Jump to content
time4play

Salut RST Team

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , ma semnez enCodeR sau (Time4PlayZ) in unele cazuri. Am 17 ani , cunostinte Web Design , Rareori C++ , Visual Studio pentru booti. , Linux Server , UDP Flood , DDoS in timpul liber si pe #IRC . Imi omor timpul cautand sa invat lucruri noi si sa fac bani din internet. Sper sa va pot fi de folos. :) Si sa ne intelegem bine :)

/ enCodeR

Edited by time4play
Posted (edited)

Salut in primul rand nu mai scrie cu bold si culori ( ca un Ub3r n00b )

Partea cu flood & DDoS deja o dai in copilarisme (aici nimeni nu se ocupa cu porcari

de genul) si inca ceva renunta sa mai scrii ( aNdrEI, vaSIlE si tot asa )

On:// Sedere placuta sper sa inveti ceva daca tot ai venit...

Edited by Aerosol
Posted

udp flood si ddos? =))))))))))))))))))) da-ti foc.

oricum welcome , nu cred ca vei sta mult pe aici , ai inceput cu stangu de cand ai spus ca esti cu ddoase si d-astea

• Active Members
Posted (edited)

Salut si bine ai venit pe RST. Speram ca acest forum sa iti lumineze creierul si sa te apuci de treburi serioase. Ce cunostinte de web-design ai ?

Cateva aspecte:

- citeste regulamentul pentru a evita ban-ul

- nu incerca sa evidentiezi ceea ce nu trebuie: UDP Flood, DDoS si altele

- de ce Visual Studio e pentru booti ?

In momentul in care spui ceva, incearca sa aduci argumente. Ar fii mult mai util sa inveti ce se intampla in spatele unor astfel de atacuri.

Sedere placuta pe-aici. Peace.

Edited by MrGrj
Posted

Edit topic dupa cum mi-ati sugerat. @Aerosol scuza-ma daca te-a deranjat numele , asa este nickname-ul cum si "Anonymous" incepe cu A mare . ;)

Cunostinte web design HTML classic , pentru site-uri cat de cat profesionale , dar nu foarte complicate . (+Photoshop pentru visual)

Sper sa ma intelegeti si pe mine , Am fost luat putin peste picior , o sa-mi corectez greselile in ideea de orientare.

Posted (edited)
Salut in primul rand nu mai scrie cu bold si culori ( ca un Ub3r n00b )

Partea cu flood & DDoS deja o dai in copilarisme (aici nimeni nu se ocupa cu porcari

de genul) si inca ceva renunta sa mai scrii ( aNdrEI, vaSIlE si tot asa )

On:// Sedere placuta sper sa inveti ceva daca tot ai venit...

Inveti pe altul cum sa scrie cand tu esti paralel.Ai noroc ca 98% din posturiel tale sunt copy/paste.

porcari -> porcarii

EDIT:

There are currently 50 users online. 4 members and 46 guests

Most users ever online was 15,039, 28-08-2011 at 02:13 AM.

quadxenon

bubu2005

Cycler

Kronzy

A si sarit kronzy cu -Rep .Astia 2 is fenomenali cu -Rep lor.Nu traiesc din posturi si like-uri si rep asa ca va obositi degeaba.

Altul.Copii facuti din laba

NHoRSeh.jpg?1

Edited by quadxenon
Posted
Salut , ma semnez enCodeR sau (Time4PlayZ) in unele cazuri. Am 17 ani , cunostinte Web Design , Rareori C++ , Visual Studio pentru booti. , Linux Server , UDP Flood , DDoS in timpul liber si pe #IRC . Imi omor timpul cautand sa invat lucruri noi si sa fac bani din internet. Sper sa va pot fi de folos. :) Si sa ne intelegem bine :)

/ enCodeR

Acum te-ai semnat enCodeR. Care sunt cazurile in care te semnezi Time4PlayZ? Ce sunt bootii? boots in engleza inseamna cizme, daca la asta te referi. E bine ca-ti omori timpul facand bani pe internet. Cum ii faci? Ce cauti aici? De ce ai 17 ani? Unde locuiesti?

Posted

hard things aici , ma intreb daca le punem pe un cantar scoatem si noi 2 lei la fier vechi ?

in fine "Salutare omule bine ai venit intradevar e mai bine sa fii low decat high (doar daca ai fumat si dai tot din casa afara ) deobicei nu se face "

Bafta in cea ce vrei sa faci .

P.S scuze daca am scris gresit gramatical dar deabea vad tastatura de fum

Posted
ce mm nu iti convine ma ? Retardatule macar eu am tupeu sa imi pun poze cu mine. Fututi familia-n gat

ba pula proasta consideri ca aia e o poza cu tine ? nu ai creier deloc esti o musca

• Active Members
Posted

Bine ai venit. Sper sa ne ajuti cu ce stii si sa te ajutam cu ce stim.

P.S: Am convingerea necesara ca moderatorii vor bana cimpanzeii de mai sus. Daca nu, dati-le niste banane.

Posted
Vezi ca faci pleonasm e RST nu RST Team (romanian security team team).

Bun venit :D .

le: cauta sa inveti programare, dupa or sa vina si bani.

le2: incearca sa eviti xerox-urile.

Ala nu e pleonasm , pleonasm e "cade jos" "urca sus" etc.

Bun venit .