Jump to content
QUADMACHINE

Nu mai postati free stuff!

Recommended Posts

 cine ma dau ma,idiotule?

sunt Kronzy pe rst,da-mi pm si nu te mai baga, daca tu gasesti root-uri si platforma exersare sql / xss gratis, e problema ta.

inca n-ai inteles, eu nu vand doar pdf-urile, eu vand si platformele de exersare si root-urile care ti le da cand achizitionezi pachetu.

Hahahahaha , ce om =)))

Link to comment
Share on other sites

IP-urile lui:

IP addresses this user has posted from [ Look up all IPs ]

93.113.82.254 [ 18 Posts ] [ Look up IP ]

79.113.161.115 [ 4 Posts ] [ Look up IP ]

86.124.118.242 [ 1 Post ] [ Look up IP ]

188.26.25.29 [ 1 Post ] [ Look up IP ]

188.26.31.5 [ 1 Post ] [ Look up IP ]

86.124.120.89 [ 1 Post ] [ Look up IP ]

79.115.140.76 [ 1 Post ] [ Look up IP ]

Link to comment
Share on other sites

Pai ce, nu am cautat pe torente Wifu ultima editie, si nu am gasit nimic. Caut pe RST, pe net (superficial) nimic, gasesc Wifu cu PDF si video dupa ore de cautare, stau la rand sa fac download la 3 fisiere ore intregi, download corupt, si dau free pe RST, ca am zis sa contribui si eu comunitatii noastre. Dupa atata munca, sincer mi-a parut rau, dar am dat oricum, si am avut presentimentul ca ceva magar o sa le dea pe thepiratebay.

Si am zis de curiozitate sa vad daca ceva cacat de copil nu le-o pus pe torente: in 48 de ore (sa moara ma-sa aia urata) dupa ce l-am postat aici, si-o facut reclama pe thepiratebay ca el face share la Wifu ultima editie. Mi-a parut rau si mi-am invatat lectia. :(

Link to comment
Share on other sites

O sa iti trimit si ceea ce mi-ai zis Wildchild ca trebuie sa dau un PM la unul dintre `foarte ocupati` administratori.Ar fii folositor un soft la care sa aibe acces doar membrii cu 400+ posturi si sa afiseze din categoria free stuff + parola de la arhiva criptata sau o cheie temporara care expira in 2-3 ore.

N-am ciuda pe nimeni dar sa vinzi lucruri gratuite este chiar penibil, poate persoana aceea si-a pierdut 7-8 ore din viata ca sa faca rost de el si tu ca boul il vinzi.Nu-i corect asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Fiecare persoana care recurge la metode de genul (nu vorbesc de forumu' asta, in general, si IRL) trebuie sa aibe o constiinta sub limita penibilului.Chestii de genul acesta distrug valorile morale ale societatii.Da, suna pompos, tineti seama insa ca lucruri de genul se intampla si la "case mai mari", ajungand sa ne intrebem de ce ii invinovatim pe politicieni cand fapte de genu' se intampla la fiecare nivel al societatii.

Trist

Link to comment
Share on other sites

Este vorba de wifu 3.0. Eu il aveam de ceva timp cand ai zis tu ca-l dai doar pe pm. Nu am inteles de ce ai ales varianta asta dar am banuit ca ceri ceva in schimb pentru el si din cauza asta nu l-am dat eu. Mie nu-mi trebuie nimic. Mai tarziu l-a pus @Fi8sVrs pentru toata lumea (nu doar userii RST). Acum nu mai este pe pirate.

Nu inteleg de ce-ti pare rau pentru ca l-ai dat (chiar si asa pe pm).

- desi am primit PM de la tine, nu vorbeam de tine, pentru ca membrii cu mai multe posturi nu ma preocupa, ca ma gandesc ca-s oameni de treaba. Am cautat cu orele pe net, cu tot felul de operatori de cautare google, pana am gasit ceva. Mi-am infectat o masina virtuala cred numa sa ii fac download (daca mai tin bine minte), ca am zis sa nu dau banii. Nu mai stiu de ce am ales sa dau prin pm :)

Am cautat pe thepiratebay wifu-ul si nu mai exista. Ultima oara cand l-am vazut se facea share intre vreo 80 de useri. E asta e! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...