Byte-ul Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Nu va mai chinuiti cu "coailii" degeaba, sunt alte stealere mult mai usor de facut si mult mai bune acum fara suparare mi se pare prea exagerat, 1 la mana nu merge cryptat, 2 la mana nu ramane fud nici 2 zile deci nu se merita.Daca cineva nu este in stare sa seteze coailii, nu inseamna ca programul este prost, ci persoana care incearca este.O sa fac o versiune platita care va ramane FUD in curand.Cat despre "stealere" mai bune, exemple? Quote
Barbaros-DZ Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Daca cineva nu este in stare sa seteze coailii, nu inseamna ca programul este prost, ci persoana care incearca este.O sa fac o versiune platita care va ramane FUD in curand.Cat despre "stealere" mai bune, exemple?ei bine.. am o experien?? bun? cu botnet, ?obolani ?i ?????????? de instalare. collie, cum cred ca este bine. dar de ce eroare PHP fi?iere . eu sunt gata s? pl?teasc? pentru premium-brand, care va food, dac? este posibil, în foarte scurt timp de lansare Quote
Pacpac1992 Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Kingdom care merge cryptat si suporta toate versiunile de browser, cube recovery care e prea lejer de facut . Quote
SoyeyLamooye Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Nu va mai chinuiti cu "coailii" degeaba, sunt alte stealere mult mai usor de facut si mult mai bune acum fara suparare mi se pare prea exagerat, 1 la mana nu merge cryptat, 2 la mana nu ramane fud nici 2 zile deci nu se merita.Ba cacatule, mars in mortii ma-tii de copil copac. Vii si mananci cacat ca nu e bun, ca sa nu se mai chinuie cu el, dar tu esti doar un copil coarda care sta la cersit si habar n-are ce inseamna sa programezi, tu crezi ca un stealer se face asa pocnind din degete?!... Mars 'tu-ti natia ma-tii la metin si la stealerele tale de 2 lei, daca nici un panel nu stii sa setezi inseamna ca meriti sa mori. Oricum tie nu iti trebuie stealer ca il folosesti pentru conturi de metin. Muie. Quote
kNigHt Posted June 7, 2015 Author Report Posted June 7, 2015 Nu va mai chinuiti cu "coailii" degeaba, sunt alte stealere mult mai usor de facut si mult mai bune acum fara suparare mi se pare prea exagerat, 1 la mana nu merge cryptat, 2 la mana nu ramane fud nici 2 zile deci nu se merita.Salut Pacpac1992,Proiectele de genul asta se dezvolta progresiv, in timp. Nu poti avea pretentia sa fie fully featured de la inceput. Probabil ca nici primele versiuni ale tool-urilor pe care le folosesti nu seamana deloc cu ce stii tu acum.Cat despre "greutatea" de a-l configura, cu cat un tool este mai usor de configurat, cu atat ofera, in general, mai putina libertate utilizatorului. Proiectul de fata se gandit pentru persoanele o oarecare baza de cunostinte IT. Daca ai dificultati atat de mari in a-l pune in functiune, cred ca nu ti se adreseaza si ai luat o decizie buna cand te-ai orientat spre altceva.Mult succes Quote
Byte-ul Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Kingdom care merge cryptat si suporta toate versiunile de browser, cube recovery care e prea lejer de facut .Nu inteleg de ce compari acel "Kingdom" (care suporta DOAR firefox, versiunea care stocheaza datele in logins.json, un jeg de aplicatie, ca sa ma exprim altfel) cu Coailii care suporta MULT MAI MULTE aplicatii (si firefox se numara printre ele, atat ultima versiune, cat si cele mai vechi).Ah, si degeaba cryptezi acel Kingdom pentru ca se foloseste de alt fisier, fisier pe care il pune pe hard si apoi il ruleaza (duh.) Quote
diesel. Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 (edited) Pardon, am uitat sa precizez. Path-ul este /api.Adica daca aplicatia este pe domeniu.com/coai, path-ul catre API este domeniu.com/coai/api.in coailii_webapp nu este nici un api.php este necesar in builder sa mai adaugam site.com/api.php?nu primesc loguri... cheia de incriptare setata cu cea din fisierul php, url-ul catre aplicatia php este corect... panelul functioneaza corect fara eroariun remover exista? Edited June 7, 2015 by diesel. Quote
kNigHt Posted June 7, 2015 Author Report Posted June 7, 2015 in coailii_webapp nu este nici un api.php este necesar in builder sa mai adaugam site.com/api.php?nu primesc loguri... cheia de incriptare setata cu cea din fisierul php, url-ul catre aplicatia php este corect... panelul functioneaza corect fara eroariun remover exista?Citeste descrierea, trebuie sa fie site.com/api, doar /api, fara api.phpNu stiu la ce te referi prin "remover". Quote
Pacpac1992 Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 @SoyeyLamooye Esti prea terminat crede-ma nu esti decat un copil care stie doar sa injure si sa "scarpine" tastele cu tupeu, in rest nu esti decat un cacat cu ochi. Quote
kNigHt Posted June 7, 2015 Author Report Posted June 7, 2015 @SoyeyLamooye va rog sa va opriti amandoi aici, thread-ul asta este pentru ajutor si sugestii pe baza unui tool. Chiar nu as vrea sa vad scandaluri pe-aici fiindca ne bruiaza si deviem de la subiect.Va multumesc amandorura pentru intelegere. Quote
RLTBica Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Salut ! eu am o problema.... Am configurat tot 100% dupa tutorial si imi da "Invalid username or password." oare de ce ? Bag user"admin" si pass"admin" si imi spune ca e gresit..... Quote
kNigHt Posted June 18, 2015 Author Report Posted June 18, 2015 Salut ! eu am o problema.... Am configurat tot 100% dupa tutorial si imi da "Invalid username or password." oare de ce ? Bag user"admin" si pass"admin" si imi spune ca e gresit.....Ai importat complet baza de date?Daca da si tot iti da asa, executa query-ul asta:UPDATE coailii_accounts SET password = 'ea4788d5660f92bc30f7d2d2adc29ce75a04a80e' WHERE username = 'admin' Quote
RLTBica Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Ai importat complet baza de date?Daca da si tot iti da asa, executa query-ul asta:UPDATE coailii_accounts SET password = 'ea4788d5660f92bc30f7d2d2adc29ce75a04a80e' WHERE username = 'admin'da , am importat complet... am executat query-ul asta si ; "Invalid username or password." ... Ma poti ajuta sa il fac iar de la 0 ?? Multumesc ! Quote
kNigHt Posted June 18, 2015 Author Report Posted June 18, 2015 da , am importat complet... am executat query-ul asta si ; "Invalid username or password." ... Ma poti ajuta sa il fac iar de la 0 ?? Multumesc !INSERT INTO `coailii_accounts` (`id_account`, `username`, `password`, `access_type`) VALUES(1, 'admin', 'ea4788d5660f92bc30f7d2d2adc29ce75a04a80e', 'admin'); Quote
RLTBica Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 INSERT INTO `coailii_accounts` (`id_account`, `username`, `password`, `access_type`) VALUES(1, 'admin', 'ea4788d5660f92bc30f7d2d2adc29ce75a04a80e', 'admin');Multumesc oricum ! dar am rezolvat ... era selectat php 5.5 si dupa ce am selectat php 5.3 mi-a mers.... Quote
kNigHt Posted June 19, 2015 Author Report Posted June 19, 2015 Multumesc oricum ! dar am rezolvat ... era selectat php 5.5 si dupa ce am selectat php 5.3 mi-a mers....Nu ar trebui sa aiba vreo legatura... Quote
RLTBica Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Nu ar trebui sa aiba vreo legatura...Asa ma gandeam si eu ... dar dupa cea am schimbat versiunea de php ... m-am logat imediat.... Quote
kNigHt Posted June 19, 2015 Author Report Posted June 19, 2015 Asa ma gandeam si eu ... dar dupa cea am schimbat versiunea de php ... m-am logat imediat....Asta e, cand te joci cu coailii, ai tot felul de surprize... Quote
RLTBica Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Asta e, cand te joci cu coailii, ai tot felul de surprize...) ) ) Quote
kNigHt Posted June 20, 2015 Author Report Posted June 20, 2015 Ajutati-ma si pe mine va rog!Cand accesez http://siteulmeu/api imi apre: ErrorIar cand accesez http://siteulmeu//user/login imi apare This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVEDCe nu am facut corect ?Accesezi un domeniu inexistent. Verifica DNS-urile. Quote
kNigHt Posted June 20, 2015 Author Report Posted June 20, 2015 Gata am reusit sa ma loghez cu succes aici http://siteulmeu//user/logininsa http://siteulmeu/api in continuare imi apare: ErrorIti apare "Error" fiindca nu trimiti niciun parametru catre API accesand link-ul pur si simplu. Pe URL-ul ala trebuie sa vina niste date. Tu netrimitand nimic, tehnic nu a fost introdus nimic in baza de date si script-ul il interpreteaza ca o eroare. E in regula sa-ti apara asa. Quote
StereoONLINE Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Cum se instaleaza acest admin panel acum? vad ca nici macar nu mai e fisierul api.php Quote
Byte-ul Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Cum se instaleaza acest admin panel acum? vad ca nici macar nu mai e fisierul api.php Citeste primul post. Scrie tot acolo. Quote
StereoONLINE Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 (edited) Cand acccesez dosarul /api apare pagina goala si primesc o eroare in fisierul log./application/includes/Controller.php on line 36Linia 36 este urmatoarea[30-Jun-2015 21:13:24 UTC] PHP Fatal error: Using $this when not in object context in /home/troe#$#z/public_html/h#$#$#ee.org/1/application/includes/Controller.php on line 36Care este problema? Edited June 30, 2015 by StereoONLINE Quote
kNigHt Posted July 1, 2015 Author Report Posted July 1, 2015 Ajutati-ma si pe mine va rog!Cand accesez http://siteulmeu/api imi apre: ErrorIar cand accesez http://siteulmeu//user/login imi apare This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVEDCe nu am facut corect ?Cand accesez api imi apare Error:Iti apare "Error" fiindca nu trimiti niciun parametru catre API accesand link-ul pur si simplu. Pe URL-ul ala trebuie sa vina niste date. Tu netrimitand nimic, tehnic nu a fost introdus nimic in baza de date si script-ul il interpreteaza ca o eroare. E in regula sa-ti apara asa.Cand accesez user/login imi apare imi apare This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED:Eroarea asta o primesti de la Chrome cand incerci sa accesezi un domeniu invalid. Quote