Sadiq Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Stiti ca am pus un anunt acum aproape 2 saptamani ca am nevoie de cineva pt a-mi face un wordpress dupa un anume model. Din nefericire l-am ales pe GarryOne, i-am dat un model, i-am spus ca vreau exact acea structura, i-am dat tema si inca cateva detalii.Ce am primit de la el dupa 12 zile:http://garryone.com/manvansolutions_old/da fuck mate, asta faceam si singur in 60 min!Modelul era http://manvanlondon.co.uk Am platit 45E avans si nu am zis nimic mai bine de o saptamana, vb doar la telefon. Cica treaba merge bine, avansam...Patetic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bustamante Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 trebuia sa ii ceri sa vezi un portofoliu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Are ca user title Web Developer... Nu stiu pt cine, poate pt scammerii nigerieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Open Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 S-a prostit lumea pe rst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charcoal Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Installing a WordPress theme...It's tough business mate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 El a vrut sa ii faca o tema asemanatoare cu cea de pe site-ul ala, nu sa ii instaleze o tema.Pff si tema aia de "ti-a facut-o" nu e cam basic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreven Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Daca nu ai nevoie de el urgent ( azi, maine ) te ajut eu, si iesim la o bere pentru ca mi sa facut mila de ce am vazut acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Stiti ca am pus un anunt acum aproape 2 saptamani ca am nevoie de cineva pt a-mi face un wordpress dupa un anume model. Din nefericire l-am ales pe GarryOne, i-am dat un model, i-am spus ca vreau exact acea structura, i-am dat tema si inca cateva detalii.Ce am primit de la el dupa 12 zile:http://garryone.com/manvansolutions_old/da fuck mate, asta faceam si singur in 60 min!Modelul era http://manvanlondon.co.uk Am platit 45E avans si nu am zis nimic mai bine de o saptamana, vb doar la telefon. Cica treaba merge bine, avansam...Patetic.Strict pe partea de gazduire a site-ului, daca ai nevoie de ceva performant si flexibil in Romania, da-mi de stire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Dupa sensi si GarryOne o da pe tepe Mda RST se duce pe pula Lipseste sa dea Nytro deface sau sa ne vanda la negri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr0fw3b Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Si eu am avut un user prin 2010-2011 si atunci cei cu user title nu dadeau nici o teapa numai baieti seriosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Strict pe partea de gazduire a site-ului, daca ai nevoie de ceva performant si flexibil in Romania, da-mi de stire.Site-ul este pt UK, am deja totul luat de la godaddy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ala e site de 60 minute atat timp cat ai tema lor si putina inspiratie. (stiu ca ziceai ca vei cumpara tema, deci nu trebuia sa fie nicio problema)Stiu ca am aplicat si eu dar l-ai ales pe el. Mai mult succes data viitoare. Si mama facea un design mai frumos ca ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Asa, pune si tu sare pe rana. Asta este fratilor, un sut un cur un pas inainte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ala e site de 60 minute atat timp cat ai tema lor si putina inspiratie. (stiu ca ziceai ca vei cumpara tema, deci nu trebuia sa fie nicio problema)Stiu ca am aplicat si eu dar l-ai ales pe el. Mai mult succes data viitoare. Si mama facea un design mai frumos ca ala I've sent you a pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.darky Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 A dat foamea in utilizatorii RST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 I've sent you a pm.I have no PM from you mate. Send it again Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Stati putin, nu mai aruncati cu pietre, pana nu auzim si versiunea lui. Poate omul a fost bolnav, sau a avut diferite probleme, suntem oare noi in masura sa l judecam fara sa i auzim punctul de vedere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 la 45 de euro mie mi se pare dragut ), ( glumesc )Faptul ca un user este vechi nu inseamna ca este si de incredere.( eu am avut vro 2...3 experiente neplacute cu useri vechi )Greseala este a ta ca nu ai cerut inainte un portofoliu sa vezi cum munceste omul.Ori nu a avut timp sa iti faca, ( dar e nesimtit ca ar fi trebuit sa te anunte sa nu te tina incurcat ) ori atat poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 I have no PM from you mate. Send it againNu tie, lui Byte. De-aia l-am si citat pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 la 45 de euro mie mi se pare dragut ), ( glumesc )Faptul ca un user este vechi nu inseamna ca este si de incredere.( eu am avut vro 2...3 experiente neplacute cu useri vechi )Greseala este a ta ca nu ai cerut inainte un portofoliu sa vezi cum munceste omul.Ori nu a avut timp sa iti faca, ( dar e nesimtit ca ar fi trebuit sa te anunte sa nu te tina incurcat ) ori atat poate Era doar o treime din bani, echivalentul a 200 ron. Sa fie iubit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members akkiliON Posted July 24, 2014 Active Members Report Share Posted July 24, 2014 Eu ti-l recomand pe @Gecko ! Daca cumva te mai intereseaza. Home | Gecko's portfolio Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukov Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Diferenta e destul de mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Numai judecati aiurea, astepta-ti sa vedeti ce zice omu' ... Imi miroase a ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Si nu ai putut sa te plangi la un admistrator, trebuia sa-i faci post? daca are omul o explicatie destul de buna, si tu i-ai stricat imaginea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Nu stiu a ce miroase ca sunt racit si nu am miros, stiu sigur ca nu miroase a bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...