.... Orice, nu am inspirație deloc Pizdo sunt beto 2 Quote
Nytro Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Afara-i frig dar noua nu ne pasa Cand femeile danseaza sus pe masa. Maneaua urla, baietii se imbata Asta-i petrecere adevarata. Mai ceva ca Salam. 1 1 Quote
gigiRoman Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 6 hours ago, Nytro said: Afara-i frig dar noua nu ne pasa Cand femeile danseaza sus pe masa. Maneaua urla, baietii se imbata Asta-i petrecere adevarata. Mai ceva ca Salam. Asta-i ceva din vremuri mult apuse Acum Nytro sta in izolare Numai pe zoom mai prinde o cantare Iar adevarurile au ramas nespuse. Reghe ton pe ton. 1 Quote