Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/31/20 in all areas

  1. Simplu. Te uiti si tu la ala care a intrat in tine si tuseste. Daca e mai mai mic ca tine, il cotonogesti. Daca e mai mare ca tine, nu e chiar asa rau cu covid.
    6 points
  2. De ce ai vrea ca guvern, om plin de bani, mason, illuminati sau mai stiu eu ce, ca lumea sa stea in casa? Sa mergi in dezbracat pe strada fara frica de paparazzi? De fapt stiu raspunsul: ca sa poata schimba bateriile la pasari! De fapt nu exista pasari cum le vedem noi, ci sunt roboti care monitorizeaza populatia.
    3 points
  3. Cum faci ca sa stea toata lumea de pe glob in casa? Simplu eliberezi un virus. Ce motiv ai avea ca sa stea lumea in casa? Statul in casa protejeaza?
    2 points
  4. Salut, Depinde ce tip de om esti, daca esti omul care poate citi carti atunci ai un avantaj mare. Spre exemplu eu nu pot face asta, dar ce pot face e sa pun lucrurile in practica foarte rapid (adica sa le testez/incerc atat de mult pana imi iasa) Dupa cum spuneau si ceilalti, e foarte important sa stii modul in care cauti pe google (abordarea pe care o ai asupra problemelor). In ceea ce priveste profu' de info, sincer, eu consider ca scoala/facultatea constituie cam 5-10% din ceea ce faci in viata, si asta doar prin metoda graduala de a-ti dezvolta capacitatea de a intelege lucrurile si nimic altceva. Nu vreau sa spun ca nu sunt profesori buni in Romania, ba dimpotriva, sunt unii chiar foarte buni (daca ai astfel de profesori esti noroos), doar ca efortul cel mai mare trebuie depus de tine, si asta o poti face oriunde acasa/scoala (eu spre exemplu "chiuleam" de la ore doar ca sa fac chestii pt olimpiada/e). Cum as aborda eu acum daca as lua-o de la zero, as face astfel: As lua 5 prieteni si l-as intreba pe fiecare care crede el ca ar fi 1 problema "nice to know" in ceea ce priveste un programator la nivel de incepator. Daca n-ai 5 prieteni care sa-ti raspunda te ajutam noi, dar atunci ar trebui sa incepi sa-ti faci prieteni programatori. Cauta pe google, scrie cod, testeaza si o sa fie bine. Limbajul de programare nu conteaza (sunt plusuri si minusuri la toate, ceea ce e important e gandirea logica din spate - pseudocod - in rest difera doar sintaxa) asa ca alege-l pe cel care consideri tu ca il intelegi si te simti cel mai confortabil (cel putin pentru inceput). Bafta
    2 points
  5. Chiar asa de greu e sa dai pe google "scribd download" si sa iei la rand site-urile alea? cCarte
    1 point
  6. Dar despre 5G care a fost implementat la scala larga in Wuhan incepand cu Octombrie 31, 2019 ce parere aveti? Simptomele sunt aceleasi ca si cand ai fi iradiat.
    1 point
×
×
  • Create New...