Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/07/16 in all areas

  1. May he rest in peace! Normal, că toți puțoii cu cont făcut peste noapte habar n-au de istoria forumului și nu cunosc vechii membri. A fost om cu multe skill-uri.
    5 points
  2. @ Chiar am nevoie de 2-3 hackeri ca tine,am nevoie de hackeri la pus parchet/gresie etc.Platesc hourly rate.
    5 points
  3. Incearca sa intri in portul constanta. Am auzit ca se intra usor si nici nu iti trebuie cunostinte IT.
    4 points
  4. Asta se numeste furat parole,nu spart parole,SPARTULE.
    2 points
  5. Fuck off din topic dacă nu aveți nimic bun de spus. Nu e momentul sa arătați cat sunteți de copii. A murit un programator, fost membru al comunității RST. Condoleanțe familie și prietenilor.
    2 points
  6. :)))))))))))))))))) Ba, Ba, lasa in pula mea butonul ala
    2 points
  7. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    2 points
  8. Buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cont pe site-ul asta ? familystrokes.com sau pe alte site-uri ? Multumesc mult !
    1 point
  9. Sunt alergic la astfel de imbecili analfabeti, sorry. Ban permanent.
    1 point
  10. De parca email-urile extrase din site-uri ar fi folosite in scopuri legale :))))
    1 point
  11. Singura problema e ca userii nu vad adresa de mail, doar mods si admins.
    1 point
  12. Threadul se inchide (autorul vad ca are ban). Scuze baieti. Nota: aveti grija cu indivizi de genul. La o simpla cautare in google a adresei lui de email apar evidente de scam pe scam.directory si db.aa419.org
    1 point
  13. Nu ai cum sa te incadrezi in acel buget daca vrei componente noi. Ce te sfatuiesc este sa mai adaugi 1000 ron si sa iei frumos OLX-ul (evident) sau magazinele de componente de pe la tine din oras si o sa iti faci un build de toata frumusetea. Cu 3000 ron fara sa ai figuri de magazin , saptamana trecuta i-am facut unui verisor urmatoarea configuratie : i5 - 6500,placa de baza(am uitat modelul) , GTX 970 OC 4gb(Sigilata), SSD Kingston HyperX 3k 120GB, 16gb ram (2x8 HyperX Black Kit) ,Sursa Corsair (nu mai stiu exact modelul), HDD 1TB,Carcasa Zalman MS800. Din toate enumerate , Placa video,ssd-ul ,sursa,hdd-ul si ramii(obviously) sunt inca in garantie. Daca esti baiat destept si stii sa cauti pe olx ce te intereseaza , iei aceleasi componente la preturi super bune si iti faci treaba cu ele.
    1 point
  14. Ai incercat cu "--force" ?
    1 point
  15. If you wanna look mai de aproape: http://rgho.st/7bcYZLH4J
    1 point
  16. nu, a persevera in prostie e diabolic!
    1 point
  17. Maxima anului! :))))))))))))))))))))))))))))
    1 point
  18. De ce nu te duci tu frumos pe forumul la pcgarage si rogi frumos baietii de pe acolo sa iti faca un build in acel buget ? #Aici
    1 point
  19. Din titlu se intelege ca aplicatia lor ar fi vulnerabila, nu site-ul in sine. Daca au cap, repository-urile cu sursele pentru scanner nu ar trebui sa aiba vreo tangenta directa cu site-ul. Daca nu, ar fi putut modifica sursele; urmatoarele versiuni pot include feature-uri precum bitcoin mining si RSA disk encryption.
    1 point
  20. Un singur server (e ramas de la un client ce si-a facut upgrade si reinstalat fresh) Ivy Bridge CPU Intel i5-3570 @ 3.4 Ghz 4 Core, 4 Threads, 6MB L2 Cache 16 GB DDR3 Memory 1 x 240 GB SSD Force 3 (6Gb/s, 85.000 IOPS) 100 Mbps Guaranteed Upstream Speed 30 TB Premium Monthly traffic Monthly: 50 eur
    1 point
  21. asta e? https://rstforums.com/forum/profile/16455-thejudger/content/ nu am auzit de el.
    -2 points
  22. Dupa ce am postat topic-uri in care am cerut ajutor,m-am gandit sa va impartasesc niste cunostinte de-ale mele Am gasit o extensie numita Gumshoe ce stocheaza parolele din browser (Este disponibila doar pentru Google Chrome) Pentru ce este folositoare? Pai daca esti in liceu/gimnaziu si ai un laborator de TIC/informatica poti pune extensia la calculatoarele de acolo,stocand informatiile de logare ale celor care folosesc computerul,fie parola de facebook/instagram si altele Cum accesezi gumshoe? Scrii gselog in orice bara ce necesita autentificare,de exemplu la google si te va redirectiona intr-o pagina de genul asta Aici o sa-ti apara fiecare cont care s-a autentificat pe orice site,de exemplu: aici Spor la *spart parole cu o metoda mai mult decat banala! *spart=aflat
    -3 points
×
×
  • Create New...