unic Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 (edited) //DeleteAm rezolvat problema Edited June 5, 2015 by unic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupulaurentiu Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Sa divorteze de ala caruia ii papa banii si sa ramana cu amantul,folosind un Nokia 1100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 are acces la adresa de google play de acolo are acces la location history si multe alte chestii dar nu cred si convorbiri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unic Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 (edited) @robertutzu nu are acces la nici o adresa, deci totul a fost schimbat adica parole la mail la facebook, telefon resetat la setarile din fabrica si el stie tot ce vorbeste prin mesaje sau pe fb el se poate conecta pe fb ei si sa vorbeasca cu cei din lista desi parola nu o stie, stie ce poze face cu telefonul cui le trimite sau pe cine apeleaza si ce anume vorbeste la telefon stie exact tot de parca ar fi bagat el in telefonul respectiv, cum e posibil asa ceva?Telefonul a fost cumparat nou din magazin si facut cadou nevestei luiEDIT:Eu am schimbat parola la facebook si nu am spus la nimeni parola si el stia ca cineva a schimbat parola si tot se putea conecta pe fb persoanei cum dracu e posibil asa ceva ? (adresa de mail am schimbato la fel si parola la mail) Edited June 5, 2015 by unic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 keylogger claredit:// Android Keylogger - Best Keylogger App for Android Phone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonimporta Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Sa dea un scan cu asta https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware&hl=en sunt multe apicatii de genul asta pt spionat telefonul,unele greu de detectat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skinhead77 Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 poate keylogger, dar la VNC v-ati gandit?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terra Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 femeia lui are telefon samsung galaxy s5 si s6Telefonul a fost cumparat nou din magazin2 = 1 ? FALSSA SCHIMBE IN PULA MEA TELEFONUL si a rezolvat situatia, dar dupa cum bine deduc eu din aceasta poveste cusuta cu ata alba ne minti ca sa ce.urmaresti ceva anume?Cica are un sot bogat, pai imi luam 100 de telefoane S5 dar imi plac minciunile tale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 keylogger claredit:// Android Keylogger - Best Keylogger App for Android Phonept iphone nu exista ios 8? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imparatul Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Sa-mi bag pula in ea de virgula, am citit de 10 ori sa inteleg.Tu esti curva lu ala bogat? ca din ultima parte asta am inteles Eu am schimbat parola la facebook si nu am spus la nimeni parola si el stia ca cineva a schimbat parola si tot se putea conecta pe fb persoanei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 (edited) Pentru o fela?ie de gradul III avansat te pot ajuta s? afli cum.Pentru a sc?pa de celelalte situa?ii ?i a complica lucrurile dându-?i seama de ce se întâmpl?, negociem în bani bineîn?eles.PM, cu detalii ?i ?ti, vorba aia, v?ru te rezolv? ! Edited June 5, 2015 by p3tru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Sa-mi bag pula in ea de virgula, am citit de 10 ori sa inteleg.Tu esti curva lu ala bogat? ca din ultima parte asta am intelesProbabil ca nevasta "aluia bogat" s-a saturat de el si de banii lui si vrea sa se mute la altu dar nu poate sa scape de el.OP ce ti-a oferit tanti ca sa o scapi de keylogger/trojan?Ps: Cand am vazut titlul credeam ca o sa citesc altceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 treci sa te fut si te lasa-n pace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Resofteaza cu Odin si ai rezolvat problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Presupun ca ''barfa'' asta ai auzito cu baietii stand pe o banca...etcDe S.R.I. ai auzit pana acum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WerBF Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Alfabet vs unic 1-0 . Hackere/amant/futut/femeie de produs sau ce esti tu .... Incearca sa vorbesti corect si coerent in limba romana . Apoi poate ai sa primesti ajutor . Vrei sa pari interesant sau sa faci o poveste S.F aici , dar nu prea iti iese . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albastrel Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 (edited) 1. deci inca nu au auzit oamenii de IMEI.... problema este ca, interceptarea telefonica se face prin IMEI, daca ai schimbat cititorul de sim + filtrul de semnal sau alta placa de baza, poate ai o sansa, sa nu iti mai pice semnalul in casa si afara este full daca nu oricum tot te prind pe baza cipului din SIM, pe baza IMEIului, pe baza WIFIului, pe baza Hului+ (ptr S.R.I) 2. iti stie parola la facebook, resofteaza telefonul inseamna ca ai keylogger, coockie sau alte prostii in telefon... solutia? hard reset sau resoftare, sterge numarul de telefon din facebook, securizeaza mult mai bine facebookul fa alt cont de google, numai pune toate prostiile dupa magazin play sau alte balarii, gen 360 security, battery vrajeala, etc... aplicatii care nu fac nimic, iti mananca ram degeaba si din contra... iti poate fura datele din telefon respectivul cu aplicatia daca esti un om de afaceri de succes si ai carduri prin telefon. 3. Stiti cum faceau Al-Qaida sa comunice? prin Playstation 3, am ramas si eu masca cand am auzit ce le poate "caca" mintea unor oameni! oricum au schimbat softul deci tot te prind Have fun 4. mult succes! Edited March 26, 2016 by albastrel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...