em Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Numele de domenii.ro vor putea fi inregistrate incepand din 2 iunie cu diacritice, anunta ROTLD, compania care ofera servicii de inregistrare de domenii cu extensia.ro.Sursa: Numele de domenii de internet .ro pot avea diacritice de... Quote
k0k0 Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Alti bani alta distractie pentru diacritice... Quote
Aerosol Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 (edited) Mneah nu mai stiu pe ce sa ceara banii si asa "te obliga" practic sa cumperi domeniile pentru a evita tentativele de scam(valabil pentru site-urile/companiile mari ) nimic nou... @SynTAX gandim la fel Edited June 2, 2015 by Aerosol Quote
Active Members SynTAX Posted June 2, 2015 Active Members Report Posted June 2, 2015 O idee de "afacere"? Ceva marci mari cu diacritice? Quote
lupulaurentiu Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 O idee de "afacere"? Ceva marci mari cu diacritice?V-a mai explicat colegul vostru in threadul celalat.Domeniul stirileprotv.ro cu diacritice se va vinde doar celui ce il avea si fara. Quote
gogusan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 s-a schimbat schimbarea:ex: puteti lua ?tirileprotv.ro, ei urmand sa va dea in judecata pentru transfer drepturi si daune "morale"(+ cheltuieli judecata)concluzie: pierdeti bani si timp aiurea Quote
QuoVadis Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Cate manarii se fac... vorba aia: fara numar! Am incercat sa inregistrez mai multe domenii cu diacritice si pana la 2am era down optiunea iar dupa 2:15am pana acum (2:35am) introduc domeniu dar nu ma lasa sa inregistrez. Insa dau la whois la anumite domenii cu diacritice si apar ca rezervate la 1.45am. Frumos asa... spaga ce au luat anumiti indivizi de pe acolo - sper sa o foloseasca pentru inmormantari. Quote
Z2G Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Cate manarii se fac... vorba aia: fara numar! Am incercat sa inregistrez mai multe domenii cu diacritice si pana la 2am era down optiunea iar dupa 2:15am pana acum (2:35am) introduc domeniu dar nu ma lasa sa inregistrez. Insa dau la whois la anumite domenii cu diacritice si apar ca rezervate la 1.45am. Frumos asa... spaga ce au luat anumiti indivizi de pe acolo - sper sa o foloseasca pentru inmormantari.Ceva de genul.... 1 Quote
wildchild Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Au ?i s?rit deja patent trolli pe ele ca ni?te câini în c?lduri, gata s? fac? bani din frecat menta.Ontopic, vreau domeniul ?â?e.ro Quote
Aripipevant Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Care o sa stea sa scrie in diacritice domeniile? Quote
sandabot Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Aici nu e vorba de trafic direct ci de trafic din c?utare, în con?inut google prefer? con?inutul cu diacritice intr-un site românesc, acum nu ?tiu ce pozi?ie o s? ia google fa?? de domeniile cu diacritice.Care a luat protv-ul s? se simt? ?i s? zic?. Quote
Vlachs Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Aici nu e vorba de trafic direct ci de trafic din c?utare, în con?inut google prefer? con?inutul cu diacritice intr-un site românesc, acum nu ?tiu ce pozi?ie o s? ia google fa?? de domeniile cu diacritice.Care a luat protv-ul s? se simt? ?i s? zic?.Chiar daca un domeniu este EMD asta nu inseamna ca o sa rankeze pentru fraza exacta. Quote
nopeace Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Am cumparat si eu de la rotld cateva domenii. Acestea contin caractere de genul ?âî?? si practic sunt clonele altora din top alexa (va pot spune pe pm denumirea corecta).Ideea e ca proprietarul de drept al unuia dintre ele e interesat de o eventuala achizitie. Inca nu am discutat de pret, dar cum as putea vinde / transfera domeniul? Stiu ca legal nu prea am voie, dar totusi cum as putea face asta (fara sa am probleme de natura legala) ? Am citit documentatia de pe rotld, dar cum as putea face cu actele? ca daca voi completa toate formularele inclusiv declaratia din care reiese ca cedez gratuit domeniul, slabe sanse sa mai primesc ceva pe urma.Si nici nu cred ca e suficient de prost incat sa dea banii inainte.Cunosc site-urile de profil, dar efectiv vanzarea / transferarea cum se face? Quote