ZeroDoi Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Salutare, am o mica dilema ... vreau sa imi cumpar o consola de jocuri si nu prea stiu ce sa aleg dintre playstation 4 si XBox One, Ambele le-am gasit cel mai ieftin la emag cu 1900ron + un joc sau sau 1800ron fara joc.Eu ma inclin catre ps4. Voi ce ati alege si de de ? Edited December 4, 2014 by ZeroDoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRONZI Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 ps4. 8gb ram , 8 core-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 PS4 sincer, am ps3 de cand sa lansat si sunt foarte multumit calitate etc <3 cu totu ca trebuie jocuri originale dar asta e , 200 lei pe un joc/la 2-3 luni .... nu cred ca e o avere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 depinde ce consola ai avut inainte. eu am avut 360 si mi-am luat one deoarece aveam un "progres" si era aiurea sa-l dau pentru ps4. eu iti recomand xbox one...nu e mare diferenta la putere si nici la rezolutie. acum online play-ul se plateste pe ambele console. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Eu am ales PS4 (mi-am luat unul zilele trecute). Se misca & vede foarte bine. Nu stiu cum e la xbox, dar la PS4 incarc gamepad-urile cu incarcator de samsung galaxy s2.PS: Daca nu stiai, pentru a juca pe net mai trebuie sa platesti un abonament anual/3luni (atat la xbox cat si la ps - la ps e undeva pe la 50-60$ cel anual, la xbox nu stiu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex0r Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Eu nu stiu de PS4, dar PS3-ul meu care l-am modat intr-o zi fara sa stiu m-a facut mai fericit intr-o zi decat m-a facut scoala in toata viata.Chiar acum am la download 49 jocuri ps3 + alte 400+ descarcate. http://s13.postimg.org/ae40lkao7/Untitled.pngAm cam aproape orice joc de PS3 de pe net + foarte mult jocuri PSN. Sunt foarte multumit de consola mea, o iubesc Eu zic sa iti iei PS4, cine stie ce surpriza vei primi. Pe PS3 merge emulata orice consola playstation daca ai consola modata, cu putin noroc poate se va face un emulator de PS3 pe PS4 and ..... FUCK XBOX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ps4 dar daca stai sa calculezi cati bani dai pe jocuri mai pui 1000lei si iti faci un pc si joci orice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 *Cand vorbesti de console putin conteaza rami, procesorul si etc.. Jocurile sunt facute in asa fel sa ruleze cum trebuie pe ambele console.*Din cate am auzit ps4 e superior.. *parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ps4 , xbox o suge si da spun asta pentru ca am avut unul , una-i sony una-i microsoft. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 xbox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov. Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 ps4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PingLord Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Am avut xbo360 si acum am ps4 . Recomand total daca faci in principiu doar gaming pe el. Controllerul de ps4 mi se page genial de la acel touchpad, difuzor in el pentru efecte , cat de lejer se tine in mana,etc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 PS4 clar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...