Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/29/16 in all areas

  1. 3 points
  2. Apropo, la chinezesti e posibil ca toate datele personale (contacte, SMS-uri etc) sa ajunga la chinezi. Bine, si la romanesti, sa ajunga la ai nostri Da, ramai la chinezesi, cel putin aia nu stiu sa le citeasca
    3 points
  3. Multumesc , cam la ideea asta ajunsesem si eu , am mai citit niste articole si cam asta era cea mai buna varianta ..
    1 point
  4. SSD-ul are un numar limitat de read/write. Cumpara un ssd de ~256Gb pentru windows and stuff. Pentru stocare brută (fisiere mari, videoclipuri, etc.) cumpara un SSHD.
    1 point
  5. Gotta love PHP not Three critical zero-day vulnerabilities have been discovered in PHP 7 that could allow an attacker to take complete control over 80 percent of websites which run on the latest version of the popular web programming language. The critical vulnerabilities reside in the unserialized mechanism in PHP 7 – the same mechanism that was found to be vulnerable in PHP 5 as well, allowing hackers to compromise Drupal, Joomla, Magento, vBulletin and PornHub websites and other web servers in the past years by sending maliciously crafted data in client cookies. Security researchers at Check Point's exploit research team spent several months examining the unserialized mechanism in PHP 7 and discovered "three fresh and previously unknown vulnerabilities" in the mechanism. While researchers discovered flaws in the same mechanism, the vulnerabilities in PHP 7 are different from what was found in PHP 5. Tracked as CVE-2016-7479, CVE-2016-7480, and CVE-2016-7478, the zero-day flaws can be exploited in a similar manner as a separate vulnerability (CVE-2015-6832) detailed in Check Point's August report. CVE-2016-7479—Use-After-Free Code Execution CVE-2016-7480—Use of Uninitialized Value Code Execution CVE-2016-7478—Remote Denial of Service The first two vulnerabilities, if exploited, would allow a hacker to take full control over the target server, enabling the attacker to do anything from spreading malware to steal customer data or to defacing it. The third vulnerability could be exploited to generate a Denial of Service (DoS) attack, allowing a hacker to hang the website, exhaust its memory consumption and eventually shut down the target system, researchers explain in their report [PDF]. According to Yannay Livneh of Check Point's exploit research team, none of the above vulnerabilities were found exploited in the wild by hackers. The check Point researchers reported all the three zero-day vulnerabilities to the PHP security team on September 15 and August 6. Patches for two of the three flaws were issued by the PHP security team on 13th October and 1st December, but one of them remains unpatched. Besides patches, Check Point also released IPS signatures for the three vulnerabilities on the 18th and 31st of October to protect users against any attack that exploits these vulnerabilities. In order to ensure the webserver’s security, users are strongly recommended to upgrade their servers to the latest version of PHP. Source
    1 point
  6. Incearca sa te conectezi la el printr-un cablu RJ45. Vezi ca link-ul (FMC Unlock v1.0 ) din articolul ala nu merge ( Aici ) Sursa: http://www.modemunlockcode.com/p/huawei-unlock-code-calculator-v2-v201.html
    1 point
  7. Hmm.. Probabil asta o sa fac..un SSD si HDD..
    1 point
  8. Te-ai uitat sa vezi cat e un ssd de 1 tb?
    1 point
  9. http://777.ro/huawei-unlock-tool-e220-e160x-e169x-k3520-k4505-k3765-etc/comment-page-4/ Nu am testat ,e un simplu rezultat de pe google . Be careful !
    1 point
  10. 1. Din cate stiu orange au si pe site-ul lor o pagina in care poti cere sa iti decodezi device-ul, pe bani ca na... #saracie. ( Aici ) 2. Am vazut in topicul vechi ca ai facut rost de un unlock code. 3. Incearca Dc-crap. Cauta pe google. Nu stiu daca o sa ti-l recunoasca dar merita o incercare. 4. http://a-zgsm.com/huawei.php \ http://a-zgsm.com/mobile/ - cauta pe acolo.
    1 point
  11. Nu doar date personale: http://www.kryptowire.com/adups_security_analysis.html Informatia este aur si poate fi valorificata in mai multe feluri. In unele cazuri vei simti o diferenta (negativa) in altele nu. Dar de ce sa le faci viata usoara si sa te expui unui risc? Nu imi fac iluzii, totul este colectat si ascultat de servicii anyway dar macar este local si mai poti iesi in strada, mai futi niste picioare in cap, mai iei niste pulane in mecla, mai cu circ
    1 point
  12. Am luat alor mei un AllView P5 Quad si isi face treaba super bine. Merge mai bine ca Galaxy S4-ul pe care il aveam in trecut.
    1 point
  13. Cred ca pana la urma ma duc pe ComPTIA sau chiar un RHCE cu toate ca din cate am mai vb azi pe la munca e putintel mai greut. Mersi de raspuns baieti.
    1 point
  14. N-am mai dat LPIC. Daca vrei sa il dai pe asta trebuie sa te uiti si la versiunea manualului. Eu am invatat dupa versiunea 4, cred ca e cea actuala. Din cate stiu, astia de la LPI si-au bagat in card cu astia de la Comptia. Examenul pentru Comptia Linux + e acelasi cu cel de LPIC si normal iti dau ambele certificari daca il iei. Nu mai stiu in care centru d-asta (se numesc centre VUE si sunt destule prin Bucuresti) iti dadeau si RHCE in plus. Ideea e ca sunt si bundle-uri daca te hotarasti sa dai si ca bani te duce la vreo cateva sute de euro, depinde si ce noroc ai. Sunt angajatori in Ro care nu angajeaza fara o certificare specifica pentru ca na, trebuie sa isi dea si importanta. Stiu de un exemplu unde angajau doar cu Comptia iar pe cei cu LPIC nici nu ii baga in seama, cu toate ca atesta acelasi drac. Ma gandeam sa dau LPIC ca e cel mai ieftin sincer , dar de cand cu fuziunea asta a lor, cred ca mai bine dai Comptia. Cea mai buna varianta pentru tine nu stiu care e, trebuie sa te gandesti la bani, timp si resurse online (cost tutoriale/manuale s.a.m.d.). De Brainbench nu stiu. @aelius, astia au si ceva manuale/ghiduri online sau inveti tu si trebuie sa dai testul ala in 90 de zile? La ei pe site am gasit asta intr-o nota la sfarsit de pagina: " ***Certification tests that are free and not taken in an active subscription do not include a certificate, which can be purchased for U.S. $4.95 (electronic download) or $14.95 (mailed, printed copy suitable for framing). " Certificate se dau doar pentru US sau cum? Spor la invatat.
    1 point
  15. Confirm asta, am patit la un Evolio s4 Cobalt https://www.youtube.com/watch?v=N-r_RuFoW5M
    0 points
  16. Download Virus Scan Ps : Este gasit la alta comunitate ...Doar l-am pus si pe aici..Poate are cineva nevoie ...
    -1 points
×
×
  • Create New...