Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/06/19 in all areas

  1. 1. Intrati pe Cuyahoga County Public Library 2. Click pe "My Account" si apoi "Create Account" 2. Deschideti Fake Name Generator 3. Introduceti datele de pe Fake Name Generator in contul de Cuyahoga Library, cu doua mentiuni: puneti cod postal de Ohio si adresa de e-mail la care sa aveti acces. 4. Intrati pe E-Mail si copiati Acces Number-ul, dupa care va logati pe Cuyahoga County Public Library, introduceti doar Acces Number-ul, dupa care va pune sa va creati un PIN Number format din 4 cifre. 5. Intrati pe Lynda.com, selectati "Sign In", dupa care selectati "Sign in with your organization portal". Acolo introduceti link-ul de la librarie, dupa care Acces Number-ul si PIN-ul pe care tocmai vi l-ati ales. Si gata, aveti cont. Daca aveti intrebari, intrebati-ma in mod inteligent. Daca stiati deja asta, puteti sari peste topic. Nu stiu cat dureaza chestia asta, insa chiar si o luna daca aveti acces, este ok. Va ia maxim 5 minute sa creati tot ceea ce am explicat mai sus. Hai bafta. EDIT: Nu numai la Cuyahoga Library merge. Puteti intra pe Free Library si va alegeti de acolo o librarie, insa una care sa emita card online. Cu tot cu AN si PIN.
    1 point
  2. Super ok, lucrează repede și bine m-a ajutat în timp util cu PHP/Wordpress. Recomand!
    1 point
  3. Baiat super serios si prompt! Usor de conversat (programatorii stiu ce inseamna asta). L-am ajutat cu ceva PHP si totul a decurs fara probleme. Recomand!
    1 point
  4. eLearnSecurity PNDv1 (Practical Network Defense) https://mega.nz/#F!2qgSWChL!tSGdtQLlq60MCGqpCtt-aw
    1 point
  5. Mi-aduc aminte ca acum ~6 ani cand am terminat liceul am aplicat si eu la ceva facultati in UK (5 la numar: UCL, Essex, Portsmouth, Warwick si inca ceva). Cred ca pe-atunci se aplica prin ceva platforma care se numea UCAS. Maxim pana in februarie trebuia sa ai totul facut si trimis (mai putin diploma de engleza si notele + foaia matricola din clasele 9-12 pe care evident nu le aveai pana atunci). Ca idee, facultatile bune chiar tin cont de medie si le cam doare in pula daca iti doresti tu extrem de mult sa ajungi acolo sau nu. Cel putin, eu am avut o scrisoare de intentie super misto, insa din cauza mediei pe care am avut-o la bac, nu am intrat la Warwick si UCL. La restu' da. Din cate mi-aduc aminte, contau foarte mult si notele de la materiile aferente profilului pe care doreai sa-l urrmezi. Spre exemplu, daca te duci pe Computer Science, aia se vor uita pe foaie matricola la mediile de la Mate/Info/Fizica + eu spre exemplu am avut scrisoare de recomandare de la profa de Info, ceea ce a contat. In momentul in care aplicai prin UCAS, aveai practic 5 optiuni maxime available si plateai o taxa modica (sub 200 lei). In rest, pe-atunci m-am bagat intr-un program de la EDMUNDO si de-acolo mi-au asignat o gagica super de treaba care m-a ajutat cu sfaturi/acte/traduceri/muie etc. Sfaturi primite de pe la altii pe care merita sa le iei in considerare: - acolo nu merge cu copiatu' cum merge la noi. Ai fost prins, ai fost dat afara. Punct. Oamenii sunt foarte stricti in ceea ce priveste contentu'. Intr-adevar, acolo, o biblioteca de la o oarecare universitate arata ca biblioteca nationala din bucale. (ai de unde sa iti faci temele / proiectele) - daca te duci acolo, invata. Costa 9k lire/an sa inveti. Nu-i face p-ai tai sa se chinuie doar pentru ca ai auzit tu ca e smecher sa pleci si ca se fumeaza iarba in Essex pana se crapa.
    1 point
  6. Daca doriti sa va apucati de dropshiping eu va propun acest curs : https://startaio.ro/?wpam_id=68 Eu de aici am invatat si am reusit sa fac mii de lei in cateva zile , din punctul meu de vedere este cel mai bun curs! 😏GIVE IT A TRY 😏
    -1 points
×
×
  • Create New...