Open Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Daca astea erau spoturile publicitate a domnului Ponta, sigur acum era el presedinte (Noi Romanii apreciem sinceritatea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Fahr zur Hölle ponta ,la revedere mafie psd Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ghinion, ghinion, poporul s-a trezit din somn Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 În Diaspora:- De câte ore sta?i la coad??În Teleorman:- De câte ori a?i stat la coad?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckon Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) Nu uitati un singur lucru:Daca in maxim 5 ani Iohannis ma face sa ma intorc in tara, pentru un salar decent (500+EUR/luna) pe mine, si pe toti romanii plecati, il voi pupa si-n pula.Insa, daca nu se va intampla asa, sa stiti ca TOTI, dar TOTI, suntem de vina. Edited November 17, 2014 by Reckon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Nu uitati un singur lucru:Daca in maxim 5 ani Iohannis ma face sa ma intorc in tara, pentru un salar decent (500+EUR/luna) pe mine, si pe toti romanii plecati, il voi pupa si-n pula.Insa, daca nu se va intampla asa, sa stiti ca TOTI, dar TOTI, suntem de vina. Nu stiu dar cred ca o sa fie fericire pe viitor, astazi.miam gasit iubita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
verme Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Sunt curios acum cati dintre cei din afara o sa se intoarca in tara cu venirea lui asta....Va placut basescu pana acum aveti basescu in continuare. Ce a fost greu pana acum a fost nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Nu uitati un singur lucru:Daca in maxim 5 ani Iohannis ma face sa ma intorc in tara, pentru un salar decent (500+EUR/luna) pe mine, si pe toti romanii plecati, il voi pupa si-n pula.Insa, daca nu se va intampla asa, sa stiti ca TOTI, dar TOTI, suntem de vina. Asteptari irealiste ^ pe care economia nu le poate indeplini indiferent de conducator ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzo77 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Sa speram ca se va schimba ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted November 17, 2014 Active Members Report Share Posted November 17, 2014 Acum sa revenim la lucruri mai serioase. Sunt din Pitesti si aici PSD este de cand m-am nascut eu. Sper din toata inima mea ca gen Pendiuc si Mazare sa dispara cu totul din fata ochilor mei. Sa ramana in libertate, nu in puscarie, nu ma intereseaza, dar sa dispara mafia asta. Sa dispara copii lu' Iliescu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
verme Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Acum sa revenim la lucruri mai serioase. Sunt din Pitesti si aici PSD este de cand m-am nascut eu. Sper din toata inima mea ca gen Pendiuc si Mazare sa dispara cu totul din fata ochilor mei. Sa ramana in libertate, nu in puscarie, nu ma intereseaza, dar sa dispara mafia asta. Sa dispara copii lu' Iliescu.Tu vorbesti de lucruri marunte de oameni mici....Basescu, Udrea, Blaga, etc cand or sa dispara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BitMap Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ponta, sa ai soarta lui GeoanaNu am gasit cel original, stiu ca l-a vazut pe undeva, dar merita un like.Facand exceptie de la toate, chiar daca am vazut pe undeva o altfel de strategie ( votati ponta => revolutie mai devreme sau mai tarziu ) eu zic ca totusi, romanii au inceput sa constientizeze ca e momentul sa faca ceva pentru tara lor.Iar asta s-a vazut peste tot, incepand de la cei care au stat ore intregi la coada in strainatate ( de mai multe ori ), la cei care i-au sustinut si au protestat acasa pentru nedreptatea lor, la mobilizarea tinerilor ( daca o pot numi asa ) pe internet prin diverse grupari 'hai la vot / jos ponta', selfie-uri cu buletinul vizat si tot ce mai era pe acolo, iar in final prin procentul mult mai mare de oameni care au iesit la vot.Eu zic ca asta e de apreciat si poate fi considerata un fel de 'revolutie'.Poate ca e Iohannis cam singur in varful piramidei psd, da practica zice asa:Daca vrei sa scapi de o buruiana, nu sapi neaparat la radacina ( ca poate e extinsa in toata curtea ),o stropesti cu insecticid de sus.// si un pic de off topic, pentru ca tot vine Craciunul Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmznou Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 pai daca muncesti si acuma castigai 500E eu fac in jur de 20-30 mil pe luna si nu fac decat sa vand anumite chesti pe net si sa pun un amarat de regips pe pereti si tavane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 De ce sufera acum Ponta?De Klaustrofobie )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie91 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 De ce sufera acum Ponta?De Klaustrofobie ))Klaus enough. @wmznou - Numai abera,agramatule . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 pai daca muncesti si acuma castigai 500E eu fac in jur de 20-30 mil pe luna si nu fac decat sa vand anumite chesti pe net si sa pun un amarat de regips pe pereti si tavanefrom https://rstforums.com/forum/92116-de-vanzare.rstmaile noi noutza confirmate si neconfirmate (yahoo, gmail, hotmail etc...)conturi de facebook confirmate USAadmine de soxx-uri truesocks bcprx (rs-socks cel mai nou soxx aparut)blat usa wu si mg moneypack!!! fuck off, ne insulti inteligenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Puie Monta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Muie PONTA.De ce nu ai putut fi Pre?edintele României @Nemessis ?Trebuie s? la?i to?i retarda?ii ?Înva?? Politic?, poate peste câ?iva ani vei fi Pre?edinte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 speri aiurea... ca sa fie cum spui tu ar insemna ca nemtii sa plateasca mai multe taxe si impozite pentru noi...ceea ce nu se va intampla...vezi cazul greciei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 nu se va schimba doar ca basescu in continuare isi va ascunde furtisagurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 astia nu vor dispare pentru ca Iohannis a venit la putere si ii va proteja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 aceiasi marie dar cu alta palarie...doar atat Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ia sa vedem ce anume benefic iti va aduce tie reckonica, acest iohannis Musai sa ma anunti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diutza Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Amin, bine punctat Felicitari din partea mea!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...