Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/17 in all areas

  1. :))))))))))))))))))) Bre, mai deschizi multe topicuri de rahat. Fara suparare dar bati rau la ochi omule. Intr-un topic spui ca vrei sa faci facultate sa-ti poti tine singur contabilitatea, in altul ca vrei sa-ti faci cabinet stomatologic, in altul ca vrei offshore sa eviti taxele la stat
    6 points
  2. Omule, te plictisesti rau de tot. Nu vreau sa fiu luat in nume de rau, dar numai topicuri kilometrice faci si majoritatea sunt despre facut bani prin diverse metode obscure. Daca esti hotarat sa te apuci de ceva, fie stomatologie (scuze, dar ma indoiesc ca ai vre-o treaba cu asa ceva), fie programare, JUST DO IT.
    5 points
  3. Bre, aia 15k euro as zice sa-i investesti in hetnix.com - sa-i faci faci canalizare la AGSQ de sa moara toata babornita din Bailesti de ciuda si catranire. Faci promovare si vinzi dedicate de il bati pe tex la vanzari de il asculti cu urechea. Dupa ce i-ai umflat mucii, iei o parte din profit si platesti pe un fraier sa iti tina contabilitatea in timp ce tu cu o mana scoti maseaua lui Mos Ghitza din Deal si cu cealalta dai un short la FTSE250 sa faca boala toti evreii. Profitul pe primul an il reinvestesti in Gabonne sa iti dea energie pozitiva level 10 si sa-ti indeplineasca toate dorintele. You're welcome!
    3 points
  4. Si SEO e mort de vreo cativa ani incoace...curios cum unii reusesc totusi? Cand o sa invatati ca NIMIC NU E MORT - diferenta o face perspectiva din care privesti lucrurile. Daca dropshippingul era mort...acum statea si o frecam la rece... Mie mi se pare ca inca NU e exploatata nisa asta de dropshipping...dar deh..fiecare cu ale lui si blogurile "atotstiutorilor."
    3 points
  5. Sincer nu ma chinuii sa citesc tot ce a scris acolo... daca face un rezumat poate vin cu un input. Numai Bine.
    2 points
  6. Nu se considera nimic. Tu nu declari nimic in romania. Lasati aberatiile cu micro srl si impozit pe CIFRA DE AFACERI de 1-3%. In afara de aia, trebuie sa te angajezi la propria firma. Trebuie sa ai declarat un salariu. Trebuie sa platesti dividende, asigurare medicala, impozit ca angajator + angajat, saraciile alea pentru somaj si toate cele. Cu banii ramasi defapt nu ramaneti, mai platiti inca 19% sau cat ma-sa este TVA la fiecare produs cumparat (fie ca e o pereche de sireturi, o paine sau orice altceva). Sfaturile contabile nu se dau pe forum oricum. Este destul de stufoasa legislatia si cel mai bine consultati un expert care stie cu ce se mananca astea.
    2 points
  7. OWASP Bucharest AppSec Conference 2017 este o conferinta de o zi ce va avea loc pe 6 octombrie 2017. Ca si anul trecut vom avea training-uri/workshop-uri si o competitie capture the flag. Inregistrarea prezentarilor se realizeaza aici. Propunerile de training-uri se inregistreaza aici. Oportunitatile de sponsorizare sunt in acest document. Va puteti inscrie cu prezentari sau workshop-uri din urmatoarele arii si nu numai: Security aspects of new / emerging web technologies / paradigms / languages / frameworks Secure development: frameworks, best practices, secure coding, methods, processes, SDLC, etc. Security of web frameworks (Struts, Spring, ASP.Net MVC, RoR, etc) Vulnerability analysis (code review, pentest, static analysis etc) Threat modelling of applications Mobile security and security for the mobile web Cloud security Browser security and local storage Countermeasures for application vulnerabilities New technologies, paradigms, tools Application security awareness and education Security in web services, REST, and service oriented architectures Privacy in web apps, Web services and data storage Important: termenul limita pentru inscrierea prezentarilor este 28 august lista speakerilor confirmati va fi anuntata pe 1 septembrie conferinta va avea loc pe 6 octombrie prezentarile vor avea durata de 40 de minute fiecare va exista un speaker agreement Link: https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Bucharest_AppSec_Conference_2017
    1 point
  8. Moneda digitală bitcoin îşi va continua trendul ascendent, estimează George Rotariu, CEO şi Co-fondator al Bitcoin România. Domnia sa ne-a declarat, într-un interviu: "Bitcoinul este la un nivel destul de sus, cred că vor mai exista corecţii, dar în continuare tind să cred că el va creşte, în următorii câţiva ani ajungând la 5.000 de dolari. Există şi previziuni ale unor oameni destul de importanţi că această monedă va ajunge la 10.000-50.000 şi chiar 500.000 de dolari, în 2030. Peter Smith, CEO-ul de la Blockchain, şi un co-fondator al Snapchat au estimat această valoare". http://www.bursa.ro/george-rotariu-bitcoin-romania-ceo-ul-blockchain-estimeaza-ca-bitcoinul-va-fi-500000-dolari-in-20...&s=banci_asigurari&articol=324859.html
    1 point
  9. Poate dar mai mult din faptul ca va creste si inflatia ca de vreo cativa ani incoace s-a bagat tiparnita, economia sta atarnata de cateva inginerii inteligente la ora actuala.
    1 point
  10. Lasa-i bre. Sa invete dropshipping si sa faca scoala de business pe cancan.ro si zoso.ro. Hahahaha
    1 point
  11. Schema si propozitii scurte: 1. Oferi servicii pe teritoriul Romaniei -> Poti sa ai firma si pe Marte ca ai nevoie de minim punct de lucru deschis in RO -> Tot ce produci in RO se va taxa conform legislatiei din RO. 2. 500.000euro este plafonul maxim ca sa ramai microintreprindere -> Ca sa platesti impozit de 1% sau 3% din cifra de afaceri -> Depasesti plafonul treci la impozit pe profit/tva si se complica treaba -> Faci alta firma daca nu vrei sa te complici. 3. Da si nu. Cauta Panama Papers pe google si ai sa vezi de ce. Evident ca orice stat care se respecta nu vede cu ochi buni transferurile de bani spre paradisuri fiscale si incep controale. Evident ca NU se merita sa faci asa ceva pentru "maruntis" sau daca nu ai ceva de ascuns. Concluzie: Lasa ideile cum sa fentezi taxe si treci la treaba. 3% impozit este nimic, iar daca ajungi la 500k inseamna ca iti merge afacerea si mai inseamna ca iti vei permite si un creier in fentat taxe si altele.
    1 point
  12. selfbashed. Am plecat seara din FR cu masina. Pe la ora 23, pe drum, am vazut o benzinarie mare la Colmar. Zic, hai ca opresc, ma mai alimentez cu o cafea si abandonez ceva nasol mirositor la toaleta. Zis si facut, opresc acolo, iau un espresso scurt, il sorb repede si merg la toaleta. Abandonez eu treaba acolo si trag apa. Vad ca era deja infundat wc-ul si incepea sa creasca mult nivelul "marii". Mi-am dat seama ca e defect si ala de apa.... a tot curs acolo, ma gandeam ca nu se mai opreste in ma-sa.... Ala plutea deasupra, a dat peste wc, au cazut jos doua bucati de stiuca ce pluteau pe deasupra apei involburate si a intrat pe sub cabina in cabina cealalalta, plutind asa in deriva in mortii lui. Mi-au dat lacrimile de ras si nu stiam cum sa fug mai repede de acolo. Radeam odata de intamplare si odata cu gandul ca in cabina cealalalta ar fi putut fi un francez nenorocit! :))))))
    1 point
  13. Aici ai raspunsul la tot: http://www.infiintare-offshore.ro/
    1 point
  14. Salut, Acum un an, scriam niste cateva randuri pe acest forum cu privire la dropshipping si afilieri, cred ca unele topicuri au disparut insa...pentru ca primesc intrebari pe privat, skype, mail referitoare la domeniul dropshippingului si vin pe forum sa caut cele ce le-am scris deja sa dau lumii sa citeasca si nu mai gasesc...probabil odata cu upgradeul forumului...s-a mai pierdut date..n-am idee... O sa mai scriu odata bazele acestui domeniu asa cum le stiu eu, ce fac, cum fac, de unde iau si ce mai stiu... ------------------ Am pornit la drum acum un an, cu 16 dolari care ii aveam pe paypal, auzisem de dropshipping, citisem cateva tutoriale si mi se parea super ideea, se potrivea cu vorba unui om care avea o influenta destul de mare asupra mea : Nepoate, eu nustiu cum functioneaza treburile astea cu internetul, am 69 de ani, dar tot vad la televizor. comanda online, cumpara pe internet...asta inseamna ca cineva are ceva de vandut, si face bani....face reclama si la televizor, a dracului...fix in timpul filmelor mai bune...sa intri si sa cumperi. Am vazut, treburi dealea de masaj...saltele...tratamente Daca tu nu ai ce sa vinzi, vinde si tu pentru ei, daca ei vind o saltea cu 2 lei tu vindea altuia cu 2lei 50, asa se fac bani... S-a stins intre timp... In fine, plecand de la ideea aceasta, am facut o corelatie cu dropshippingul, care este cam acelasi lucru...lumea vinde produsele altora. In Romania, daca iti deschizi o firma pe aceasta ramura se numeste "Intermediere de servicii", asta am invatat mai tarziu. Am luat hosting, domeniu, am pus wordpress pe el, am cautat o tema tip "ecommerce" pe care am incarcat-o, cateva pluginuri + pluginul principal Woocommerce si asta a fost tot - ramasesem si fara bani. Am cautat o nisa cu produse pe aliexpress / alibaba / dinodirect etc si am inceput sa incarc produse, MANUAL. Luam numele produsului, poze, descriere, pret, tot si incarcam in site-ul meu. A fost o munca care mi se parea zadarnica uneori...pentru ca trebuia sa scot de multe ori watermarkuri la poze...si pierdeam ore in photoshop...trebuiau incarcate preturi in woocommerce, facute clase, (cei care a-ti mai utilizat stiti despre ce vorbesc ) apoi incarcate pozele, descriere, aranjare in pagina, calculare shipping etc. Am adaugat multe produse asa...am muncit saptamani intregi. Nu mai stiu cate produse am adaugat ca nu aveam un numar in cap, trebuia sa mi se para mie plin, populat, diversificat. Am terminat site-ul entuziasmat si mi-am dat seama ca nu am cu-i sa vand. Pe nisa care o alesesem nu aveam nici o sansa in urmatorul an sa ajung macar in primele 10 pagini de google... Avem cateva pagini de facebook si am tot da shareuri acolo....apoi am observat ca lumea tot intreba de produse, pret, shipping etc, atunci am stiu unde o sa fac promovare => Social Media. Am inceput sa fac vanzari destul de repede spre surprinderea mea (cei care mi-au citit celelalte topicuri pe tema, au vazut si printurile cu veniturile ), Faceam si affiliere pe vremea aceea. Nu mai am poze...am gasit un singur print de la affilieri: Primele luni, 80% din venituri le-am reinvestit in oameni, adica am cumparat conturi de social media si altele (proxyuri, massplanner etc). In acest moment detin 20 de conturi de instagram, 20 de twitter, 31 de pagini de fb si vreo 15 grupuri, vreo 8 pagini de pinterest. Saptamana trecuta facusem un calcul si ma adresam la aproximativ 6 milioane de oameni, toti targetati pe nise, majoritatea din USA / UK. ------------------------- In momentul de fata, colaborez direct cu cinezii...pe care i-am abordat pe alibaba si aliexpress...dar doar cu cei care au si depozite in EU si / sau in USA - credeti-ma sunt destui. Platesc ceva in plus ca sa imi lipeasca niste stickere cu logoul meu si sa nu puna chinezariile lor pe colete. Detin 41 de site-uri, nise diferite...la un moment dat am avut mai multe dar am renuntat... Ma adresez la aprox 6 mil oameni. Procentul meu este de 20%, reprezentand pretul cu care il cumpar Am 2 VA care ma ajuta Am firma mea Inca nu mi-am dat demisia de la job - e destul de permisiv..si stau foare mult in fata pc-ului (sysadmin) asa ca am timp sa lucrez si la ale mele... Tot ce am facut a fost disponibil pe internet pentru toata lumea. Nu am avut acces la vreo metoda secreta sau la buget mai mare, nu, am plecat cu 16 dolari - si no sa uit niciodata intrucat rad inca cu familia mea pe aceasta tema si am ajuns sa fac destuii bani incat sa nu am nevoie de job - dar la care inca merg. Cu timpul a aparut si primul plugin de dropshipping, care este destul de scump dar merita, Yaross a muncit extrem de mult la el, practic automatizeaza TOT, se vinde cu tot cu tema wordpress. Nustiu cum o sa se numeasca, nu e liber pentru toata lumea, insa eu am avut onoarea sa fiu unul din beta testari si am ramas uimit de ce poate acest plugin, practic iti pune siteul pe picioare cu tot cu tema in 5 minute + produse + clase+ clacule, shipping tot ...ai tot, complet. Un exemplu de site facut cu acest plugin si tema : https://kittenrules.com/ Sa nu mi cereti inca acest plugin ca nu e gata , inca mai lucreaza la el. Va propun sa va strangeti profile de social media si sa le cresteti, sa va creati o audienta, caci ei sunt clientii vostri ! Unii m-au intrebat cati bani fac in momentul acesta, ei bine nu pot raspunde la aceasta intrebare pentru ca fluctueaza, azi noapte, cat am dormit, am facut aproape 400 de dolari - profit, ieri noapte a fost mai putin. Acum sa nu va ganditi ca din acestia 400 nu cheltuii....VPS-uri...hosting, domenii...trackers...numere de skype...proxyuri..VA, taxe, contabili ..toate astea costa...insa raman si eu cu 170-200. Daca va apucati nu luati in ras clientii...stati de vorba cu ei, cumparati-va un nr de telefon de la skype, sunatii, intrebatii daca e in ordine etc, ei pun mare pret pe asa ceva, imi scriu review-uri, dat share la articole, siteuri, si revin sa faca cumparaturi. Am vrut sa scriu multe aici, nustiu cate am apucat ca scriu de vreo 4 ore timp in care tot fug sa fac acte altceva...revin...sper sa nu fi ametit tot pe aici... Ideea e ca in acest moment conduc o afacere din spatele pc-ului, care merge destul de binisor, mi-am luat deja un apartament din banii pe care i-am facut pe net (m-au mai ajutat si ai mei) si ma gandesc acum sa ma extind, adica sa imi inchiriez un spatiu cu 3-4 oameni care sa se ocupe de toata treaba. Am un de pozit in UK unde tineam produse....era cineva care avea grija de ele si pe care il plateam lunar ( transfer bancar) - m-am dus lunile trecute acolo...am reusit sa ajung...si mai avea putin si ma batea...nu ma cunostea...credea ca's la furat. Nu fac nimic special, si voi puteti face la fel. Spre exemplu m-am afiliat cu un tip Roman, care are un site despre accesorii de catei...ei bine, eu am un magazin online cu mancare de catei...pet food...asa ca el vinde..si da vouchere oamenilor de 10% pe site-ul meu..si invers, ne promovam unul pe altul. Se pot face multe....doar sa va apucati de treaba. Numai Bine sper sa raspunda intrebarilor unora. PS: Scuze de greselile gramaticale, promit sa editez.
    1 point
  15. https://en.wikipedia.org/wiki/Drop_shipping Si nu numai. Am gasit chestia asta postata la acesti doi bloggeri si am zis ca e pacat sa se piarda in istoria internetului si nimeni sa nu fi auzit de ea. Ce urmeaza in urmatoarele randuri NU sunt zise de mine ci de bloggerii respectivi sau de comentatorii de la ei de pe blog: In general pe alibaba sau/si pe alte situri chinezesti de profil sunt multi care vand marfa engros. Tu comanzi, daca esti precaut, un produs "sample", chinezul iti trimite produsul "sample" extraordinar de bine facut si convingator, dar la pret normal ca de produs unic, adica nu iti trimite o trotineta cu 2$, ti-o da cu $600 cica dublu si pe urma se scade din marfa pe care urmeaza sa o comanzi. Tu fiind prostit si foarte multumit te apuci si bagi comanda de 500 de bucati sa zicem. Chinezul normal ca nu se mai zbate sa iti dea marfa de calitate ca si acel "sample" ci iti baga marfa de foarte proasta calitate bazandu-se pe faptul ca tu nu mai verifici marfa ci o trimiti direct la cumparator. Numai ca s-ar putea ca unii sa fie nemultumiti si sa te dea putin in judecata. Ghici cine raspunde ? Tu sau chinezul ? Normal ca tu. Esti tras la raspundere pentru ceva ce nici habar nu ai ce. Uitati aici un exemplu: Sursa: http://cetin.ro/sunt-afacerile-romanesti-general-trotinetele-twow-bateria-mica-decat-specificatii/ Si acum sa intram in detaliu: Sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/ Comentariul cititorului lui zoso: sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/#comment-1126518 sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/#comment-1126918 Am zis sa pun astea aici ca sa va luminati mai multi si cu ocazia asta poate nu ma mai acuzati nici pe mine de ce intreb de diverse afaceri si multe (nu toate) nu le mai pun in practica. ( @QuoVadis , @aelius )
    -2 points
×
×
  • Create New...