Catalin.A Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Salut tuturor celor din rst eu folosesc in prezent un avast free edition si ma gandeam sa fac schimbarea cu bitefender free edition dar ma paste gandurile ca avast ar fi mai bun as vrea si eu sa stiu care sunt optiuniile voastre si de ce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B10S Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Sfatu meu, treci pe la prezentari!Si dupa poate o sa te ajute careva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 @Catalin.A ramai la Avast free, cred ca asta o sa iti spuna toti de pe aici. ( Bitdefender-ul iti omoara pc-ul ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadiq Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Avast e OK dar AVG free e mai bun. Parerea meaEu personal sunt cu rusii(Kaspersky). An un post pe aici pe undeva cu licenta free pt un an pt Kaspersky daca esti interesat. Bless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euservr Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 I am using avast since last one year and i think it is better than bitefender. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Avast e OK dar AVG free e mai bun. Parerea meaEu personal sunt cu rusii(Kaspersky). An un post pe aici pe undeva cu licenta free pt un an pt Kaspersky daca esti interesat. BlessCum poti spune ca AVG e mai bun? AVG e o porcarie/posirca ( daca vrei sa te virusezi baga AVG ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Aduceti si argumente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Aduceti si argumente. Pai hai sa ne uitam putin pe : Test antivirus software for Windows 7 - December 2014 | AV-TESTDupa cum observati toti: Versiunea Avast Free este mai buna decat versiunea AVG Internet Security ) ( asta spune totul ) cat despre versiunea free cel putin penibil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lrdmafia Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 acum 2 saptamani de zile am fost infectat cu virus-ul " cryptowall " din cauza unui copil care s-a jucat pe calculatorul meu.. am avut fisiere foarte importante pe acel calculator si nici un antivirus nu m-a ajutat decat bitdefender 2015 cu licenta, deci eu sunt foarte multumit de el. nu cred in toate prostiile astea free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fed Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 360 Total Security | Download Free Antivirus for PC 5 engines in one product inclusiv bitdefender si avira. Testat cu payloads 'nedectetabile' veil :360 Total Security le sterge direct Bitdefender Total Security 2015 le pastreaza "curatate"Kaspersky Total Security nu detecteaza nici o problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Tot avast ramane seful, am fost infectat cu x.exe si y.exe la care cineva mi-a sugerat sa "resetez hdd-ul la setarile din fabrica".Nu doream asa ceva ca habar nu aveam, am instalat avast pe urma am intrat in safe mode si full scan.A doua zi am avut surpriza sa constatez ca era in virus chest si computerul functiona ca inainte.Avast daca nu scaneaza in safe mode cam o da in bara 80% cam asa, nu prea detecteaza unele rootkit-uri.Oricum isi face treaba cel mai bine in safe mode.Bitdefender a stat cam 10-15 minute instalat, aveam CPU usage: 70% si ceva iar phyhical memory era destul de folosita si asta fara deschid ceva, bitedefender nici macar nu scana sau sa faca ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carter2408 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Bitdefender pentru ca depisteaza mai multi virusi de actualitate.Avast imi arata ca mai toate programele sunt virusi !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Cum poti spune ca AVG e mai bun? AVG e o porcarie/posirca ( daca vrei sa te virusezi baga AVG )Vai de pula mea ce te-ai ***** pe tine cu postul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0k0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Intr-un fel toate antivirusurile sunt bune, in funcite de nevoile fiecarui utilizator, poate nu poti scapa de un virus cu avast si poti scapa cu avria sau bitefender sau cu orice alt anitivirus, sunt multe diferente de la antivirus la antivirus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 cand rahaturile sunt fud te pis pe el de antivirus, acu 2 saptamani postam sample la bitdefender sa bage in db un virus transmisibil prin email - bitdefender dormea, macar au facut update rapid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 in termen de detectie, avira este inca in urma bitdefender. Acum depinde de tine ce ai nevoieAvast Pros:-costumizabil-module separate pentru fiecare parte de protectieCons Avast-detectia nu este cea mai bunaBit defender free Pros:-detectie bunaBit defender cons:-lipsa costumizare-false pozitives multe, in special la site-uri.(le flaguieste ca avand virusi)Eu personal folosesc bit defender free in continuare, pentru ca avast mi-a scapat chestii in trecut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Bit e printre cele mai bune AV de pe piata. > AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Real World Protection Test OverviewIl fol de peste 2 ani si sunt foarte multumit de el. E adavarat ca papa ceva resurse...dar parca nici cu KIS nu-mi este rusine. Acum rulez Bit pe un I5+ssd (nu-mi dau seama ca am av pe pc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Eu sunt super multumit de Bitdefender Total Security 2015. Ocupa ceva resurse dar in rest isi face treaba. Nu as da niciodata banii pe el, dar la cate giveaway-uri dau astia de la Bitdefender, nu e nevoie sa-l cumperi ca ai in permanenta chei oficiale pt el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin.A Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 Ma bucur ca mi-ati explicat si mie despre aceste 2 antivirusuri si eu am avut scapari la anumite programe fisiere la avast dar e un antivirus bun pe cat la bitefender foloseste resurse dar daca el isi face treaba nu conteaza eu cred ca daca vom face un subiect pe forum cu foarte multe raspunsuri de al face sa foloseasca resurse ca tmai putine ne vor asculta pan la urma nu vor face mereu de capu lor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...