Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/28/18 in all areas

  1. :)))))))))) Bai Che, ne uimesti si in acelasi timp ne faci serile fericite. Iti multumim, fratele nostru tanar si nelinistit.
    6 points
  2. Daca il intrebi, iti va spune sigur ca si-a inceput viata de antreprenor facand iteme de CS:GO care le-a vandut si profitul l-a investit pe Forex. Acolo a folosit un bot bazat pe o retea neuronala si a facut multi bani. Majoritatea ii tine in conturi off-shore dar mai da si el de mila ceva statului Roman sa nu bata la ochi. La muiere, ca sa nu-i faca scandal, i-a setat o retea de dropshipping cu margele si i-o angajat niste content writers de incredere. Are asa de multi bani incat o trebuit sa isi alcatuiasca o metoda bazata pe sirul lui Fibonacci ca sa se descurce la tinut evidenta hartiilor de 200 lei. Are si un front, ca sa nu bata la ochi, un cabinet stomatologic unde ca sa nu plateasca o contabila a facut 4 ani de facultate, mai ales ca a fost pasionat si de metode de criptografie. P.S. - omul defapt era aelius. Are pula mare si e gigolo - face bani de pe cougars
    4 points
  3. Vreau sa cumpar un telefon si vad ca pe olx pretul telefoanelor Huawei Mate 9 este intre 900 si 1200 de lei maxim. Vad ca pe emag e ~2600 de lei si are review-uri foarte bune. Cum de le vand unii atat de ieftin pe olx ? Care-i faza ? E vreo problema cu ele ca vad ca nu se intampla acelasi lucru si in cazul altor modele de Huawei dar nici in cazul altor marci de telefoane cu specificatii similare ? Multumesc mult pentru sfaturi !
    2 points
  4. Tot degeaba daca veniti sa faceti link building dar sunteti analfabeti Lasati limba Engleza pentru cand o dovediti pe cea materna.
    2 points
  5. Salutari, Am uploadat zilele astea ~ 30 GB de carti (IT, Electronica si altele.) Cand o sa-mi mai fac ceva timp liber o sa mai completez cu altele noi. Am in jur de 300-400 Gb de carti, adunate de prin 1996-1997 pana acum. IT => Index of /IT/ Electronica, Instalatii electrice, etc => Index of /Electrotehnica/ * => Index of /Biblioteca/ Este autoindex si se poate vedea totul oricum. Index of / In directorul "Incoming" o sa adaug docs noi. Dupa sortarea acestora, vor disparea din acel director temporar si o sa apara la categoria lor. Vedem cum merge treaba si eventual poate pun la dispozitie un server cu rsync pentru cei care doresc sa aiba aceasta colectie adusa la zi. Nota: Rog un moderator sa mute acest thread intr-o categorie potrivita.
    2 points
  6. @Che Tu erai ala de la coada care te holbai la mine?
    2 points
  7. Cand ai zeci de mii de endpoint-uri (interne sau externe), CEH nu prea mai are relevanta. Se merge mai mult pe strategii, chestii generale si un view mai de ansamblu, cam ceea ce se face in CISSP. Cu alte cuvinte lasi tehnicul in spate pentru baietii mai pasionati si o dai in (Security as a Service)/Management.
    1 point
  8. Iti dai seama cum se uitau femeile, daca tu l ai analizat atat? :/
    1 point
  9. Asigurarea cine o plateste? Oricum ce-i frumos nu dureaza in Babuinland: la ce personaje sunt pe acolo.. ideea e buna dar depinde cat de des le curata. Altfel ai toate sansele sa te asezi pe ce a ejaculat un meltean inaintea ta si perioada muierii lui. Apoi se gasesc unii mai creativi sa faca schimb de anvelope cu cele uzate de la ei ca deh, sunt prosti sa isi cumpere ei? De ce nu si sa sifoneze putina benzina, etc.
    1 point
  10. Nici cea materna nu arata prea bine. <sarcasm>Eu propun sa primeasca DDoS de la forumurile de gaming si brigada Aerosol.</sarcasm>
    1 point
  11. In romania trebuie sa te duci cu banii cash sa iti platesti impozitele, TVA-ul etc? hahahahahahha
    1 point
  12. Am luat CEH acum un an, saptamana trecuta am luat si OSCP-ul, nu mi s-a parut deloc complicat, chiar am terminat cu mult inainte de cele 24 ore. Acum la munca i-am zis la sefu sa imi plateasca sa dau OSCE, si a zis ca ar prinde mai bine sa dau CISSP. Inafara de certificarile de la Offensive Security, mai sunt altele care sa fie asa "practice" si relevante pe "pentest" ? Ce scopuri? P.S: O mica parodie pentru CISSP din sala
    1 point
  13. Salut , mai este vreo sansa sa pot acesa aceste cursuri? (Nici un link nu mai merge)
    1 point
  14. Cam asa ceva. Dar da bine la HR. Bine, serios vorbind, are valoarea ei. De fapt, ea nu e o certificare pentru "pentest" si una care ofera celui care o are cunostiinte generale de "security" din foarte multe arii. E utila pentru pozitii de management, deoarece "pentest" e doar o mica parte din ceea ce inseamna "security".
    1 point
  15. Baietii cu ochii albastri nu sunt nicodata obositi.
    1 point
  16. du te mai des pe la banca, cand il mai vezi, il intrebi :)))
    1 point
  17. binecuvantata fie pulimea
    1 point
  18. Salutare membrii ai acestui forum. Noi suntan Hueman Advertising - Agentie full spectrum de Advertising din Arad.
    -3 points
×
×
  • Create New...