Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/18 in all areas

  1. https://asunow.asu.edu/20181126-creativity-how-smart-artificial-intelligence https://www.mckinsey.com/business-functions/digital-mckinsey/our-insights/how-bots-algorithms-and-artificial-intelligence-are-reshaping-the-future-of-corporate-support-functions
    2 points
  2. De fapt, ce vrei tu sa faci? Ca ce descrii acolo, lucreaza tocmai impotriva RDBMS/SQL. Ideea e sa descopui datele in mai multe tabele, astfel incat datele tale sa se repete cat mai putin. Apoi, folosind SQL, construiesti un tabel care contine informatiile ce te intereseaza, pe baza informatiilor agregate din tabelele tale. Astfel, daca o tara isi schimba numele, nu trebuie sa modifici tara fiecarui individ in parte: modifici numele tarii in tabelul cu tari, iar ID-ul aferent ramane identic. Acestea fiind spuse, daca vrei sa creezi un tabel in care ai fiecare coloana din fiecare tabel, poti folosi UNION: exemplu.
    1 point
  3. Ne incearca asta. Pai in titlu scrie "Petra ransomware" si in postare o arde habarnist. Toti astia cu ransomware-ul sunteti cersetorii internetului. Sa va coaca molanu' de anu' nou!
    1 point
  4. sa inteleg ca tu esti expertul pe marketing pt site-ul respectiv :)))))))))))
    1 point
  5. De ce nu ne-a scris prietenul tău dacă tot are are atâția viruși
    1 point
  6. Un articol foarte interesant. Mi-a căzut ochii pe el datorită folosirii analizorului spectral Baudline, pe care-l folosesc frecvent în recepția radio în spectrul VLF. Extragerea cheii RSA prin criptanaliză acustică cu bandă scurtă. Multe computere emit un zgomot ridicat în timpul funcționării, datorită vibrațiilor în unele dintre componentele lor electronice. Aceste emisiii acustice sunt mai mult decât o provocare: pot transmite informații despre software-ul rulat pe computer și, mai ales, pot scurge informații sensibile despre calculele legate de securitate. Link: http://www.cs.tau.ac.il/~tromer/acoustic/ Baudline: http://www.baudline.com/ Și un "apropo". Unul din autori, Adi Shamir a fost implicat în scandalul prelucrării ilegale de date al firmei izraeliene de securitate în software, Black Cube.
    1 point
  7. As putea scrie o carte despre cersetoria online, doar urmarind posturile de pe forumul asta.
    1 point
  8. Daca asta e urgenta, atunci sper sa-ti ramana cozonacul-n gat
    1 point
  9. Daca aveti nevoie sa schimbati domeniul pentru un wordpress sau sa schimbati protocolul (din http in https), trebuie sa actualizati toate link-urile prezente in baza de date, atat de la posturi cat si cele de la optiuni. Operatiunea este foarte simpla si aveti nevoie doar de acces MySQL. Puteti utiliza atat CLI cat si phpMyAdmin. Exemplu: update wp_options set option_value = replace(option_value, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; update wp_posts set guid = replace(guid, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); update wp_posts set post_content = replace(post_content, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); update wp_postmeta set meta_value = replace(meta_value, 'http://rstforums.com', 'https://rstforums.com'); Note: - In exemplul de mai sus domeniul vechi este rstforums.com pe http iar domeniul nou este rstforums.com pe https. - Exemplul este valabil si daca schimbati numele de domeniu, nu doar protocolul - Nu se adauga slash-ul de final dupa numele domeniului. - 'wp_' din numele tabelelor reprezinta prefixul. Este posibil sa aveti wordpress instalat cu alt prefix. In fisierul de configuratie "wp-config.php" puteti vedea prefixul la "$table_prefix" sau direct in mysql.
    1 point
  10. A intrat in hibernare! Ne vedem in primavara you coffee drinking bear.
    1 point
×
×
  • Create New...