Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/13/16 in all areas

  1. Salut, Am pus noul homepage: https://rstforums.com/ Multumim @Gecko Daca apar probleme sau aveti sugestii, luati legatura cu el.
    4 points
  2. Exista, cat incape. La 2000 de ani dupa hristos, lumea sparge seminte, nu munceste, se uita la meciuri si asculta manele. Asta da evolutie.
    4 points
  3. Salut, Sper sa nu imi iau warn pentru dublu post dar nam cum sa aduc un update la acest topic altfel. Am vorbit cu cineva de aici pe skype zilele astea despre dropshipping si cand a fost gata gata sa inceapa... s-a mai "documentat" el..si a aflat ca dropshippingul e MORT. Ca urmare mi-a dat block pe skype ca "stie el mai bine.." interesant... asa i-au spus poate prietenii de la scara blocului cu care scuipa semninte seara de seara.. Poate e mort..poate nu...cine stie.. in prezent am zis ca arat niste statistici ale mele...de actualitate.. Numai Bine!
    3 points
  4. Buna, am creat urmatoarea aplicatie pentru a veni in ajutorul fiecaruia. Haideti sa ne imaginam ca suntem la lucru sau acasa si nu vrem sa fim prinsi ca nu facem ceea ce trebuie. Indreptam webcam-ul catre usa si cand acesta detecteaza miscare o sa ascunda fereastra pe care o selectam noi. (da se poate folosi si pt cand te uiti la porn xD) https://github.com/meltingice1337/HideNow Orice critica e binevenita.
    1 point
  5. puscarie sef de camera !
    1 point
  6. Locked, luati-va de par in alta parte. @wikedx daca nu ai familie, prieteni si cerc social cu care sa discuti astfel de lucruri si le postezi pe un astfel de forum... iti asumi riscul insultelor si bascaliei.
    1 point
  7. daka zici ca tatuajele sunt de pizde anseamna ca mata tea facut prost cum pula mea sa nuti placa tatuajele.. bha gandestete an plm aninte sa zici asta
    1 point
  8. http://imgur.com/a/XBlW4 pardon.
    1 point
  9. 1 point
  10. Eu am cautat sa-mi fac tatuajele astfel incat sa nu se vada indiferent de ce as purta la servici. Deci nu pe gat, palma, dosul palmei. La servici banuiesc ca nu te duci in maneca scurta si in bermude. Deci ai liber la facut tatuaje pe brate, antebrat, spate, piept, picioare.
    1 point
  11. Sunt de parere ca sunt prea multi care exagereaza ca esti automat puscarias si vagabont daca esti tatuat... Oamenii sunt facuti sa judece tot ce nu are legatura cu ei. Ii mai auzi se face nu stiu cum sau patesti nu stiu ce chiar daca nu au avut niciodata un tatuaj si nu stiu cum e. Dar sincer iti zic daca e ceva mare si la vedere s.ar putea sa iti faca probleme ... Eu din cand in cand am probleme doar pentru simplul fapt ca am pe dosul palmei schimbatorul de viteze de la masina.. si este destul de mic. Daca esti mic si slab si ai tatuaj esti vagabont si prost crescut daca esti mare si tragi si de fiare si te mai tunzi si destul de "obscen" in privinta unora esti puscarias... Chiar daca suntem in secolul 21 prostia ne dainuie meleagurile. OFF: Sunt de parere ca tatuajele nu ar trebuii vazute ca ceva rau atata timp cat reprezinta ceva pentru tine .
    1 point
  12. Nu trebuie sa imi demonstrezi mie nimic, mi se rupe pula de tine si ce faci tu. Faptul ca prinzi o bucatica de bloc la noroc nu inseamna ca in fiecare zi/saptamana/luna e la fel. Eu ti-am spus ca manci cacat din punct de vedere matematic: minand ethereum cu CPU de pe VPS
    1 point
  13. Hahahahaha,eu ma rad de tine,sunt un vesel.Tu faci spume si te-ai enervat,deci esti un trist.Mint,efectiv acum ma cac pe mine de ras.Cum sa existe om pe suprafata pamantului cu tatuaj de schimbator de masina?Pe dosul palmei,hahahahaha."Ba ce i-am dat azi noapte la una,Manuela.Sa vezi cum facea cand am bagat-o intr-a sasea".Hahahahahahah.Ce or sa zica extraterestrii oare daca iti vad tatuajul pe mana? Cred ca o sa-mi tatuez pe penis mana lu maica-ta,hahahahaha. Cica nu se coboara la nivelul meu de mentalitate sa-mi dea reply,dar totusi imi da reply.Nivelul meu de mentalitate,hahahaha.E pe nivele.Tatuatii sunt la nivel maxim.Hahahaha. Daca as fi angajator IT si-as vedea tatuat pe obositi ceva care nu are legatura cu vreun limbaj de programare,le-as da afara. Revenind,cat de penibil poti sa fii,ca sa-ti tatuezi un schimbator de viteze de masina de sarac?
    0 points
  14. tl;dr http://lmgtfy.com/?q=einstein+riddle+5+houses Ne confunzi cu forum de metinari. Lasa-ne te rog cu mizeriile de genul. Trashed, closed.
    -1 points
  15. Ai auzit de pasiuni ? Tristule Sau ai iesit din casa vreodata de cand ai iesit din spital ? Ce treaba ai tu cu ce am eu pe mana. Urmatorul o sa fie un copac pe burta sa stai la umbra cand imi faci un bj . De tot aduci masturbarea asta in tema inseamna ca iti faci multe filme si daca e asa inseamna ca ai o problema si daca e deschidem un topic sa facem cheta sa iti platim si tie o curva Si nu cred ca esti in masura sa vorbesti de mama dar daca decat asta sti nu ma plang
    -1 points
×
×
  • Create New...