Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/26/17 in all areas

  1. Vezi pe https://gloryholefoundation.com
    1 point
  2. :))))))))))) De ce cacat ai modificat ma omule sursa, sa-ti apara pupaceii tai acolo si cu nickname-ul sa zica lumea ca esti hackeri ? Si packet size de ce sfantul sloboz l-ai pus 45, ai 10gbps cumva ? Nu mai bine trimiti pachete de 10 bytes cu viteza mai mare ? Acum vrei sa-l matrasesti sa nu mai modifice alt hacker celebru ca tine cu "Flood by Giuberica din dealul spirei" si "Arunc cacatul peste gardul fraierului la exemplu.com port 80", ahahahahahha. Vai de steaua voastra.
    1 point
  3. Tcs & flood. Go away, bitch.
    1 point
  4. Imi cer scuze daca sunt deplasat, dar din formularea de mai sus imi lasi impresia ca nu stii cu ce se mananca limbajul de programare C. C este limbaj de programare, nu de scripting. Desi diferenta este una relativ subtila, este totodata si foarte importanta: limbajele de programare sunt transformate/traduse in instructiuni de masina de catre un compilator limbajele de scripting sunt fisiere text care sunt citite de un interpretor care executa instructiunile de masina aferente scenariului descris in fisier Acestea fiind spuse nu prea vad de ce te-ar ajuta obfuscarea unui fisier C, deoarece nu ar incetini citirea lui decat in cazul in care o persoana are acces direct la el. Programul rezultat in urma compilarii cel mai probabil nu ar fi afectat de obfuscarea din fisierul .c/.h. De asemenea, nu va indemna pe cineva sa te ajute. Daca doresti ajutorul, explica-ne clar si concis ce nu ai inteles, unde te-ai impiedicat, etc.
    1 point
  5. Nu le am cu desenu' ca ti-as fi desenat.
    1 point
  6. Salutare! Milioane de scuze..Nu stiu unde sa postez.. Caut un site cu PROXY socks fresh us..Ma ajutati si pe mine va rog din toata inima mea! Jur ca va cinstesc!!! Multumesc! Din nou, SCUZE pentru acest top.. dar chiar sunt in mare cautare...:( O zi spledida! :X:X
    -2 points
×
×
  • Create New...