CristianRoflmao Posted May 7, 2014 Report Posted May 7, 2014 OnePlus, start-up-ul lansat de fostul sef executiv de la Oppo, Pete Lau, a fost asaltat de zeci de mii de mesaje dupa ce a anuntat lansarea primului sau smartphone, One Plus One. Un telefon care, la cum arata si ce specificatii tehnice propune, ar putea avea un cuvant greu de spus in industria IT&C, relateaza GadgetReport.roUrmare a solicitarilor clientilor, compania OnePlus a fost nevoita sa isi regandeasca calendarul de productie, devansandu-l cu cateva luni. Astfel ca, dincolo de telefoanele de teste, 100 la numar, ce vor fi lansate in luna mai, de la inceputul lunii iunie va incepe productia modelului de 16 GB, iar apoi a celui de 64 GB. Telefoanele One Plus One vor fi disponibile pe piata de la sfarsitul lunii iunie, iar oferta va creste puternic din luna iulie.Smartphone-ul One Plus One vine cu un ecran de 5.5-inch la 1080p cu 401 pixels-per-inch (ppi), un procesor de 2.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 3GB de RAM si o baterie de 3,100 mAh. Potrivit expertilor, la ce specificatii tehnice propune, One Plus One va concura, cu succes, cu Samsung Galaxy S5, HTC One (M8) si Sony Xperia Z2. Iar pretul este la jumatate. Modelul de 16GB va fi vandut cu 269 de euro, in timp ce One Plus One de 64 GB va costa doar 299 euro. (in us 300$) La aceste preturi, One Plus One ar putea lansa o adevarata revolutie in piata, nefiind exclus sa determine o scadere masiva a preturilor smartphone-urilor.Parearea mea e ca asta se pisa pe orice telefon la ora actuala la ce specificati are iar androidul cyanogen mod face toti bani si va fi in top mult timp,sper sa ajunga in romania la un pret bun nu de 2-3 ori mai mare.Un video in care e comparat cu s5 : Specifiacti telefon :sursa : One Plus One, smartphone-ul REVOLUTIONAR de 269 de dolari, gata de productie | REALITATEA .NETmore : (in romana) OnePlus One - smartphone ieftin cu specifica?ii de top Quote
danger2u Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 il astept si eusunt inscris pe forum si acum asteptam invitatiileo sa ajunga mai greu,dar o sa ajunga Quote
gogusan Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 o fi el un tel excelent dar 5.5' ??? mai da-l drq de paleta de tenis... imi iau telefon sau tableta ce mama masii? (bun pretul pt o tableta oricum ) Quote
black01 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Da e un tel excelent.dar un marketing de kkt. Si nu costa 300 de dollari ,costa 340 euro,de pe siteul orig . Eu am avut invitatie si la plata am refuzat tot. Mi-am luat un tcl idol s960 si e traznet .de ce OPO a ajuns la 340 E? si de unde ai cumparat TCL IDOL? mersi! Quote
kznamst Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 @black01 ai aici tot ce vrei (free shipping+pret crescator)-->> click Quote
black01 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 @black01 ai aici tot ce vrei (free shipping+pret crescator)-->> clickmersi, stiam de aliexpress, ma gandeam ca l-a luat din alta parte.....si eram curios sa vad de ce a ajuns OPO la 340 E, am avut si eu invitatie dar nu am vazut-o la timp, si....s-a dus si pe aliexpress vazusem asta Quote
awnly3jhc2g Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Un nene si-a cumparat. Fara invitatie and crap. How and updates here : Telefonul OnePlus One poate fi comandat din România, la pre?ul de 1.330 lei plus vam?; Am f?cut comand?! | Mobilissimo.ro Quote
Stefanae Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Execrabil.. gandeste mai rpd bunica decat tel acesta.. succes la cumparaturi dar mai mult de 500 nu as da.. Quote
black01 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Execrabil.. gandeste mai rpd bunica decat tel acesta.. succes la cumparaturi dar mai mult de 500 nu as da..ce telefon ai? daca afirmi ca octa core e slab ))...? Quote
Active Members SynTAX Posted August 4, 2014 Active Members Report Posted August 4, 2014 ce telefon ai? daca afirmi ca octa core e slab ))...?Da, e slab. E foarte slab si foarte instabil. Ce faci cu octa core? Niciodata, nici un telefon din lumea asta nu are nevoie de mai mult de un dual core. La fel ca la calculatoare, va luati octa core sa va jucati jocuri. Quote
Sithalkes Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Review. Ce va mai place sa va dati cu parerea, sa-l faceti de kkt, unii, care nici macar nu l-ati avut in mana. Edited August 4, 2014 by Sithalkes Quote
daatdraqq Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) Super smecherie . Mereu am zis sa-i fereasca D'zeu pe Apple si Samsung de un chinez care vrea neaparat sa se pise pe ei .Uite ca a aparut chinezu' . Edited August 5, 2014 by daatdraqq Quote
PassaMan Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Daca dau de bani multi imi trag si eu un d-asta, dar pana atunci raman la telefonul meu de 500 ron cu care-mi fac treaba foarte bine. Nu prea ma impac bine cu ideea de a da multi bani pe un obiect ce nu il pot folosi la capacitate maxima, care e limitat. Quote
black01 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 cu dual core si memorie mica nu poti face orice. fiecare cumpara ce vrea si ce isi permite si la ce ar vrea sa-l foloseasca Quote
kznamst Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 @zak ai comandat prin posta? Ce taxe ai platit? (ma refer la ala de pe aliexpress) Quote
kznamst Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Eu vreau sa-mi iau asta Original Cubot GT95 MTK6572 Dual Core Cell Phone Android 4.2 4.0inch WVGA Capacitive Touch screen 512MB+4G 5MP Camera 3G-in Mobile Phones from Electronics on Aliexpress.com, am cont de mult, dar nu stiu cum se face cu taxele. Quote
CristianRoflmao Posted August 6, 2014 Author Report Posted August 6, 2014 Eu vreau sa-mi iau asta Original Cubot GT95 MTK6572 Dual Core Cell Phone Android 4.2 4.0inch WVGA Capacitive Touch screen 512MB+4G 5MP Camera 3G-in Mobile Phones from Electronics on Aliexpress.com, am cont de mult, dar nu stiu cum se face cu taxele.il comanzi bagi adresa tot tot nume plm si dupa vreo luna iti vine aviz acasa si trebuie sa mergi la posta vamala sa il ridici unde platesti taxe 24% din valoarea produsului Quote
GarryOne Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Eu am avut Allview P5 QMax, nu prea ai ce sa-i reprosezi, dar la un moment dat ti se face pofta de finetea si calitatea unui telefon gen Galaxy S4/S5, Galaxy Note 3, LG G2/G3 si multe altele. Deci te plictisesti la un moment de chinezariile astea. Ai nevoie si tu de un update la OS in rand cu lumea. Quote
kznamst Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Camera din fata e naspa ca are 0.3 , dar merge. Daca fac rost de bani imi iau asta sau Original Leagoo Lead 3 MTK6582 Quad Core Mobile Phone Android 4.4 Dual Sim 4.5inch IPS Screen 4GB ROM 5MP Camera 3G/GPS-in Mobile Phones from Electronics on Aliexpress.com Quote
florinc93 Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Apropo de taxe: Colete fara TVA si taxe vamale China Quote