Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/30/18 in all areas

  1. Stiu ca au filmat in zona Dacia din Timisoara . Dar @Zatarra are dreptate, e despre skiddies. Va recomand un film interesant:
    2 points
  2. @aismen @theandruala De la ce model bootloaderul nu mai poate fi deblocat sau e la toate si vien printr-un update de sistem la cele la care nu era pana acum aceasta problema ? Huawei P9 e bun sau si asta e cu bootloader ? Daca e bun, ce culoare sa aleg intre black si mystic silver ? Toate cutiile de Huawei vin sigilate si invelite in ceolofan ca este cineva pe OLX care vinde doua cutii sigilate de Huawei dar una are si ceolofan iar cealalta nu are ? De A8 2018 la 1100-1200 RON ce parere aveti ? E bun sau are si asta probleme ? Ce probleme pot sa apara de obicei la el ? Merita ? Se misca bine ? Multumesc mult de tot ! P.S. Sunt cativa care vand OnePlus 3T-5T-6 pe olx dar fara accesorii si asa nu ma bag ca cica la astea trebuie sa ai accesorii specifice si nu poti lua orice fel de incarcator de exemplu.
    1 point
  3. https://ibb.co/gU1Dsp https://ibb.co/jAH8Q9 https://ibb.co/g5BeXp https://ibb.co/gjMeXp https://ibb.co/cnXKXp https://ibb.co/cMi4yU https://ibb.co/kjT4yU https://ibb.co/iaqHJU https://ibb.co/imdRCp https://ibb.co/gixKXp https://ibb.co/eTBDsp Cam trista experienta. Nu este stabil. Se restarteaza din senin. Nu poti sa montezi stick ntfs. Sunt mult mai putine pachete disponibile in apt. Sistemul de operare are rezervati din start 16 gb. Intr-o zi se scurge 50% din baterie daca nu e folosit. Poate in versiunea 18.04 vor schimba ceva. Momentan nu ai ce sa faci cu telefonul in conditiile astea. PS: testele au fost facute pe versiunea stabila 15.04. Incepand cu 16(instabila) dau drumul la libertine container prin care poti rula aplicatii de desktop pe telefon. Exista un demo in care se ruleaza o aplicatie de calc: vedem ce va fi.
    1 point
  4. Cu toate punctele de vedere ale lui @aismen, eu tind sa recomand Huawei. Da, are dreptate.Faza cu deblocarea de bootloader a fost scoasa recent. De treaba cu VLC banat, nu stiam, dar nu mi se pare un imepdiment...poti descarca oricand APK-ul si sa-l pui pe telefon. In legatura cu "background killer-ul"...eu n-am avut probleme pana acum(folosesc huawei de ~3 ani) + ca au o optiune de a bloca inchiderea unui proces ( In general am fost f multumit de huawei, sunt la al 3-lea dispozitiv de la ei si sunt multumit. That is my two cents
    1 point
  5. +1 Pentru iPhone. Eu am primit unul acum 5 luni. A fost cumpărat după 2 luni de la lansare, adică prin 2014. L-am primit cu bateria schimbată, nou nouță și se mișcă impecabil! ( a fost și foarte îngrijit ). Poți să te uiți și la Google Pixel, sunt foarte ok, și ele.
    1 point
  6. Hacker roman: https://twitter.com/aionescu Ce-i drept, nu locuieste in Romania, doar s-a nascut aici... Sper ca stiti cine e.
    1 point
  7. s7 edge = bateria se descarca mai repede si dupa un an jumate bateria cedeaza, nu ramane incarcata mai mult de 1 minut + ca se incinge. M-am jucat cu ASUS ZenFone si pot sa spun ca este ok, isi merita bani.
    1 point
  8. Foarte fain! Daca ai planuri pentru OSCP incepe cu un curs de Linux, gasesti tu un Vmware Workstation, faci un dowload la Kali vm, faci download la niste masini virtuale de pe vulnhub.com, si te joci pe ele cateva luni. Poti sa incepi cu alea vechi de la ultimele pagini, alea au si 'walkthroughs' sau 'pas cu pas' . Apoi, in OSCP o sa ai deaface si cu ceva web application pentesting, si ceva exploit development. Cauta aici pe forum curs in romaneste de exploit development; pe mine m-a ajutat enorm sa fac partea de exploit dev. in examen. BurpSuite iti va fi f. folositor cand faci web app pentesting, dar vei folosi mai mult nikto si dirbuster, desi nu strica sa stii mai multe unelte. Eu zic ca dupa ce te joci destul cu Kali si masini virtuale vulnerabile, iti vei face o parere f buna daca asta vrei sa faci sau nu, desi pot sa iti spun ca nu e usor, avand in vedere ca ii un upgrade de la cunostintele tale de IT. Cauta pe torenta cursuri de la Sans, PDF-ul de la OSCP, cursuri Udemy, PluralSight, Pentester Academy, etc. Spor la treaba multa si noroc! Documenteaza totul!
    1 point
  9. Mai frate, si zici ca esti student terminal la informatica?!!! Ai invata la singurul curs ca RX TX este ceva exclusiv Arduino? Pe vremea mea orice elev de la Casa Pionierilor stia ce e acel RX TX. " ...pai da, viitorul tarii sunteti voi astia mai destepti, care vor "mita" ca sa invatati pe cineva ca altfel nici nu-i bagati in seama!" Adica ar trebui ca acel "mai destept" , care stie cu ce se mananca RX TX ( a naibii transmisii de date...) sa-ti faca proiectul doar pentru ca esti un disperat de "informatician" care pe langa asta este si a naibi de arogant! Ei, iti urez spor la treaba... gasesti tu o diploma la talciog ca sa fi un bun inginer!
    1 point
  10. Change password If your Facebook account was hacked, you would obviously want to regain control of it immediately. This means you will have to change to a password that the hacker doesn’t know. Go to the General settings page, and change your password. Choose a stronger password this time that is no way similar to the old one. The intention is to create an unpredictable password. Go for something complex, try including numbers, letters, and symbols. Report the Hack Attack to Facebook Facebook takes hacking complaints very seriously, and they want to hear about it. If you can’t log in to your account but you still have access to your email account, you can use the following steps: – Check Active Sessions Click on the Security section under your Settings menu through the drop-down menu. Scroll down and find the “Where You’ve Logged In” option. A list of the location and device type used to login to your account will appear This will help you to know about your account’s login information from an unfamiliar location, device or time. Remove those immediately.
    -1 points
×
×
  • Create New...