Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/17 in all areas

  1. Are ban. Cristina cred ca este un Cristian defapt. Nu stiu de ce v-ati umezit asa repede. Hahahaha
    2 points
  2. https://isohunt.to/torrents/?ihq=Pentester+Academy
    1 point
  3. Written by an expert with over 15 years’ experience in the field, this book establishes the foundations of Cloud computing, building an in-depth & diverse understanding of the technologies behind it. http://thehackernews.tradepub.com/free/w_wile231/ Free offer expires 3/1.
    1 point
  4. Felicitari! Si foarte util acel site https://www.hybrid-analysis.com/
    1 point
  5. Am rezolvat si eu acest challenge si parerea mea e ca nu este HARD, si nici macar tehnic. Ai nevoie de putina intuitie... Am descarcat arhiva, am dezarhivat executabilul si am modificat extensia in .exe apoi l-am urcat pe http://hybrid-analysis.com: LINK Usr6 mi-a zis dinainte ca challenge-ul contine un nivel cu SQLI. Asa ca m-am gandit ca malware-ul se conecteaza undeva si trimite informatii despre utilizatorul infectat care mai apoi vor fi tinute intr-o baza de date. Ciudat, am vazut ca nu se conecteaza nicaieri... Deci, cum trimite el datele? M-am uitat mai atent si am vazut la strings acest link: http://stlr.multiencoder.com/admin.php . Am intrat imediat sa vad care-i treaba si , ca sa vezi, un panel de la un stealer..: Deci aici ar trebui sa fie SQLI-ul? Am incercat metoda clasica: La username am introdus admin' or 1=1 # . A mers, acum... na beleaua, vad o poza si niste numere pe ea: L-am intrebat pe Usr6 ce ar trebui sa fac si imi zice sa deschid poza full screen , sa ma dau mai in spate cu vreo 2-3 metri si sa ma mai uit o data. Da, seamana foarte mult cu tabelul periodic al elementelor chimice. M-am apucat sa traduc numerele alea dupa tabel si mi-a dat PSSW IS LiBeLuLa.. Si unde bag eu parola asta? M-am gandit imediat la challenge-urile trecute in care punea arhive in poze. Am descarcat poza cu cifrele si i-am schimbat extensia in .7z. Am deschis-o si mi-a cerut parola. Am pus parola LiBeLuLa si a mers. Ce gasesc acolo? O poza cu Gecko:
    1 point
  6. https://drive.google.com/file/d/0BzW5Fd0dunhpa1pROFV3aVZBZTQ/view
    1 point
  7. https://mytorrents.org/Pentester+academy
    1 point
  8. teoretic nu poti. practic pot exista niste chihite ca sa descoperi, daca cineva de aici stie, probabil o sa te ajute, daca nu.. plm asta e. dar profesorii pot incerca sa foloseasca psihologia ca sa afle cine este creatorul. bagati o barfa, si cineva sa fie atent la reactia fiecaruia, ala care o sa fie mai curios e clar o posibila persoana. va faceti o lista cu posibile persoane, si din ele le intrebati daca au facut pagina aia, fiti atenti la reactie si la trasaturile faciale si ati gasit.
    -1 points
×
×
  • Create New...