Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/05/16 in all areas

  1. :)))))))))) Stii ce ar fi tare ? Sa fie un copil cu ... acunetix.
    10 points
  2. http://exploitgate.com/acunetixs-website-got-hacked-croatian-hackers/
    4 points
  3. O versiune de wordpress vulnerabila (sau un plugin) probabil.
    3 points
  4. Salutare, Dupa cum spune si titlul caut 4 programatori capabili si muncitori. Pozitiile necesare sunt 2 de front-end si 2 de back-end. Jobul permite munca in regim remote programul fiind de 8 ore pe zi. Probabil este de la sine inteles ca nu vreau sa ne pierdem timpul unii cu altii si ca ceea ce incercam sa facem se numeste business. Primeaza in fata oricarui lucru onestitatea, determinarea,integritatea si mai ales seriozitatea. Cele 8 ore de munca trebuiesc cumva alese in cursul zilei in asa fel incat un minim de 3-4 ore sa te poti intersecta cu ceilalti membrii ai echipei. Daca consideri ca vei putea fi disponibil/a pe perioada veri pentru o perioada de minim 3 luni poti aplica linistit/a. Salariul este in functie de cunostintele tale si disponibilitatea ta asa ca nu iti fie frica sa ceri cat consideri ca meriti. Oferta ta poate fi de genul ron/ora ori ron/luna. Cateva lucruri care te-ar putea ajuta: - referinte de la fosti clienti/angajatori. - cateva exemple recente de munca care ai facut-o. - contributia ta in diferite proiecte. Va stau la dispozitie pentru orice informatie sau pentru a aplica: radustefan820@gmail.com Aceasta propunere nu vine din partea unei firme ce crede ca un web developer, programator trebuie sa se ocupe de 3 posturi intr-o firma. Va multumesc frumos pentru interesul acordat si ca ati pierdut cateva minute sa cititi post-ul meu. O zi cat mai buna, Radu
    2 points
  5. Shit happens. Stie cineva cum au reusit?
    2 points
  6. @sitarus Probabil ca oamenii nu si-au formulat parerile in ceva mai de substanta, si mie mi-a fost lene sa iti acord 5 minute, insa banuiesc ca ai prins ideea de baza: Nu ii pasa absolut nimanui ce debiteaza John Pulifric intr-un blog fie ca e varsare de frustrari sau exprimare de opinie. La cate zeci (poate chiar sute) de milioane de blog-uri (in diferite forme) sunt pe lumea asta de ce si-ar pierde vremea cineva cu al tau? Piata e supra-saturata de oameni care cred ca sunt interesanti si lumea ar trebui sa asculte ce au de spus. Ti-as da mai multe idei si critici constructive (bazate pe fenomene demonstrate) referitoare la cum si ce ar trebui sa fie un blog in 2016 pentru a capata audienta insa cred ca deja tu te imbeti cu apa rece si momentan nu are rost sa o fac. Bafta!
    2 points
  7. Understand the web application penetration testing methodology and toolkit Interact with web applications using Python and the Requests library Write a web crawler/spider with the Scrapy library Create an HTTP bruteforcer based on Requests Create a Password bruteforcer for Basic, NTLM, and Forms authentication Detect and exploit SQL injections vulnerabilities by creating a script all by yourself Intercept and manipulate HTTP communication using Mitmproxy Download (valabil 7 zile): aHR0cDovL3guY28vNmxnRGQ=
    1 point
  8. It's .XYZ's second birthday! To celebrate, Namecheap is offering a cool deal on this hot TLD - just $0.02 on the 1st & 2nd of this month! Late to the party? No problem, get .xyz for just 15 cents for the rest of June. Link: https://www.namecheap.com/domains/registration/gtld/xyz.aspx Ai şi WhoisGuard gratis.
    1 point
  9. Din titlu se intelege ca aplicatia lor ar fi vulnerabila, nu site-ul in sine. Daca au cap, repository-urile cu sursele pentru scanner nu ar trebui sa aiba vreo tangenta directa cu site-ul. Daca nu, ar fi putut modifica sursele; urmatoarele versiuni pot include feature-uri precum bitcoin mining si RSA disk encryption.
    1 point
  10. Un wordrepss cu ceva plugin instalat aiurea: //Sorry am postat de 2 ori
    1 point
  11. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului impreuna cu El sa nu-l lase singurel la greu!,inchideti topicul se impute treaba.
    1 point
  12. Zici de altul ca ar combina romana cu engleza,cand titlul blogului tau e liberlablogg.wordpress.com, 2 engleze,o romanca,merge si-asa.Plus ca e ciudat.Pana acum nu era liber la blog?Ai dat tu voie cu blogul tau?Eu zic sa schimbi titlul,dupa parerea mea umila,asta ar merge perfect: Liberlalaba.wordpress.com Bafta!
    1 point
  13. Nu ai nimic special,just another blog.Am citit cateva articole,mie greata.
    1 point
  14. aHR0cDovL3guY28vNmxnUlU= (valabil 7 zile)
    1 point
  15. Din pacate nu am apucat sa prind cele 7 zile asa ca rog pe cineva care poate sa re-uploadeze continutul respectiv.
    1 point
  16. I did mention there (although in Romanian) that the link would be available for 7 days, that's why is broken at the moment. I would usually make a re-upload but I have banned lots of accounts coming from the domain that you used to register for spamming and links containing malware so in your case sorry - won't re-upload. Good luck!
    1 point
  17. Se vede deja dupa limbajul tau cat de "idiot poti fi". Crezi ca-mi pasa mie de vechimea ta pe aceasta comunitate? Nu te mai baga in seama ca un handicapat ca nu am nevoie ce jignirile tale de "copil avortat" . Asa ca iesi draq si cauta-ti de treaba.
    -1 points
×
×
  • Create New...