time4play Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 (edited) Salut , ma semnez enCodeR sau (Time4PlayZ) in unele cazuri. Am 17 ani , cunostinte Web Design , Rareori C++ , Visual Studio pentru booti. , Linux Server , UDP Flood , DDoS in timpul liber si pe #IRC . Imi omor timpul cautand sa invat lucruri noi si sa fac bani din internet. Sper sa va pot fi de folos. Si sa ne intelegem bine / enCodeR Edited December 29, 2014 by time4play Quote
Aerosol Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 (edited) Salut in primul rand nu mai scrie cu bold si culori ( ca un Ub3r n00b )Partea cu flood & DDoS deja o dai in copilarisme (aici nimeni nu se ocupa cu porcaride genul) si inca ceva renunta sa mai scrii ( aNdrEI, vaSIlE si tot asa ) On:// Sedere placuta sper sa inveti ceva daca tot ai venit... Edited December 29, 2014 by Aerosol Quote
Coco Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 udp flood si ddos? ))))))))))))))))) da-ti foc.oricum welcome , nu cred ca vei sta mult pe aici , ai inceput cu stangu de cand ai spus ca esti cu ddoase si d-astea Quote
Active Members MrGrj Posted December 29, 2014 Active Members Report Posted December 29, 2014 (edited) Salut si bine ai venit pe RST. Speram ca acest forum sa iti lumineze creierul si sa te apuci de treburi serioase. Ce cunostinte de web-design ai ? Cateva aspecte:- citeste regulamentul pentru a evita ban-ul - nu incerca sa evidentiezi ceea ce nu trebuie: UDP Flood, DDoS si altele- de ce Visual Studio e pentru booti ? In momentul in care spui ceva, incearca sa aduci argumente. Ar fii mult mai util sa inveti ce se intampla in spatele unor astfel de atacuri.Sedere placuta pe-aici. Peace. Edited December 29, 2014 by MrGrj Quote
time4play Posted December 29, 2014 Author Report Posted December 29, 2014 Edit topic dupa cum mi-ati sugerat. @Aerosol scuza-ma daca te-a deranjat numele , asa este nickname-ul cum si "Anonymous" incepe cu A mare . Cunostinte web design HTML classic , pentru site-uri cat de cat profesionale , dar nu foarte complicate . (+Photoshop pentru visual)Sper sa ma intelegeti si pe mine , Am fost luat putin peste picior , o sa-mi corectez greselile in ideea de orientare. Quote
p3tru Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Time4PlayZ, Rareori C++ Interesant... Salutare si bine ai venit ! Quote
quadxenon Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 (edited) Salut in primul rand nu mai scrie cu bold si culori ( ca un Ub3r n00b )Partea cu flood & DDoS deja o dai in copilarisme (aici nimeni nu se ocupa cu porcaride genul) si inca ceva renunta sa mai scrii ( aNdrEI, vaSIlE si tot asa ) On:// Sedere placuta sper sa inveti ceva daca tot ai venit...Inveti pe altul cum sa scrie cand tu esti paralel.Ai noroc ca 98% din posturiel tale sunt copy/paste. porcari -> porcariiEDIT: There are currently 50 users online. 4 members and 46 guestsMost users ever online was 15,039, 28-08-2011 at 02:13 AM. quadxenon bubu2005 Cycler KronzyA si sarit kronzy cu -Rep .Astia 2 is fenomenali cu -Rep lor.Nu traiesc din posturi si like-uri si rep asa ca va obositi degeaba.Altul.Copii facuti din laba Edited December 30, 2014 by quadxenon Quote
Guest Kronzy Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Salut si bun venit , lasa flood-ul si irc-ul daca vrei sa faci ceva Quote
Heisenberg88 Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 "Ub3r n00b" mor!ON: Bine ai venit Quote
Kalashnikov. Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 Vezi ca faci pleonasm e RST nu RST Team (romanian security team team).Bun venit .le: cauta sa inveti programare, dupa or sa vina si bani.le2: incearca sa eviti xerox-urile. 1 Quote
JIHAD Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Salut , ma semnez enCodeR sau (Time4PlayZ) in unele cazuri. Am 17 ani , cunostinte Web Design , Rareori C++ , Visual Studio pentru booti. , Linux Server , UDP Flood , DDoS in timpul liber si pe #IRC . Imi omor timpul cautand sa invat lucruri noi si sa fac bani din internet. Sper sa va pot fi de folos. Si sa ne intelegem bine / enCodeRAcum te-ai semnat enCodeR. Care sunt cazurile in care te semnezi Time4PlayZ? Ce sunt bootii? boots in engleza inseamna cizme, daca la asta te referi. E bine ca-ti omori timpul facand bani pe internet. Cum ii faci? Ce cauti aici? De ce ai 17 ani? Unde locuiesti? Quote
Webz Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 "Ub3r n00b" mor!ON: Bine ai venittu comentezi in mortii mati , care ai la avatar o poza din clasa cu anonymous ? date-n pizda mati Quote
be_theone Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 hard things aici , ma intreb daca le punem pe un cantar scoatem si noi 2 lei la fier vechi ?in fine "Salutare omule bine ai venit intradevar e mai bine sa fii low decat high (doar daca ai fumat si dai tot din casa afara ) deobicei nu se face "Bafta in cea ce vrei sa faci .P.S scuze daca am scris gresit gramatical dar deabea vad tastatura de fum Quote
Heisenberg88 Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 tu comentezi in mortii mati , care ai la avatar o poza din clasa cu anonymous ? date-n pizda matice mm nu iti convine ma ? Retardatule macar eu am tupeu sa imi pun poze cu mine. Fututi familia-n gat Quote
Webz Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 ce mm nu iti convine ma ? Retardatule macar eu am tupeu sa imi pun poze cu mine. Fututi familia-n gatba pula proasta consideri ca aia e o poza cu tine ? nu ai creier deloc esti o musca Quote
Active Members SynTAX Posted January 15, 2015 Active Members Report Posted January 15, 2015 Bine ai venit. Sper sa ne ajuti cu ce stii si sa te ajutam cu ce stim.P.S: Am convingerea necesara ca moderatorii vor bana cimpanzeii de mai sus. Daca nu, dati-le niste banane. Quote
Begedeu Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Vezi ca faci pleonasm e RST nu RST Team (romanian security team team).Bun venit .le: cauta sa inveti programare, dupa or sa vina si bani.le2: incearca sa eviti xerox-urile.Ala nu e pleonasm , pleonasm e "cade jos" "urca sus" etc.Bun venit . Quote