Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/01/16 in all areas

  1. Ce? Esti sigur ca nu ai baut prea mult?
    3 points
  2. 1. Go to http://www.easyname.com 2. Register any .com domain of your choice. 3. Add to cart. 4. Go and add a 20gb hosting plan on your cart as well. 5. Redeem these 2 coupons. T26G8MPC3 & HA26GVFW5 6. Your cart total should now be $0.00 Am luat eu acu 5 min ,nu am avut chef sa traduc dar cred ca va descurcati voi
    2 points
  3. Ai sa-mi bag pula, am crezut ca am capul lui Versace si mi-a luat-o ochii intr-o parte..
    1 point
  4. Daca tot sar baieti cu coduri si d'astea, sar si eu cu o extensie pentru chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-html/lfhjgihpknekohffabeddfkmoiklonhm?hl=it Desactivezi JavaScript si asta e' .
    1 point
  5. var i = 0; function aprilie() { document.documentElement.style = "-webkit-transform: rotate(" + i + "deg); -moz-transform: rotate(" + i + "deg); transform: rotate(" + i + "deg); -ms-transform: rotate(" + i + "deg);"; i += 5; } setInterval(aprilie, 1000); DE AIAAAA
    1 point
  6. E labareala. In primul rand nu cred ca isi tine nimeni backupurile pe acelasi server.
    1 point
  7. Nu stiu cat e de real,dar si eu mai trimiteam mail-uri de genu la clienti cand nu mai aveam loc pe dedicat si nu aveam chef sa investesc cateva sute de euro pentru niste clienti care au site-uri si care nu prea produc cine stie ce,Asa ca stergeam tot si ii anuntam ca dedicatul a fost inchis pentru o investigatie a politiei. Autoriatile pun sechestru pe tot,nu doar pe hdd. L.E: Poti sa imi dai pm cu numele firmei?
    1 point
  8. Da-mi te rog link-urile de la articole si eu iti voi da link-urile de download regasite in articole.
    1 point
  9. Se da platforma Moodle, latest stable version (download, github). Poate fi instalata pe orice LAMP/XAMP. Cerinte: - In pagina de "Add new user" (Home -> Site administration -> Users -> Accounts -> Add a new user) |imagine vizuala| |github files 1, 2| am nevoie sub tab-ul de "Optional" (cel de other nu e default ci custom adaugat in exemplul de fata) sa fie un altul numit "Courses" - In acel tab am nevoie sa fie afisate toate cursurile existente de aici insa fara categorii si alte info, doar simplu, toate cursurile existente. - Langa fiecare curs cate un tick box. - La urma, cand se executa butonul de "Create user", totul sa decurga standard (contul este creat) iar apoi utilizatorul sa fie adaugat/enrolled in cursurile selectate prin tick box ca student Plata: 100 EUR PayPal sau Bitcoin. Pentru cei cu vechime si in care am incredere se poate da 50 avans si 50 la sfarsit. Pentru restul cate 25 la completarea fiecarui milestone. Intrebari/nelamuriri: Skype - aa7670 UPDATE: 03/04/2016 Rezolvat!
    1 point
  10. Cand mai vedeti un capac de canal pe strada,va rog sudatil,sa nu mai iasa geniile asa brusc.
    1 point
  11. Imgur: The most awesome images on the Internet Any of you, try it.
    1 point
  12. Sa intelegem ca stai cu morcovul sub fund? Ai fi surprins.. sunt destui amatori si "firme de gogosi" cum zicea @aelius @unic - daca nu te simti cu musca pe caciula, da apoi in judecata departamentul de politie pentru pierderi materiale. P.S. - _)_ celor care spameaza sau promoveaza spam-ul.
    -1 points
  13. Mai bine ar ramane asa ca sa se mai filtreze unii. Prietenii stiu de ce.
    -1 points
×
×
  • Create New...