Jump to content
D3v1lz

Log-uri

Recommended Posts

Posted (edited)

Bine draga RST-ule , m-am gandit , m-am gandit si eu asa , si iar m-am gandit tot asa , sa postez log-urile mele de la stealer , in fine doar vreo 73 de pagini sau mai multe , nu stiu :-?? ... Prin el am: conturi facebook, metin2 , servere dedicate ... tot felul de chestii...

Asa ca am zis hai sa facem un joc sa le obtineti , link-ul o sa fie cryptat si parola o ghicitoare , nu accept in raspunsurile voastre sa fie link-ul si parola!!!

Let's FUN!

Indiciu: 547261696120696e2065706f6361207072656973746f7269636121

Download: http://www.girlshare.ro/34035108.8

*- parola este criptata in *ex -*

2,4 mega de loguri , sa aveti grija de ele :*!

Edited by D3v1lz
Posted
Bine draga RST-ule , m-am gandit , m-am gandit si eu asa , si iar m-am gandit tot asa , sa postez log-urile mele de la stealer , in fine doar vreo 73 de pagini sau mai multe , nu stiu :-?? ... Prin el am: conturi facebook, metin2 , servere dedicate ... tot felul de chestii...

Asa ca am zis hai sa facem un joc sa le obtineti , link-ul o sa fie cryptat si parola o ghicitoare , nu accept in raspunsurile voastre sa fie link-ul si parola!!!

Let's FUN!

Indiciu: 547261696120696e2065706f6361207072656973746f7269636121

Download: GirlShare - Download HCStealer_2.0.1_export (1).zip

*- parola este criptata in *ex -*

2,4 mega de loguri , sa aveti grija de ele :*!

Doar din curiozitate, ce stealer ai folosit?

Posted
Ti-am scos link-ul de download. Fa-ti curatenie in loguri, scoate conturile bancare si cele de paypal, apoi le poti posta din nou.

Cand am vazut likurile parca am vazut curvele din cartier cum prestau pe gratis :P

Posted

Eu le ofer pe gratis , nu am ce face cu ele , mie nu-mi trebuie nimic din ce-i acolo si mai ales ca poate voi chiar aveti nevoie , 83 de pagini , sunt multeee , acum sterg cele 83 de pagini si sa vad cat se mai extinde virusul ... :-"

Posted

@ben123 , sunt sute de stealere , si milioane de tutoriale de genul asta. Modul cum il raspandesti conteaza , acuma am postat un astfel de tutorial in sectiunea de "Tutoriale in Romana" de pe forum.

Posted

Doamneeeeeeeee , ce usor va lasati batuti , cica ati incercat si toate variantele in mesajele private , nu ati incercat toate , e prea usorrrrrr , de aia am pus o ghicitoare , nu ca toata lumea sa aiba acces la ele , cine merita , merita , cine nu , sa incerce sa merite!!!

Posted

V-a dat deja un hint, se subintelege de acolo care e raspunsul. Cu mentiunea ca ar fi trebuit sa il faci la singular, @D3v1lz, eu incercasem de mult la singular cum reiese din intrebare si nu a mers si mi-a luat ceva timp sa ma gandesc sa folosesc forma de plural. Oricum, simplu.

Posted

Usor pe naiba ... e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan :) am incercat o gramada de variante legate de intrebarea respectiva si n-am gasit varianta corecta! Cu noroc nu inseamna simplu! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...