administration Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Vand/schimb conturi noi, verificate craig****
quadxenon Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Vand/schimb conturi noi, verificate craig****Cred ca e interesat @aelius de ele . Numai ca nu ai sa le vinzi pe bani , ci pe ban.
administration Posted October 3, 2014 Author Report Posted October 3, 2014 Nu sunt furate scrie clar "noi" deci le fac eu pt. cei care au nevoie sa posteze anunturi, in rest e treaba lor ce fel de anunturi baga. Conturile vin impreuna cu adresa de email de pe care a fost realizat. Deci quadxenon nu vad rostul postarii tale...
aelius Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Sunt folosite la frauda bre. Evita sa postezi astea aici.
Htich Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 cred ca ar fi mai ok cand se face o postare de genu totul mesajul/etc sa fie criptat in base64/ etc ... si se poate evita "lucrurile neplacute" ... @aelius ce spui se merita sau nu ?
askwrite Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Omul deja a luat ban, cu toate ca a specificat ca nu-l intereseaza ce se face cu ele. E site de anunturi, nu inteleg de ce a luat ban.
spider Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Omul deja a luat ban, cu toate ca a specificat ca nu-l intereseaza ce se face cu ele. E site de anunturi, nu inteleg de ce a luat ban.asa vand si eu o grenada, nu e treaba mea ce faceti cu ea
askwrite Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 asa vad si eu o grenada, nu e treaba mea ce faceti cu ea Man, e site de anunturi. Poti posta un anunt adevarat sau unul fals, ce e asa de greu de inteles din asta? E treaba lui ce face cu contul, nu se poate "face" doar rau cu aceste conturi.
nedo Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 ask chestia pe care nu o intelegi e ca daca ai nevoie sa pui anunturi legitime, nu ai nevoie sa cumperi conturi, iti e suficient sa iti faci tu un singur cont.
admin1234 Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 (edited) abuz de functia de moderator..clarnu putem vorbi deschis comunistule sau muistule ia-o cum vrei Edited October 4, 2014 by admin1234
tokev Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 abuz de functia de moderator..clardaca cumperi o masina trebuie sa intri in copac cu ea? treaba noastra ce facem cu, conturile pe care le face...apropo...ordinul a venit de la agentul ThinkCode? :))
nedo Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Amice, daca tu consideri ca a ne face treaba este abuz de putere, atunci te invitam sa parasesti aceasta comunitate de "comunisti". Si mai mult, dupa vorba lui aelius, da aici este comunism, nu e democratie. Sa inteleg ca e normal sa se incurajeze frauda online? Again, daca ti se pare ok asta, te invitam sa parasesti aceasta comunitate. De asemenea ai luat cartonas galben, puteam la fel de bine sa iti dau direct rosu, sau sa presupun ca esti tipul care a luat deja ban si sa iti dau inca odata pentru multi account. Preferi aceasta alternativa?(Imi poti raspunde prin pm daca doresti, nu e nici o problema).