k0k0 Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Salut baieti, caut si eu niste carti de lecturare cu si despre cum gandeste omul. Cum pot sa il manipulez, sa il deprim, sa il fac sa fie fericit. Vreau sa aflu cat mai multe despre felul cum gandim si cea ce ne face sa ne comportam intr-un anumit mod.As aprecia ajutorul vostru daca mi-ati da niste titluti/nume de carti pe aceasta tema.Mersi mult. Quote
Imparatul Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Iti recomand, Psihologia persuasiunii (Robert Cialdini) si Psihologia minciunii (Scott Peck). 1 Quote
k0k0 Posted May 29, 2015 Author Report Posted May 29, 2015 Iti recomand, Psihologia persuasiunii (Robert Cialdini) si Psihologia minciunii (Scott Peck).Merci mult, par 2carti excelente. O sa le citesc cat pot de rapid. Mai aspept ai alte propuneri. 1 Quote
seboo00111 Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Daca vrei ceva mai legat de stiinta si cum functioneaza creierul mot-a-mot iti sugerez sa citesti Future of the mind - ( Nu cred ca ai nevoie de autor ,totusi il las: Michio Kaku). E cam Sci-Fi chestia cu manipulatu'.. cred ca totusi ar merge pe "muritorii de rand" , mai ales in societatea noastra.Bafta Quote
daatdraqq Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Psihologia minciunii , ai grija cum percepi informatia ?i cum o folose?ti . Te sf?tuiesc la modul cel mai serios . Quote
k0k0 Posted May 29, 2015 Author Report Posted May 29, 2015 Mersi de sfaruri si recomandari. Faza cu manipularea era pentru mine,sa vad daca exista moduri prin care unii oameni din jurul meu vor sa ma 'manipuleze' sau sa ma indrume pe cai gresite; "sa bat campii degeaba". Quote
jamaican Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 Vin si eu cu o recomandare, Emotii date pe fata de Paul Ekman, autor care a contribuit la serialul Lie to me si Limbajul trupului de Allan Pease. Quote
j1ll2013 Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 (edited) Flacara violet - Teodor Vasile -> Flacara Violeta-Teodor VasileCum sa ne purtam cu personalitatile dificile – Francois Lelord, Christophe Andreedit: mai exact pentru ce vrei tu incearca sa te familiarizezi cu modelul cognitiv comportamental de procesare a informatiilor. deci google abc cognitiv comportamental. Edited May 30, 2015 by j1ll2013 Quote
k0k0 Posted May 30, 2015 Author Report Posted May 30, 2015 Vin si eu cu o recomandare, Emotii date pe fata de Paul Ekman, autor care a contribuit la serialul Lie to me si Limbajul trupului de Allan Pease.Merci mult de recomandari, poti sa imi trimiti un link de download pentru prima carte in format pdf prim pm te rog mult? am cautat pe google dar nu am gasit cine stie ce... Quote
mj20sv Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Buna ..ma poate ajuta cineva cu pdf-ul Eu sunt banul - part 2 de Lorand Soares multumesc Quote
sandabot Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Mereu am fost un fan al psiholigiei dar îmi venea să vomit la toate bazaconiile citite. Îmi puteți recomanda câteva cărți sau articole ce tratează problema psihologiei la nivele cât mai primordiale și evolutive fără să trateze noțiuni abstracte prin prisma modelelor de personalitate în care se generalizează ? 1 Quote
tulip Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 am urmatoarele carti de psihologie daca intereseaza pe cineva.au toate aproximativ 560 de mega.le pot da upload daca imi spuneti pe ce site sa le incarc ;).http://postimg.org/gallery/xdr2aov2/0d9100f2/ alta carte interesanta ,dupa parerea mea este Denise Shull Market Mind Games. Quote
tulip Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 https://mega.nz/#!fU9BjazC decryption key !av_DwIPPP6LevWj98buo6P2vw7_NvQkMb0bYLgpY8U4 3 Quote
nein Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Am eu ceva CD-uri de la roland . unu ii parca fabrica de bani ?! Quote
worm128 Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Sa nu mai deschid alt topic,am nevoie de urmatoarea carte: Opere Esentiale, vol. 8 - Nevroza la copil: Micul Hans si Omul cu lupi,sunt dispus sa platesc,doar pana acum nu am gasit un magazin online care accepta btc si sa aiba cartea pe stoc. Quote
QuoVadis Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 2 hours ago, worm128 said: Sa nu mai deschid alt topic,am nevoie de urmatoarea carte: Opere Esentiale, vol. 8 - Nevroza la copil: Micul Hans si Omul cu lupi,sunt dispus sa platesc,doar pana acum nu am gasit un magazin online care accepta btc si sa aiba cartea pe stoc. Neaparat sa fie bitcoin? Poti lua de pe Google Play. Daca nu ai card trimite-i btc la cineva sa ti-o cumpere. Quote
Artist Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Asa cum gandeste omul - James Allen . Nu are multe pagini , dar e bine structurata E putin despre programare neurolingvistica. Quote
Dutanu Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 am si eu ceva de andy szekely , daca doriti Quote