sleed Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 In late of April it will be ready the new version of Pwnthecode! At 1.1.2016 our team will announce news about Pwnthecode. Quote
carartem03 Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 In late of April it will be ready the new version of Pwnthecode! At 1.1.2016 our team will announce news about Pwnthecode.I know bcs its posted on site Quote
carartem03 Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 (edited) ( Edited November 15, 2019 by carartem03 Quote
Webz Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 On 9/26/2014 at 8:45 PM, sleed said: In curand va fi adaugat un loc special pentru tutoriale despre Networking / Linux / Unix / Tutoriale PHP , HTML , CSS etc. testate si scrise de echipa PWNTHECODE. :)))) 2016 te saluta ! 1 Quote
QuoVadis Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 1 hour ago, Webz said: :)))) 2016 te saluta ! Din cate stiu au mai ramas foarte putini interesati sa contribuie si se lucreaza cand este timp. Nu vreau sa vorbesc in numele altora dar cred ca este mai mult de lucru decat anticipat initial si conjunctura nu ajuta. De altfel e mai recomandat sa dai release la ceva decent decat sa dai drumul si sa fie greseli gramada (vezi Win10). 5 Quote
Maximus Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 Sarcastic `Da ma , hai sa prezentam un stub pe pwnthecode` Quote
SilenTx0 Posted April 22, 2016 Author Report Posted April 22, 2016 1 hour ago, Maximus said: Sarcastic `Da ma , hai sa prezentam un stub pe pwnthecode` Mai lasa legalele, despre ce vorbesti acolo? Quote
xEduard18 Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Felicitări! Foarte fain site-ul. Mă voi apuca și eu de citit cât de curând. Quote
Niculescu9 Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 A murit proiectul? This site can’t be reached www.pwnthecode.org’s server DNS address could not be found. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Quote
Active Members MrGrj Posted August 2, 2016 Active Members Report Posted August 2, 2016 11 minutes ago, Niculescu9 said: A murit proiectul? This site can’t be reached www.pwnthecode.org’s server DNS address could not be found. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Se va muta domeniul pe .com. Pana atunci site-ul va fi unreachable. Proiectul nu este inchis. 3 Quote
Niculescu9 Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Mersi de reply. Abia astept sa fie on. Mult succes! Quote
iulik Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 Ce se mai intampla? vad ca fiecare deadline se prelungeste... puteti sa faceti un topic in care sa specificati ca aveti nevoie de voluntari daca asta este ceea ce duceti lipsa Quote
Active Members MrGrj Posted January 17, 2017 Active Members Report Posted January 17, 2017 (edited) 36 minutes ago, ManutaDeAur said: Ce se mai intampla? vad ca fiecare deadline se prelungeste... puteti sa faceti un topic in care sa specificati ca aveti nevoie de voluntari daca asta este ceea ce duceti lipsa Proiectul este in mare parte finalizat. @SilenTx0 lucreaza la ceva tutoriale care necesita timp. Motivul pentru care platforma nu este momentan live este ca tutorialele nu sunt gata. Daca un user isi face cont acum, iar noi vom adauga tutoriale apoi, va trebui sa facem downgrade acelui user. Va fi un sistem de badge-uri, rank, experience etc. Ca tot ai adus vorba de volutari, am avea nevoie de: - developeri care sa realizeze aplicatii reale, dar vulnerabile intr-un fel sau altul (nu conteaza limbajul) Ca si deadline, estimam ca la sfarsitul lui aprilie sa aiba loc releasul de Beta version. PS: Aveti in vedere faptul ca facem asta free, iar unii dintre noi au joburi, faculta, copii, plm. Aveti rabdare Edited January 17, 2017 by MrGrj 5 Quote
Technetium Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 On 1/17/2017 at 1:36 PM, MrGrj said: Proiectul este in mare parte finalizat. @SilenTx0 lucreaza la ceva tutoriale care necesita timp. Motivul pentru care platforma nu este momentan live este ca tutorialele nu sunt gata. Daca un user isi face cont acum, iar noi vom adauga tutoriale apoi, va trebui sa facem downgrade acelui user. Va fi un sistem de badge-uri, rank, experience etc. Ca tot ai adus vorba de volutari, am avea nevoie de: - developeri care sa realizeze aplicatii reale, dar vulnerabile intr-un fel sau altul (nu conteaza limbajul) Ca si deadline, estimam ca la sfarsitul lui aprilie sa aiba loc releasul de Beta version. PS: Aveti in vedere faptul ca facem asta free, iar unii dintre noi au joburi, faculta, copii, plm. Aveti rabdare Ceva noutati? Quote
Active Members MrGrj Posted September 5, 2017 Active Members Report Posted September 5, 2017 9 hours ago, Technetium said: Ceva noutati? Da, momentan pwn este aproape finalizat si testat de noi ( @SilenTx0 inca lucreaza la ceva tutoriale). Peste putin timp o sa puteti sa accesati versiunea beta. 2 2 Quote
Active Members MrGrj Posted October 31, 2017 Active Members Report Posted October 31, 2017 (edited) Datorita eforturilor depuse de @SilenTx0 @sleed @QuoVadis , pwnthecode (varianta beta) este aproape gata. Ca orice platforma care se afla in beta, avem nevoie de cateva persoane care sa testeze aplicatia. Eventualele buguri, greseli, etc pe care le gasiti, o sa va rog sa mi le trimiteti mie, sau unuia din cei trei useri mentionati mai sus, prin PM (daca iese treaba si exista un numar rezonabil de testeri, probabil ca se va creea un canal pe Slack in care vom discuta tot ceea ce se gaseste in neregula pe platforma). NU postati problemele gasite aici pentru ca vor fi sterse! De asemenea, cei interesati de testare, va rog sa cereti link-ul catre aplicatie tot prin PM. Pwp & Multumim anticipat! Edited October 31, 2017 by MrGrj 3 Quote
sibipx Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 @MrGrj @SilenTx0 ce se mai intampla cu proiectul? Quote
Active Members MrGrj Posted January 26, 2018 Active Members Report Posted January 26, 2018 (edited) 3 minutes ago, sibipx said: @MrGrj @SilenTx0 ce se mai intampla cu proiectul? https://pwnthecode.com/ Enjoy! PS: Momentan nu te poti loga cu ajutorul social media, dar cred ca te descurci si cu cont normal. Nu prea e timp si fiecare face ce poate. Edited January 26, 2018 by MrGrj 1 2 Quote
sibipx Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 1 hour ago, MrGrj said: https://pwnthecode.com/ Enjoy! PS: Momentan nu te poti loga cu ajutorul social media, dar cred ca te descurci si cu cont normal. Nu prea e timp si fiecare face ce poate. Mersi, bravoooo pentru proiect Si voiam sa verific daca e up, dar am uitat Nici n-am incercat sa ma loghez cu social media Mi-am facut cont normal Quote
iulik Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Salutari, de ce nu exista si un link spre rst? Eu vad ca in titlu scrie [RST] Pwnthecode, sau s-au mai schimbat lucrurile intre timp ? Quote