administration Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Scuze pentru titlu dar se subantelege parerea mea este in 64 dedesubt:TVVJRUVFRUVFRUVFRUVFRUVFRSBHQUJPUklMT1I= utf-8https://www.facebook.com/pages/Special-guysrespect-them/256306081118709 Quote
SirAndi Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Parerea mea este ca esti cam prost, iar eu nu imi dau seama ce vrei sa auzi de la noi ?! Quote
Graphik Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Sunt speciali pana iti intra in casa prin usa noaptea pe la 4 si ies repede ca au gresit adresa fara ca sa si ceara scuze macar. Dupaia nu mai sunt atat de speciali. Quote
Aerosol Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Cum spune si Graph , nu inteleg de ce ar merita "like" ,pentru abuzurile facute .. si din nou nu inteleg ce cauta acest post la offtopic ... Quote
AsalT Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Ba esti nebun, stie sa codifice in base64.Sa le dai muie si un like atunci cand o sa ai de-a face cu ei.Esti prea prost. Quote
smbgpla Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Subscriu...Parerea mea este ca esti cam prost, iar eu nu imi dau seama ce vrei sa auzi de la noi ?! Quote
aelius Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Despre Politie,Jandarmerie,Smurd ,Armata,Sas la noi se cunosc destul de putine lucruri! Despre misiunile si dotarea lor la fel!Sigla noastra:CINSTE,CURAJ SI DREPTATE!WELCOME!!Imi trag pula pe familia lor de terminati si pe sistemul lor de cacatSa ne suga pula cu curajul lor. Curaj e cand ne batem parte in parte, nu cand intra 7 insi peste om la 6 dimineata.Sa-mi suga pula statul roman. Quote
odo Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Daca nu pui poza cu P0nta tras de jandarmi tot degeaba ) Quote
administration Posted May 8, 2014 Author Report Posted May 8, 2014 (edited) Imi trag pula pe familia lor de terminati si pe sistemul lor de cacatSa ne suga pula cu curajul lor. Curaj e cand ne batem parte in parte, nu cand intra 7 insi peste om la 6 dimineata.Sa-mi suga pula statul roman. Dati-va gradele jos cand vorbiti aici sa facem ca de la javra la caine mai panar...(bineinteles off-topic nu altceva): SirAndi Posts 16 smbgpla Posts 137 AsalT Posts 188 Edited May 8, 2014 by administration Quote
mannnu Posted May 8, 2014 Report Posted May 8, 2014 Ce like visezi ma ?! Sa ma suga toata garda! Daca a fost curaj cand mi-au dat-o 4 gabori ..... rasa lor de corupti ! Quote