Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/04/16 in all areas

  1. Toti care aveti banuri pe forum sau chat si credeti ca v-a fost dat de pomana sau puteti sa va integrati in societatea noastra de rahat pe aceasta bucata mirifica de forum, puteti scrie aici: user pe care aveti ban, motivul pentru care ati luat si daca a fost luat pe drepte sau aiurea. Imi plac trollerii si glumele facute ca la carte. Daca scrieti mai deosebit aveti mai multe sanse. ps: "futu-ti familia" si "pula mea" nu sunt argumente. Sfanta maciuca trebuie mentionata impreuna cu un mesaj bun
    4 points
  2. Nu am aprobat topicul deoarece suna dubios. Posteaza din nou, putin mai explicit, deoarece nu se intelegea exact asta.
    2 points
  3. Din cauza asta nu postez pe RST. Numai idioti,urmaresc forumul asta din 2012,si nu au decat sa ma baneze adminii,dar tot timpul cand am deschis un topic nu gasesc decat raspunsuri idioate. Sper ca imaginea asta spune tot
    2 points
  4. tl;dr Banca Transilvania face cinste cu un pill la festivalul Electric Castle
    2 points
  5. @aelius ce se da nene pe chatu ala ca vad ca se cearta baietii pe banuri de mama focului. Se ajunge la cutite pentru chat, vorba aia. E ceva gratis? Ca intru si eu:))
    1 point
  6. Salut, am facut un post in care vindeam coduri de 50 de dolari + 2 conturi ale mele cu 55 dolari in credit fiecare. Conturile nu sunt furate, sunt ale mele activate din paypal-ul meu iar codurile nu sunt unice, sunt generate. De ce topicul nu a trecut de pending? Pot oferi proof unui moderator.
    1 point
  7. Ti-am dat si tie PM. Si am vorbit si cu @Usr6 pe chat si a zis ca nu stie de ce nu a fost aprobat. Nu am stiut ce admin a inchis topicul ca sa-l intreb si am scris aici. Mersi, se poate inchide.
    1 point
  8. Codurile provin de la Github Student Developer Pack?
    1 point
  9. L-am aprobat eu. Trebuia sa dai PM la un admin sau moderator
    1 point
  10. Parola este 0day.su sau 0day.in nu mai stiu ce parola am pus, o sa revin cu alta parola pentru rst.
    1 point
  11. Special pentru tine @0100 https://transfer.sh/x8Nqa/gatherproxy-rstforums.com.rar
    1 point
  12. An introduction to applied cryptography and information security suitable for programmers of all ages and skill levels.
    1 point
  13. Imi cer scuze ca ma bag, nu am mai postat de foarte mult timp sau cel putin numarul posturilor a scazut foarte mult, nu stiu daca esti user ok sau nu, nici nu-mi pasa. Nu o lua personal. Calitatea forumului a ramas aceasi ca acum cativa ani(cel putin asta cred eu), trebuie doar sa fii ca in viata. Selectiv. Daca nu stii sa fii selectiv, bineinteles ca vei inghiti toata cacaturile. Pe mie forumul asta m-a ajutat foarte mult sa-mi dezvolt gandirea. Daca unii dintre voi aveti mintea cat o nuca, nu e problema noastra. Si btw: 99,99% sunteti varza la psihologie. Va da aelius temelie si voi persistati in prostie incercand sa va dati ceea ce nu sunteti: destepti.
    1 point
  14. Bai sa-mi bag pula, al dreacu emotii, asa sa faci petitie cand ai picat bacul cu 2, nu ca nu ai invatat, ci probabil emotiile si alte chestii... Nu mai bine scrii ce iti cere subiectul si iti vezi dracului de treaba ta, dar nu, astia fac parte din categoria aia care invata numai 2 chestii si poate sa ceara subiectul ce vrea el, ca ei scriu oricum numai ce au invatat cu o seara in urma, beti morti... Trezirea!
    -1 points
×
×
  • Create New...