wNNk Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Sunt in liceu si sunt curios daca merita sa dau banii pe el. Ma poate ajuta cu ceva pe viitor ?ECDL - Romania Quote
Ganav Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Nu, nu da bani pe asa ceva. Inscrie-te la cursuri Microsoft/CISCO. Sunt mult mai folositoare si cautate de catre angajatori. Quote
dekeeu Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Un c?cat de examen . Nu da banii pe a?a ceva. Quote
zekstein Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Aiurea. Mai bine dai banii pe Cisco cum a zis si Ganav, se cauta mult mai mult.Dar daca ai bani cu nemiluita, nu ar strica. Trimis de pe al meu iPhone 5s folosind Tapatalk Quote
albertynos Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 dute si fa cisco ccna nu da banii pe ecdl...ala e pentru secretare... Quote
behave Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Daca doresti o cariera de secretara e un must have. Quote
Moderators Dragos Posted August 12, 2014 Moderators Report Posted August 12, 2014 Cum am mai spus, daca vrei sa urmezi pe viitor un domeniu non-IT, atunci da, fa-l. A fost cineva la un moment dat pe forum care voia sa se faca avocat si i-a cerut ECDL-ul. Daca vrei sa faci ceva pe IT, atunci nu se merita. Quote
wNNk Posted August 12, 2014 Author Report Posted August 12, 2014 Ok, multumesc, chiar am luat in considerare sa il fac, acum, mai bine nu ! Quote
QSN Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 (edited) Nu te ajuta cu nimic in afara ca nu mai dai bacul la competente digitale + ca diploma aia expira dupa vreo 4-5 ani deci trebuie reinoita, deci alti bani dati aiurea.Fa CISCO cum ti-a mai fost spus. Costa 300 RON /curs in care ai 12-15 examene, iar la finalul fiecarui curs primesti diploma in limba engleza + scrisoare de recomandare(engleza) + licenta Windows 7.Dupa parerea mea CISCO este cu mult mai folositor. Edited August 12, 2014 by QSN Quote
ecdlromania Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Permisul ECDL nu are limit? de valabilitate în timp, competen?ele digitale fiind certificate pe via??, în conformitate cu programele analitice aferente fiec?rui modul, aflate în vigoare la momentul sus?inerii examin?rii. Quote
Shadow86 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Fara a deschide alt topic......stiti cumva unde/cand/cum se fac inscrierile pt cursurile de cisco ??? Cate module sunt in total ? Care a-ti reocmanda ? doar primul sau primele doua ??Am cautat putin pe net dar nu am gasit ceva exact.ms, Quote
Moderators Dragos Posted August 13, 2014 Moderators Report Posted August 13, 2014 Fara a deschide alt topic......stiti cumva unde/cand/cum se fac inscrierile pt cursurile de cisco ??? Cate module sunt in total ? Care a-ti reocmanda ? doar primul sau primele doua ??Am cautat putin pe net dar nu am gasit ceva exact.ms,Cursurile Cisco incep de obicei acum in toamna (sfarsitul lui septembrie - inceputul lui octombrie). Pretul depinde de academia la care faci.Din cate stiu sunt 4 module cu un examen final, plus optiunea de CCNA Security. Quote
ICEBREAKER101010 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Nu recomand sa faceti cursuruile la vreo academie.Motivul: pentru ca mai repede invatati acasa.Nu va mai ganditi ca la academie o sa aveti acces pe cine stie ce echipamente.Chestia asta o puteti avea acasa cu un GNS3, Boson sau packet tracer.Iar daca va ganditi la reducerea pe care o veti obtine pentru examenul de certificare, nici aia nu e avantajoasa.Ganditi-va cati bani dati pe fiecare modul in parte si o sa vedeti ca nu e deloc avantajos. Quote