siur Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 (edited) OFF: In primul rând vreau sa men?ionez ca nu am postat in "RST Market" din cauza num?rului insuficient de post-uri.Dup? cum spune ?i titlul, ofer servicii web, adic? design, development, graphic, SEO, etc. Mai multe detalii g?si?i pe site-ul: juncture (punct) roPentru cei de pe RST ofer 25% reducere fata de pre?ul calculat pe site. Cei interesa?i, rog trimite?i-mi un PM, cu detalii exacte. Mul?umesc de în?elegere. "Plata comenzilor se face prin PayPal astfel: 40% din pre? la începerea proiectului, iar 60% la finalizare."PS: Nu r?spund la comentarii care nu au de a face cu cele scrise mai sus. Rog ?i ofer seriozitate. Edited December 5, 2014 by siur
aleee Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Mai bine rogi un moderator sa iti stearga thread-ul.
Guest AndreiMihai Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 SEO Small (+30 lei)SEO Medium (+70 lei)SEO Pro (+180 lei)Este aici pe forum un arsenal intreg pentru SEO gratuit, site-ul tau e cam naspa. Concluzia -> O sa primesti multe comentarii negative pe buna dreptate
EAdrian Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 (edited) Dac? designul PRO const? într-un favicon ?i o pagin? de facebook, e clar!le. codezi cumva în photoshop site-urile? view-source:http://ladyss.ro/ Edited December 5, 2014 by EAdrian
siur Posted December 5, 2014 Author Report Posted December 5, 2014 (edited) Valabil. Edited December 6, 2014 by siur
QUADMACHINE Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Rog un moderator sa ?tearg? acest post. Mul?umesc.Esti suparat ca te-ai facut de cacao cu saitul tau?
alezu2000 Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 cand ai postat trebuia sa te gandesti si ca poti primi comentarii negative, nu doar "woow ce frumos..bv bv"daca era un forum de cs/metin sau mai stiu eu ce ...da poate iti mergea dar asa .... :/
blade4ever Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 "4. Site-ul FilmeCool a fost realizat de noi, si dupa cum sugereaza si domeniul, este un site de filme online.Design curat si elegant.Platforma folosita este WordPress.Mai multe detalii gasiti pe site!" . Ba nu fii nebun ?! Cum sa pui teme moca (poate un logo editat) in portofoliu` .
diablo666 Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 poate nu o sa va vina sa credeti dar acest tip de "business" exista si face bani frumosi. Lucrez in domeniu, si ce poate fi mai tare decat sa gasesti un client caruia sa-i ceri vreo 1500 euro pe un site facut in WP cu o tema nulled sau nu? Deci nu este prost cel care cere, prost e ala care da:))Ex pt site-ul de tenisi..cica:"Super-Tenisi © 2014. Designed by GatorDesign" ok...se poate,nu? dar uitandu-ma prin cod..ce sa vad...tema nu e facuta de GatorPulamea ci de> eCommerce - Pav StyleShop Responsive Opencart Theme | ThemeForestBai...daca tot o ardeti voi mari graficieni si developeri cu teme nulled...aveti sange in pula si lasati doar acel copyright in footer si nu o mai ardeti mari programatori ca poate o sa inceapa sa va creada careva. @siur ce fel de design faci tu. cand nici macar logo-ul de pe siteul tau nu e facut corect! Cum explici conturul logo-ului care arata ca o pula?http://juncture.ro/wp-content/uploads/2014/11/logo2.png
Active Members SynTAX Posted December 6, 2014 Active Members Report Posted December 6, 2014 Cine iti da tie prietene 1500 de euro pentru un site in wordpress?
Aripipevant Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Jmecherie. Numa la logo m-am uitat la voi coae ?i mi-am dat seama cine sunte?i ?i de ce sunte?i în stare.
Ganav Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Revino cand ai ceva de calitate de oferit. TC.